rich Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 Podařilo se mi někde ztratit nebo ulomit tlačítko na stopky u hodinek SECTOR. Zatím marně hledám opravnu, která dělá SECTORY. Nevíte o nějaké? Je mi jedno kde to v republice je, často cestuju. Ty hodinky už mám dlouho a nerad bych o ně přišel kvůli takové maličkosti.
Dantechno Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 Podařilo se mi někde ztratit nebo ulomit tlačítko na stopky u hodinek SECTOR. Zatím marně hledám opravnu, která dělá SECTORY. Nevíte o nějaké? Je mi jedno kde to v republice je, často cestuju. Ty hodinky už mám dlouho a nerad bych o ně přišel kvůli takové maličkosti. Dle teto stranky muzes zkusit Klenoty Aurum.
Karlos Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 Podařilo se mi někde ztratit nebo ulomit tlačítko na stopky u hodinek SECTOR. Zatím marně hledám opravnu, která dělá SECTORY. Nevíte o nějaké? Je mi jedno kde to v republice je, často cestuju. Ty hodinky už mám dlouho a nerad bych o ně přišel kvůli takové maličkosti. Dej sem fotku těch hodinek.
rich Posted July 26, 2009 Author Report Posted July 26, 2009 Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Dej sem fotku těch hodinek. Díky, posílám několik fotek. Nejsou nejlepší, ale můj foťák jsem půjčil a vrátí se mi až za týden. Tenhle není nic moc.
rich Posted July 26, 2009 Author Report Posted July 26, 2009 Dle teto stranky muzes zkusit Klenoty Aurum. Díky, ptal jsem se v prodejně, tam mi dali číslo na nějakého p. Spurného a ten mi řekl, že je neopravují. Tak jsem zkusil ještě mail přímo na Klenoty. Tak uvidím, co se stane.
rich Posted July 26, 2009 Author Report Posted July 26, 2009 a to tlacitko jen vypadlo nebo jsi ho ztratil...? jinak - je videt, ze jsou nosene cestou - necestou... Bohužel ztratil. Mám je na ruce stále, sundávám je jenom na noc a tak se mnou už hodně zažily. Takže by si po těch letech zasloužily nějakou repasi. Přestože mi u nich měnili několikrát baterky bez tlakového uzavření, tak i po těch letech stále těsní i při plavání a šnorchlování. Jsou zkrátka absolutně spolehlivé a nerad bych je měnil. Jenom z nouze, ale doufám, že najdu opravnu, kde mi je opraví.
rich Posted July 26, 2009 Author Report Posted July 26, 2009 v Praze by ses mohl zkusit poptat u pana Frýdla...? kontakt tu uz probehl nekolikrat - zkusis si ho (v tehle sekci) najit...? Díky za tip, hledám, ale zatím bez výsledku.
rich Posted July 26, 2009 Author Report Posted July 26, 2009 rich: p. Frýdl - 605172676 Díky, už jsem to našel. Je na Sokolovské.
rich Posted July 26, 2009 Author Report Posted July 26, 2009 tady a tady Díky za odkaz, mezitím jsem našel jak p. Frýdla, tak i odkaz na p. Wilda
rich Posted July 27, 2009 Author Report Posted July 27, 2009 Díky za odkaz, mezitím jsem našel jak p. Frýdla, tak i odkaz na p. Wilda Tak jsem se nakonec dostal na jedinou autorizovanou opravnu SECTORů u nás. Je v Říčanech, firma FAST a bohužel ty moje už jsou dost staré a ten náhradní díl už na ně není. takže mám smůlu.
Dantechno Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Tak jsem se nakonec dostal na jedinou autorizovanou opravnu SECTORů u nás. Je v Říčanech, firma FAST a bohužel ty moje už jsou dost staré a ten náhradní díl už na ně není. takže mám smůlu. No vidis a mas duvod vybirat nove hodinky.
rich Posted July 28, 2009 Author Report Posted July 28, 2009 Tak jsem byl dneska u p. Frýdla a zkusí mi to opravit s jinými tlačítky. Za 3 týdny uvidím jestli se mu to povedlo.
rich Posted August 13, 2009 Author Report Posted August 13, 2009 parada ja tam byl dneska pro 2x Seiko... Tak jsem si dneska vyzvedl opravené hodinky. Prostě paráda. p. Frýdl je nepřekonatelný. Ještě jednou všem, kdo mi ho doporučili moc dík.
Recommended Posts