rich Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Odesláno 25. července 2009 Podařilo se mi někde ztratit nebo ulomit tlačítko na stopky u hodinek SECTOR. Zatím marně hledám opravnu, která dělá SECTORY. Nevíte o nějaké? Je mi jedno kde to v republice je, často cestuju. Ty hodinky už mám dlouho a nerad bych o ně přišel kvůli takové maličkosti.
Dantechno Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Odesláno 25. července 2009 Podařilo se mi někde ztratit nebo ulomit tlačítko na stopky u hodinek SECTOR. Zatím marně hledám opravnu, která dělá SECTORY. Nevíte o nějaké? Je mi jedno kde to v republice je, často cestuju. Ty hodinky už mám dlouho a nerad bych o ně přišel kvůli takové maličkosti. Dle teto stranky muzes zkusit Klenoty Aurum.
Karlos Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Odesláno 25. července 2009 Podařilo se mi někde ztratit nebo ulomit tlačítko na stopky u hodinek SECTOR. Zatím marně hledám opravnu, která dělá SECTORY. Nevíte o nějaké? Je mi jedno kde to v republice je, často cestuju. Ty hodinky už mám dlouho a nerad bych o ně přišel kvůli takové maličkosti. Dej sem fotku těch hodinek.
rich Odesláno 26. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2009 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dej sem fotku těch hodinek. Díky, posílám několik fotek. Nejsou nejlepší, ale můj foťák jsem půjčil a vrátí se mi až za týden. Tenhle není nic moc.
rich Odesláno 26. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2009 Dle teto stranky muzes zkusit Klenoty Aurum. Díky, ptal jsem se v prodejně, tam mi dali číslo na nějakého p. Spurného a ten mi řekl, že je neopravují. Tak jsem zkusil ještě mail přímo na Klenoty. Tak uvidím, co se stane.
rich Odesláno 26. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2009 a to tlacitko jen vypadlo nebo jsi ho ztratil...? jinak - je videt, ze jsou nosene cestou - necestou... Bohužel ztratil. Mám je na ruce stále, sundávám je jenom na noc a tak se mnou už hodně zažily. Takže by si po těch letech zasloužily nějakou repasi. Přestože mi u nich měnili několikrát baterky bez tlakového uzavření, tak i po těch letech stále těsní i při plavání a šnorchlování. Jsou zkrátka absolutně spolehlivé a nerad bych je měnil. Jenom z nouze, ale doufám, že najdu opravnu, kde mi je opraví.
rich Odesláno 26. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2009 v Praze by ses mohl zkusit poptat u pana Frýdla...? kontakt tu uz probehl nekolikrat - zkusis si ho (v tehle sekci) najit...? Díky za tip, hledám, ale zatím bez výsledku.
rich Odesláno 26. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2009 rich: p. Frýdl - 605172676 Díky, už jsem to našel. Je na Sokolovské.
rich Odesláno 26. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2009 tady a tady Díky za odkaz, mezitím jsem našel jak p. Frýdla, tak i odkaz na p. Wilda
rich Odesláno 27. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2009 Díky za odkaz, mezitím jsem našel jak p. Frýdla, tak i odkaz na p. Wilda Tak jsem se nakonec dostal na jedinou autorizovanou opravnu SECTORů u nás. Je v Říčanech, firma FAST a bohužel ty moje už jsou dost staré a ten náhradní díl už na ně není. takže mám smůlu.
Dantechno Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Odesláno 27. července 2009 Tak jsem se nakonec dostal na jedinou autorizovanou opravnu SECTORů u nás. Je v Říčanech, firma FAST a bohužel ty moje už jsou dost staré a ten náhradní díl už na ně není. takže mám smůlu. No vidis a mas duvod vybirat nove hodinky.
rich Odesláno 28. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2009 Tak jsem byl dneska u p. Frýdla a zkusí mi to opravit s jinými tlačítky. Za 3 týdny uvidím jestli se mu to povedlo.
rich Odesláno 13. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 parada ja tam byl dneska pro 2x Seiko... Tak jsem si dneska vyzvedl opravené hodinky. Prostě paráda. p. Frýdl je nepřekonatelný. Ještě jednou všem, kdo mi ho doporučili moc dík.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se