cody Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 Kolegove, ten kdo ma jako ja kvuli necemu cerne svedomi, tady se muze pred ostatnima pokorne priznat a obhajit. Me osobne velice mrzi, ze ac se za negramota nepovazuju, muj psany projev tak obcas vypada... Neni to proto ze by mi forum nestalo za trochu namahy a premysleni. Jenze psat bez diakritiky jsem proste zvykly odjakziva, pismenka se mi obcas prohodi mezi sebou, moje rozvinuta souveti by nevstrebal ani Neruda, sem tam spletu i S a Z, nejhorsi jsou ale ma I a Y. Pri psani na papir se mi to nestava, pac u toho premejslim. Ale tady vetsinou rychle reaguju na veci ktere me zajimaji svoji podstatou a ne formou. Nedavno me jeden velevazeny clen pres SZ na tohle upozornil. Az mi ho bylo lito s jakou opatrnosti a omluvou mi toto naznacoval. Proste bejt skolak tak tvrdim ze jsem disgrafik. Protoze za nas tohle nebylo tak uznavam, ze jsem na foru vuci rodnemu jazyku barbar. A velice se za to vsem omlouvam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 U tebe jsem si toho ani nevsiml, ale kdybys videl jak pise jeden veledulezity cinovnik Mercedes klubu CR, tak by se ti asi ulevilo,protoze bys zjistil,ze to s tebou neni jeste tak zle Kazdopadne co jsem skoncil s vseobecne zamerenou vyukou na gymplu,tak muj pravopis tak znacne upada... Ale jen co se opet pustim do psani svoji knizky,tak se trosku zlepsim,bo si to ozivim Omlouvam se,ze nemam hacky a carky,ale pisu z ajfounu a to trva milion let tam ty znamenka natukat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 cody bud v pohode 1) psat bez diakritiky na netu, v emailech je uplne normalni vec. je to zazite a je to v ramci netikety povoleno. takze vykriky chytraku na forech pod kazdym prispevkem co nejsou s hackem a carkou jsou usmevne. 2) a ze se popletou pismenka? no boze. to se v te rychlosti stava. me treba casto zde. 3) obcas hrubka se da taky tolerovat. horsi je, kdyby to bylo porad a ve stylu "bil jsem se podyvat v novim museu v Prase " 4) a zkracovat jsem/sem jdu/du...to proste patri k dobe. nevidim na tom nic spatneho 5) a kdyz je clovek nalitej, tak se nekdy nepovede ne jen forma, ale i obsah. loloHH s tim ma uz zkusenosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 Mám kvanta překlepů, nedostatky v diakritice, často jsem měnil avatary. S avatarem jsem se už zklidnil, ale překlepy a špatně umístěné čárky mi už zřejmě zůstanou. Tímto se omlouvám všem, kterým to vadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 nikdo mě nemá rád, ale já se měnit nebudu, jsme na to celkem zvyklý celý život Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 Snow: Kdyby všichni psali tak spisovně, jako Ty, tak jsou všichni členové na fóru učitely českého jazyka Tobě patří v tomto ohledu poklona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 Ja delam casto hloupy vtipy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 Tem, kdoz zhresili, doporucuji www.zpovednice.cz. Zase tady z toho nedelejte holcici forum (no offense). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 Tem, kdoz zhresili, doporucuji www.zpovednice.cz. Zase tady z toho nedelejte holcici forum (no offense). Nebran se , klidne se nam otevri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 Jakubisko: Kostely už zrušili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 Snow: Kdyby všichni psali tak spisovně, jako Ty, tak jsou všichni členové na fóru učitely českého jazyka Tobě patří v tomto ohledu poklona. Díky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 Nafóru snad ani ne, ale doma jsem lhal prakticky o ceně všeho, co se tohoto fóra týká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Začátečníček Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 Před 3 lety jsem si koupil Breitlingy za 1000,- kč . Naštěstí vyrážka už zmizela.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 Před 3 lety jsem si koupil Breitlingy za 1000,- kč . Naštěstí vyrážka už zmizela.... Uf uf, to je těžkej kalibr! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 trochu se nám to odklonilo(i mou vinou),takže promáznuto......a omlouvám se za OT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 (upraveno) Uf uf, to je těžkej kalibr! No a co vrah se chtěl vyzpovídat přišel ke katolickému faráři a svěřil se mu,ten jej vyhnal z kostela navštívit evangelického faráže a ten mu řekl,že je sice kněz,ale takovýhle zločin že musí hlásit na policiii nakonec přišel do protestantského kostela poklekl a pravil otče zabil jsem.A ze zpovědnice se ozval laskavý hlas- Kolikrát milý synu Takže bych to jako takový hřích zase neviděl Upraveno 25. července 2009 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 No a co vrah se chtěl vyzpovídat přišel ke katolickému faráři a svěřil se mu,ten jej vyhnal z kostela navštívit evangelického faráže a ten mu řekl,že je sice kněz,ale takovýhle zločin že musí hlásit na policiii nakonec přišel do protestantského kostela poklekl a pravil otče zabil jsem.A ze zpovědnice se ozval laskavý hlas- Kolikrát milý synu Takže bych to jako takový hřích zase neviděl Odkdy mají v protestantských kostelech zpovědnice a uznávají zpověď ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 Odkdy mají v protestantských kostelech zpovědnice a uznávají zpověď ? Psal jsem něco o zpovědnici-? šlo o pohovor mezi gentlemany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 Psal jsem něco o zpovědnici-? šlo o pohovor mezi gentlemany "...přišel do protestantského kostela poklekl a pravil otče zabil jsem.A ze zpovědnice se ozval laskavý hlas- Kolikrát milý synu" Tady někde Ale to je jen marginální nepřesnost, sám bych to nevěděl, ale momentálně teď prodělávám trošku duchovní osvěty :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 25. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 U tebe jsem si toho ani nevsiml... Taky je muj kazdej treti prispevek editovanej, pac kdyz to pak vidim tak si toho vsimnu. Anebo jsi na tom s psanim stejne jako ja Tem, kdoz zhresili, doporucuji www.zpovednice.cz. Vsiml jsem si, ze obcas nekomu ulitne z klavesnice neco, ceho pak mozna lituje. Po bourlive diskuzi po par dnech uz se treba dotycnemu do toho vlakna nechce, tim min se omlouvat. Tak me napadlo, ze v tomhle vlakne po par dnech by s omluvou nemusel byt problem. Před 3 lety jsem si koupil Breitlingy za 1000,- kč . Naštěstí vyrážka už zmizela.... tak na tenhle hrich je i tahle Zpovednice malo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se