Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kolegove, ten kdo ma jako ja kvuli necemu cerne svedomi, tady se muze pred ostatnima pokorne priznat a obhajit.

Me osobne velice mrzi, ze ac se za negramota nepovazuju, muj psany projev tak obcas vypada...

Neni to proto ze by mi forum nestalo za trochu namahy a premysleni. Jenze psat bez diakritiky jsem proste zvykly odjakziva, pismenka se mi obcas prohodi mezi sebou, moje rozvinuta souveti by nevstrebal ani Neruda, sem tam spletu i S a Z, nejhorsi jsou ale ma I a Y.

Pri psani na papir se mi to nestava, pac u toho premejslim. Ale tady vetsinou rychle reaguju na veci ktere me zajimaji svoji podstatou a ne formou. Nedavno me jeden velevazeny clen pres SZ na tohle upozornil. Az mi ho bylo lito s jakou opatrnosti a omluvou mi toto naznacoval. Proste bejt skolak tak tvrdim ze jsem disgrafik. Protoze za nas tohle nebylo tak uznavam, ze jsem na foru vuci rodnemu jazyku barbar.

A velice se za to vsem omlouvam :crying_anim02:

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U tebe jsem si toho ani nevsiml, ale kdybys videl jak pise jeden veledulezity cinovnik Mercedes klubu CR, tak by se ti asi ulevilo,protoze bys zjistil,ze to s tebou neni jeste tak zle :) Kazdopadne co jsem skoncil s vseobecne zamerenou vyukou na gymplu,tak muj pravopis tak znacne upada... Ale jen co se opet pustim do psani svoji knizky,tak se trosku zlepsim,bo si to ozivim :P

Omlouvam se,ze nemam hacky a carky,ale pisu z ajfounu a to trva milion let tam ty znamenka natukat...

Posted

cody bud v pohode

1) psat bez diakritiky na netu, v emailech je uplne normalni vec. je to zazite a je to v ramci netikety povoleno. takze vykriky chytraku na forech pod kazdym prispevkem co nejsou s hackem a carkou jsou usmevne.

2) a ze se popletou pismenka? no boze. to se v te rychlosti stava. me treba casto zde.

3) obcas hrubka se da taky tolerovat. horsi je, kdyby to bylo porad a ve stylu "bil jsem se podyvat v novim museu v Prase "

4) a zkracovat jsem/sem jdu/du...to proste patri k dobe. nevidim na tom nic spatneho

5) a kdyz je clovek nalitej, tak se nekdy nepovede ne jen forma, ale i obsah. loloHH s tim ma uz zkusenosti :)

Posted

Mám kvanta překlepů, nedostatky v diakritice, často jsem měnil avatary. S avatarem jsem se už zklidnil, ale překlepy a špatně umístěné čárky mi už zřejmě zůstanou. Tímto se omlouvám všem, kterým to vadí.

Posted
Tem, kdoz zhresili, doporucuji www.zpovednice.cz.

Zase tady z toho nedelejte holcici forum (no offense).

Nebran se , klidne se nam otevri. :D ;)

Posted
Snow: Kdyby všichni psali tak spisovně, jako Ty, tak jsou všichni členové na fóru učitely českého jazyka ;) Tobě patří v tomto ohledu poklona.

Díky :) .

Posted

Nafóru snad ani ne, ale doma jsem lhal prakticky o ceně všeho, co se tohoto fóra týká. :D

Posted
Před 3 lety jsem si koupil Breitlingy za 1000,- kč .

Naštěstí vyrážka už zmizela....

Uf uf, to je těžkej kalibr! :thumbsup_anim:

Posted (edited)
Uf uf, to je těžkej kalibr! :thumbsup_anim:

No a co

vrah se chtěl vyzpovídat

přišel ke katolickému faráři a svěřil se mu,ten jej vyhnal z kostela

navštívit evangelického faráže a ten mu řekl,že je sice kněz,ale takovýhle zločin že musí hlásit na policiii

nakonec přišel do protestantského kostela poklekl a pravil otče zabil jsem.A ze zpovědnice se ozval laskavý hlas- Kolikrát milý synu

Takže bych to jako takový hřích zase neviděl

Edited by Conrad
Posted
No a co

vrah se chtěl vyzpovídat

přišel ke katolickému faráři a svěřil se mu,ten jej vyhnal z kostela

navštívit evangelického faráže a ten mu řekl,že je sice kněz,ale takovýhle zločin že musí hlásit na policiii

nakonec přišel do protestantského kostela poklekl a pravil otče zabil jsem.A ze zpovědnice se ozval laskavý hlas- Kolikrát milý synu

Takže bych to jako takový hřích zase neviděl

Odkdy mají v protestantských kostelech zpovědnice a uznávají zpověď ? :)

Posted
Odkdy mají v protestantských kostelech zpovědnice a uznávají zpověď ? :)

Psal jsem něco o zpovědnici-? šlo o pohovor mezi gentlemany

Posted
Psal jsem něco o zpovědnici-? šlo o pohovor mezi gentlemany

"...přišel do protestantského kostela poklekl a pravil otče zabil jsem.A ze zpovědnice se ozval laskavý hlas- Kolikrát milý synu"

Tady někde :)

Ale to je jen marginální nepřesnost, sám bych to nevěděl, ale momentálně teď prodělávám trošku duchovní osvěty :D :D

Posted
U tebe jsem si toho ani nevsiml...

Taky je muj kazdej treti prispevek editovanej, pac kdyz to pak vidim tak si toho vsimnu. Anebo jsi na tom s psanim stejne jako ja :lol2:

Tem, kdoz zhresili, doporucuji www.zpovednice.cz.

Vsiml jsem si, ze obcas nekomu ulitne z klavesnice neco, ceho pak mozna lituje. Po bourlive diskuzi po par dnech uz se treba dotycnemu do toho vlakna nechce, tim min se omlouvat. Tak me napadlo, ze v tomhle vlakne po par dnech by s omluvou nemusel byt problem.

Před 3 lety jsem si koupil Breitlingy za 1000,- kč .

Naštěstí vyrážka už zmizela....

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: tak na tenhle hrich je i tahle Zpovednice malo