Jump to content

Recommended Posts

Posted

no,jestli jsou do Michaela, tak je jejich cena nevyčíslitelná!

Posted
tak je to vzdy, kdyz ma nekdo 1-10 prispevku, a pta se na cenu nalezenych/darovanych hnusnych hodeinek, tak jen sonduje za kolik to streli na aukru nebo jinde :) pokud to nejsou fejky, tak to snad tolik neva, ale nemlo by se to tady stat odhadnim forem :)

jooo poslední dobou se rojí hodinky z půdy, ze špajzu, za trámem, pod trámem, kolik, za kolik , proč a nač - kurwa já jsem nikdy nic nenašel ani houbu v lese - vypadá to na nějakou zmrdí invazi, něco jako chřipka z ptáka

Posted

Já jsem jednou našel hodinky někde v autobuse tuším. Cenu neměly prakticky žádnou :D Heč!

Posted

ja teda nasel pred 10 ti lety nasel pri behani v lese tyhle Telstary. prisaham, ze sem u nich nemenil baterku. je fakt, ze je nepouzivam.

jakou asi tam muzou mit cenu :D

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted
jakou asi tam muzou mit cenu :D

jako jeden štráfek medovníku

Posted
jako jeden štráfek medovníku

prodano stastnemu draziteli za medovnik. necht ti slouzi. nebo je vymenim za ty tovje casia. jsou divny :D

Posted
prodano stastnemu draziteli za medovnik. necht ti slouzi. nebo je vymenim za ty tovje casia. jsou divny :D

já to fakt nechci, vypadá to jako špunt do zadku na prevenci proti průjmu

Posted
já to fakt nechci, vypadá to jako špunt do zadku na prevenci proti průjmu

tak to dam na srazu Giliusovi,. ten ma tyhle digi veci rad. jsou to otresny hodinky. ja si necham zatim moje zelvi :) ty se z nejakeho duvodu gilovi taky nelibi. ale loloHH porad doufam, ze mu je dam