Ice Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Odesláno 29. července 2009 DEN PRVNI vcera me napadla myslenka konecne se kouknout po necem, co by pripominalo poradne hodinky a po toulani ruznymi aukry, ebayi a amazonem, vsemi moznymi ceskymi eshopy jsem uz skoro byl rozhodnuty udelat pomerne velkou hloupost nakonec jsem zabrousil do hodnoceni ruznych hodinek a vygooglil jsem vase forum .. po prvnich par minutach jsem se zacal dost cervenat a po veceru stravenem ctenim diskuzi jsem zjistil nasledujici: 1) diky chronomagu jsem usetril spoustu penez (relativne, radeji nebudu psat za co jsem chtel "vyhodit" par tisic, smali byste se az by vam upadly monitory) - takze jestli se dostanu nekdy na sraz, tak prvni runda je na me 2) nejsem tak bohaty, abych si mohl kupovat levne veci, lepsi je pockat par tydnu nebo mesicu a v klidu si vybrat a hlavne neco malo dosetrit - myslim tim treba jednu nulu .. abych si zase nekoupil nejakou ne uz hloupost, ale spis neco, co by me po par tydnech prestalo tesit 3) ja vlastne zjistil, ze zatim vubec netusim, co chci :-) .. takze vas nebudu trapit topiky jako "mam 5litru a chci hodinky, poradte mi" - kdyz jsem nasel v jedne diskuzi odkaz na Horsta Fuchse, tak uz jsem se smal i ja ale coz, budu se tady mezi vami chvili pohybovat, mozna budu nekdy mit i trapne dotazy, ale zkuste mit se mnou chvili trpelivost jinak v soucasne dobe vlastnim pouze dvojici nedigitalnich hodinek, oboje par let stare .. Pulsar Titanium Chronograph (bohuzel nejsem schopen rozlustit presne oznaceni, ale fotku casem dodam) a Festina Tour De France (F16183 - cervene) - byl jsem vzdycky divny, chtel jsem analogove hodinky s budikem :-) ale prosim, nesmejte se mi hned :-))) diky moc ICE
Dantechno Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Odesláno 29. července 2009 Vitej tady u nas. A v klidu studuj at najdes sveho favorita/y
Diamondking Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Odesláno 29. července 2009 Chacha...další se chytil Mě trvalo půl roku než jsem si něco koupil..hodně jsem četl a šetřil
Andrew Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Odesláno 29. července 2009 1) diky chronomagu jsem usetril spoustu penez... :lol2:
Gilius Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Odesláno 29. července 2009 Festina TdF jsou velmi dobré hodinky.....!!!!! A Pulsar patří pod Seiko...takže to taky není žádnej střep. Tobě ale vaděj ty baterky tam,že???? EDIT - dej sem fotky....
Conrad Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Odesláno 29. července 2009 (upraveno) Vážený newbie,dovolil bych si opravit tvé tvrzení,že díky chronomagu jsi ušetřil dost peněz,.Funguje to na stejním principu,jako když tě v kartách nechají vyhrát první možná i druhé kolo,ale pak následuje sešup Doufám,že tvůj první příspevek- Den první nebude časem vystřídán příspěvkem s názvem The day after Upraveno 29. července 2009 uživatelem Conrad
Návštěvník Tada Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Odesláno 29. července 2009 Na analogovych s budikem neni nic divneho, jedny takove nosim dnds a denne na rucetématu Docela by me zajimalo co sis to chtel koupit, sna ne Graf von Montewehro? Ted co si tady uz moc penez neusetris
jiriskopal68 Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Odesláno 29. července 2009 DEN PRVNI 1) diky chronomagu jsem usetril spoustu penez diky moc ICE Výtej mezi chronomag**ami, ten bod č.1 je fakt ´ Pokud nechceš skončit jako většina zdejších členů, tak bych to tady moc nestudoval, ALE JÁ NELITUJI, ani manželka nelituje,alespoň má důvod
Diamondking Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Odesláno 29. července 2009 Na analogovych s budikem neni nic divneho, jedny takove nosim dnds a denne na rucetématu Docela by me zajimalo co sis to chtel koupit, sna ne Graf von Montewehro? Ted co si tady uz moc penez neusetris Graf von Monte Wehro-Tuorbillon...ty určitě nebudou za pár kaček Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
911 Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Odesláno 29. července 2009 tak vitej a necht se ti tu libi. uvidime, jestli se nakazis nebo ne. kazdopadne ocenuju tvuj pristup. ostatni uz na tvuj bod 1 reagovali tak se nebudu opakovat
Ice Odesláno 29. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2009 no diky moc za vase reakce :-)))))))) ale k upresneni bodu jedna - predpokladam teda, ze jste to i tak pochopili, ale stejne to napisu .. vyhozenim penez myslim treba koupi cerveneho vina Merlot puvodu z CR (nebudu pomlouvat oblast, ale ono se zas u nas na moc mistech nepestuje) za 200Kc, ale za vyhozene penize nepovazuju Merlot Chateau Jouclary za 700Kc - i kdyz je vysledek stejny (prazdna lahev), tak u prvni lahve mam pocit, ze me nekdo okradl, tu druhou si uziju takze jste mi usetrili par tisic utracenych oproti par desitkam, ktere si pak uziju .. a jak koukam na diskuze, tak jsem si temer jisty, ze to tak bude :-)
Dali Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Odesláno 29. července 2009 no diky moc za vase reakce :-)))))))) ale k upresneni bodu jedna - predpokladam teda, ze jste to i tak pochopili, ale stejne to napisu .. vyhozenim penez myslim treba koupi cerveneho vina Merlot puvodu z CR (nebudu pomlouvat oblast, ale ono se zas u nas na moc mistech nepestuje) za 200Kc, ale za vyhozene penize nepovazuju Merlot Chateau Jouclary za 700Kc - i kdyz je vysledek stejny (prazdna lahev), tak u prvni lahve mam pocit, ze me nekdo okradl, tu druhou si uziju takze jste mi usetrili par tisic utracenych oproti par desitkam, ktere si pak uziju .. a jak koukam na diskuze, tak jsem si temer jisty, ze to tak bude :-) To si piš, že to tak bude, akorád z těch užitých desítek jsou to časem užité stovky.
Ice Odesláno 29. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2009 To si piš, že to tak bude, akorád z těch užitých desítek jsou to časem užité stovky. tak stovky, to je snad jeste daleko .. uvidime :-)
Návštěvník Snow Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Odesláno 29. července 2009 Začal jsi moc pěkně, tohle ještě žádného nového člena nenapadlo. Ať se Ti tu líbí.
Traveller Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Odesláno 29. července 2009 Vítej... já se rok jen rozhlížel... a teď už jsou to 3. hodinky za půl roku.... Jde to rychle...
Karlos Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Odesláno 29. července 2009 Jenže problém je v tom, že ve skutečnosti neexistují hodinky, které by člověka doopravdy uspokojily. I když si člověk po určitou krátkou dobu myslí, že ano
Návštěvník Snow Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Odesláno 29. července 2009 Jenže problém je v tom, že ve skutečnosti neexistují hodinky, které by člověka doopravdy uspokojily. I když si člověk po určitou krátkou dobu myslí, že ano Naopak si myslím, že takové hodinky existují, pouze nevíme, které to jsou.
cortes1990 Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Odesláno 29. července 2009 a preto si stale kupujeme dalsie a dalsie a dal......
lib Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Odesláno 29. července 2009 ........... i kdyz je vysledek stejny (prazdna lahev), tak u prvni lahve mam pocit, ze me nekdo okradl, tu druhou si uziju.......... Vítej! S tím vínem to je pěkný příměr. Možná jsi na nejlepší cestě stát se majitelem Primek.
spiderer Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Odesláno 29. července 2009 Vitej a uzivej si to tady Kdyby se mel zaplatit cas ktery tady spousta lidi stravi namisto toho aby neco poradnyho delali, tak by si za to jedny solidni hodinky mohli koupit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se