haslermetra Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Odesláno 29. července 2009 Překlad tohoto článku.Červeně jsou moje poznámky.Na_sou_i_i_na_mo_i.pdf
dizi Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Odesláno 29. července 2009 Ďakujem za preklad. Vlastníš nejaké?
little_w Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 K topicu, ktery je vzacne zcela k veci, se da dodat uz jen neco zcela od veci. Takze velky dik, je to zajimave cteni. A mimochodem me Amfibije jeste porad neomrzely a drzim se stale nazoru, ze za ty penize jsou to hodinky nedocenene, spolehlive a zajimave. Jeste jednou diky!
jarolsa Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Dik.Po prečitani si tie svoje cenim zas o niečo viac.
haslermetra Odesláno 3. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 Amfibia se podívala i do vesmíru.Sojuz 17, orbit.stan. Saljut 4, 11.ledna - 9.února 1975 Georgij Grečko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sojuz 38, orbit.stan. Saljut 6, 18.září - 26.září 1980 Jurij Romaněnko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
haslermetra Odesláno 3. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 A mimochodem me Amfibije jeste porad neomrzely a drzim se stale nazoru, ze za ty penize jsou to hodinky nedocenene, spolehlive a zajimave. Souhlas.Stejný názor mají i ruští hodinkofilové,cituji:,,нормальные часы за смешные деньги" nebo ,,oчень хорошие часы за такие деньги". Ale upozorňují na vyblednutí číselníku,někdy už po dvouhodinovém nošení na slunci(viz.obrázek). Takto vypadají nové. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Po vystavení slunci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 Souhlas.Stejný názor mají i ruští hodinkofilové,cituji:,,нормальные часы за смешные деньги" nebo ,,oчень хорошие часы за такие деньги". Ale upozorňují na vyblednutí číselníku,někdy už po dvouhodinovém nošení na slunci(viz.obrázek). mam prazdny cifernik navic (nepotisteny, jen bronzovy vylisek, polotovar. vymamil jsem ho z tovarny vostok... takze kdyby neco... mel jsem v planu si udelat nejakej cifernik na zakazku, ale zatim nevim jak na to, ani kde. ale mam zalohu, kdyby to bledlo. vratil jsem se ale pred par tydny z Krety, kde jsem je nesetril, a nezbledly ani o odstin, bud mam kliku nebo to na tech fotkach je vylozene smula.
afrikab Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Překlad tohoto článku.Červeně jsou moje poznámky.Na_sou_i_i_na_mo_i.pdf A sakra, ted jsi mi nasadil brouka do hlavy a ja shanim Amfibie s 300m
haslermetra Odesláno 18. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 A sakra, ted jsi mi nasadil brouka do hlavy a ja shanim Amfibie s 300m Tyto hodinky jsou nesehnatelné i na území bývalého SSSR.Členové ruského fóra se domluvili,že si nechají vyrobit repliky v počtu 50 kusů.V čistopolském závodě jim sdělili,že po technické stránce není problém,ale podmínka je objednávka minimálně 1000 kusů. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ] Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cali Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 Tyto hodinky jsou nesehnatelné i na území bývalého SSSR.Členové ruského fóra se domluvili,že si nechají vyrobit repliky v počtu 50 kusů.V čistopolském závodě jim sdělili,že po technické stránce není problém,ale podmínka je objednávka minimálně 1000 kusů. Ale ved nejake podobne sa vyrabaju nove, alebo aspon do nedavna vyrabali (Amfibia 1967) a ma to byt nejaka uzasna reedicia tych povodnych najcoolovejsich amfibii...... alebo sa mysli iba ten 200M model? potom je to skoda.
haslermetra Odesláno 19. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 Ale ved nejake podobne sa vyrabaju nove, alebo aspon do nedavna vyrabali (Amfibia 1967) a ma to byt nejaka uzasna reedicia tych povodnych najcoolovejsich amfibii...... alebo sa mysli iba ten 200M model? potom je to skoda. Jubilejní Amfibie 1967 jsou jen do 200 metrů.A oni si chtěli nechat vyrobit ty původní НВЧ-30 se silnějším sklem a dýnkem s vodotěsností 300 metrů a v původním pouzdře. Je ovšem zajímavé, že kdejaké firmě nebo organizaci udělají reklamní hodinky nebo s jubilejním věnováním i v menším počtu.A milovníkům hodinek,kteří mají živý zájem o historii čistopolského závodu a jejich hodinky sbírají a shánějí někdy za nemalé peníze (na ruské poměry), prostě suše sdělí,že si mají objednat 1000 kusů.A teprv potom by se začali bavili o ceně.
cali Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 Nie ze by som nejak rozumel situacii v ruskom hodinarstve ale odhadom seria 1000ks u hodiniek ktore sa bezne v tom zavode nerobia mi vobec nepride nejako diskriminacna skor na opak ustretova. Ono je nieco ine vytlacit logo na cifernik beznych vostokov ktorych robia rocne desiatky tisic a nieco ine je oprasit plany a techniku z pred X rokov a rychlo podla nich nieco vyrobit v serii 50ks
horal Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 mam prazdny cifernik navic (nepotisteny, jen bronzovy vylisek, polotovar. vymamil jsem ho z tovarny vostok... takze kdyby neco... mel jsem v planu si udelat nejakej cifernik na zakazku, ale zatim nevim jak na to, ani kde. ale mam zalohu, kdyby to bledlo. vratil jsem se ale pred par tydny z Krety, kde jsem je nesetril, a nezbledly ani o odstin, bud mam kliku nebo to na tech fotkach je vylozene smula. Pokud by byl letošním sluncem někdo úplně "vybledlý", mám k dispozici dva ciferníky zaslaný přímo z Čistopole. Jedná se o model značený Vostok Amphibian Automatic AM 420059 a cal. 2416B, 31ruby jewels pozn.: pravý je mírně tmavší, nevím proč, asi zrovna byla v módě.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pikec Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 Souhlas.Stejný názor mají i ruští hodinkofilové,cituji:,,нормальные часы за смешные деньги" nebo ,,oчень хорошие часы за такие деньги". Ale upozorňují na vyblednutí číselníku,někdy už po dvouhodinovém nošení na slunci(viz.obrázek). Prosím o info jak se dá využít tato luneta? Nechápu, že jsou tam jen dvě barvy červená a černá. Díky
little_w Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 Pokud by byl letošním sluncem někdo úplně "vybledlý", mám k dispozici dva ciferníky zaslaný přímo z Čistopole. Jedná se o model značený Vostok Amphibian Automatic AM 420059 a cal. 2416B, 31ruby jewels pozn.: pravý je mírně tmavší, nevím proč, asi zrovna byla v módě.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. to je jednoduchy a prehledny cifernik. kdyby tam nebyl ten potapec, tak jsem si vybral pri koupi tenhle. napis VOSTOK mi nevadi, naopak, chtel jsem ho tam. ale toho zabiho muze nemuzu zkousnout.
rud111 Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 Hm, já jsem si právě objednal Black Amfibia z Ruska za 41? i s dopravou. Spíš jen tak vyzkoušet, jestli někdo za takovou cenu pošle něco 2000 km poštou. Tak uvidím...
pikec Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 (upraveno) Ještě jednou i s fotem. Prosím o info jak se dá využít tato luneta? Nechápu, že jsou tam jen dvě barvy červená a černá. Díky za informaci. Jinak moc díky za článek, už jsou na cestě. Upraveno 20. srpna 2009 uživatelem pikec
cali Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 je to normalna obojsmerna luneta ktora ma istu cast oznacenu inak nez zbytok su tam hodinove indexy na miesto ktorych si mozes domysiet co chces..... -ak napr nastavis velku cervenu bodku na velku rucku luneta zacne ukazovat cas aky ubehol od nastavenia -ak napriklad nastavis na velku rucku prvu ciernu bodku luneta zacne fungovat ako countdown a zacne odpocitavat 55min no aked sa rucka dostane do cerveneho pola tak vies ze uz zostava len 20min -ta cervena cast ma 20 min mozno pre to lebo to su take bezne casy ponoru (ale to je len moj tip)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se