Bask Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 amfibia s novou lumivrstvou. delal to pan Frydl (jeste jednou diky). s luminovou nedela, tak tam dal klasiku, prirodni fosfor. aby to zase nevypadalo, ze to je druhej traser, to neni. indexy i rucky maji strasne malou plochu na naneseni lumi vrstvy. ale sviti to lip nez predtim. respektive, predtim to nesvitilo vlastne vubec (znate to). ted trochu jo Fosfor? ...a ze maju rucicky malu plochu na lumivrstvu? Si robis srandu? Normalne rucky. Poznam mensie.
little_w Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Odesláno 20. února 2010 Fosfor? ...a ze maju rucicky malu plochu na lumivrstvu? Si robis srandu? Normalne rucky. Poznam mensie. to o tom fosforu je informace od hodinare. nemam duvod pochybovat. to o tech ruckach je moje vsuvka. ano, jsou dokonce i rucky bez jakehokoliv mista na lumi. ale znam i takovy padla, ktery tam toho mista na lumi maji x-krat vic. i seiko 5 je proste staveny na to, aby svitilo. u amfibii je na ruckach jen takovy uzky prouzek:
Bask Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Odesláno 20. února 2010 No ano, su aj hrubsie rucicky. Ja tie rucicky poznam a dokonca som si na nich luminisenciu uz raz obnovoval a nedopadlo to vobec zle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jankoxxx Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Odesláno 23. února 2010 (upraveno) tak uz sa konecne mozem popysit aj ja. amphibie som objednal od zenitara a dosli v poriadku. su to naozaj stylove hodinky. fotky postnem neskor bo chystam velke fotografovanie vsetkych mojich hodin.... 2 veci musim este ale doriesit. aplikaci ozajstnej luminiscencie a novy remen. nato uz mam ale volako mam z toho divny pocit. budem musiet asi pohladat nieco pekne a vodotesne. paci sa mi k nim hneda farba... edit: zaujimalo by ma kde by sa dali na tieto hodinky zohnat nahradne lunety. ta povodna s cierno-cervenymi bodkami sa mi velmi nepaci. naopak ma zaujala verzia s ciselnou lunetou z modelu neptun. co vy na to? Upraveno 23. února 2010 uživatelem jankoxxx
roman m Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Odesláno 2. března 2010 Len či bude luneta z modelu neptun pasovať na amfibije, ale inak by to mohla byť zaujímavá kombinácia. Neviete kde v okolí Trenčína, alebo Trnavy by sa amfibije dali vidieť naživo? Už dlhší čas po nich poškulujem, ale nejk sa mi na nich zdajú divné nožičky ( voči púzdru mi pripadajú také trocha krátke a tenké).Nebojím sa ich pevnosti, ale skôr aby nepokazili celkový dojem z hodiniek. Za odpovede ďakujem.
jankoxxx Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Odesláno 2. března 2010 Len či bude luneta z modelu neptun pasovať na amfibije, ale inak by to mohla byť zaujímavá kombinácia. Neviete kde v okolí Trenčína, alebo Trnavy by sa amfibije dali vidieť naživo? Už dlhší čas po nich poškulujem, ale nejk sa mi na nich zdajú divné nožičky ( voči púzdru mi pripadajú také trocha krátke a tenké).Nebojím sa ich pevnosti, ale skôr aby nepokazili celkový dojem z hodiniek. Za odpovede ďakujem. z mojej hlavy to s tou lunetou neni nasiel som to na nejakom fore a dost sa mi to zapacilo. ja mam jedny amfibie a ked som na slovensku zijem v okoli prievidze (najblizsie ale zial az v auguste...). pre ilustraciu fotky po vymene lunety: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
roman m Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Odesláno 2. března 2010 z mojej hlavy to s tou lunetou neni nasiel som to na nejakom fore a dost sa mi to zapacilo. ja mam jedny amfibie a ked som na slovensku zijem v okoli prievidze (najblizsie ale zial az v auguste...). pre ilustraciu fotky po vymene lunety: Super, vďaka za foto, je to také iné, ale na prvý pohľad sa mi páčia aj s tou vymenenou lunetou. Na druhý pohľad sa mi páčia asi ešte viac. Nemyslel som kde sa dajú vidieť priamo amfibie s tou vymenenou lunetou, ale klasické originálne amfibije.Skôr ako si ich objednám by som si ich chcel "ošahať" , dať ich na ruku a tak podobne. Zatial ďakujem.
jankoxxx Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Odesláno 2. března 2010 no ja tu lunetu tiez nemam este vymenenu. stale ju zhanam. priamo v obchode asi amfibie najdes tazko. myslim ale ze ked si ich kupis od predajcu zenitar na ebay a nebudu sa ti pacit tak ich tu na fore predas. je to raritka a ich cena dovoluje relativne lahky predaj. aky mas obvod zapastia? to by mohlo napovedat o tom ci ti sadnu alebo nie kedze su velkostne skor mensie.
little_w Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Odesláno 2. března 2010 no ja tu lunetu tiez nemam este vymenenu. stale ju zhanam. priamo v obchode asi amfibie najdes tazko. myslim ale ze ked si ich kupis od predajcu zenitar na ebay a nebudu sa ti pacit tak ich tu na fore predas. je to raritka a ich cena dovoluje relativne lahky predaj. aky mas obvod zapastia? to by mohlo napovedat o tom ci ti sadnu alebo nie kedze su velkostne skor mensie. hele, janko, a komunikujes s tim zenitarem? kdyby to slo, tak bych si lunetu taky vzal, ta cernocervena je... divna. nebo mu mam napsat ja? svoje amfibije jsem kupoval u neho. diky.
roman m Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Odesláno 2. března 2010 no ja tu lunetu tiez nemam este vymenenu. stale ju zhanam. priamo v obchode asi amfibie najdes tazko. myslim ale ze ked si ich kupis od predajcu zenitar na ebay a nebudu sa ti pacit tak ich tu na fore predas. je to raritka a ich cena dovoluje relativne lahky predaj. aky mas obvod zapastia? to by mohlo napovedat o tom ci ti sadnu alebo nie kedze su velkostne skor mensie. Takže asi ich teda kúpim a uvidím. Aj keď s predajom tu na fóre bude zatiaľ trocha problém ( 50 príspevkov ešte nemám, no dúfam, že sa mi to raz podarí ) Budem trocha experimentovať s remienkami a potom sa uvidí či si ich ponechám alebo nie. Na ebay nemám založený účet, ale viem o min. jednom členovy fóra, ktorý ich kupoval priamo z ruska (molnija.ru) a bol vcelku spokojný objednám to odtial. Ohľadom obvodu zápästia: mám cca 18,5-19 cm.
jankoxxx Odesláno 3. března 2010 Nahlásit Odesláno 3. března 2010 neboj, 50 prispevkov nazbieras rychlo... ak chces nakupovat mimo ebay tak skus porovnat ceny aj so strankou www.solod.com moze sa stat ze na tvoje zapastie uz budu trochu malicke ale to je v podstate vecou osobneho vkusu, takze sa nedaj znechutit mojim nazorom. v kazdom pripade zelam vela zdaru pri vybere.
roman m Odesláno 3. března 2010 Nahlásit Odesláno 3. března 2010 neboj, 50 prispevkov nazbieras rychlo... ak chces nakupovat mimo ebay tak skus porovnat ceny aj so strankou www.solod.com moze sa stat ze na tvoje zapastie uz budu trochu malicke ale to je v podstate vecou osobneho vkusu, takze sa nedaj znechutit mojim nazorom. v kazdom pripade zelam vela zdaru pri vybere. No ja som ich chcel odtial aj objednať.
cali Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 zenitar je v pohode, mam amfibie od neho .... vsetko prebehlo rychlo a hladko
roman m Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Tak amfibie som objednal a zaplatil 5.3. a 5.3. ich aj podali v Moskve na poste.10.3.dorazili ku mne domov( objednaval som z Molnija.ru). Balenie bolo vzorne, krabica, potom "bublinky" a potom uz znama archaicka krabicka s casostrojom. Takze som aj ja hrdym majitelom tychto hodiniek.Hned na druhy den mali test "ohnom", lebo leteli somnou do USA. Ked sa tu hovorilo o sialenom nerez tahu, tak som si myslel ze to nebude take zle. Mal som zopar plechacom z casio hodiniek a myslel som, ze uz nic horsie nieje, ale omyl, to co tam dali v Cistopoli to je naozaj sialenstvo Foto dodam, az ked sa vratim zo sluzobky, lebo ich nemam kde zmensit, admin tohoto fora by nebol nadseny Bude to cca za 19 dni takze treba chvilu pockat, potom to nafotim a dodam aj medzi "nove prirastky." Pardon za pravopis ale nemaju tu "nasu " klavesnicu s diakritikou na aku sme nauceny.
Radimk Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Kruci neštvěte mě s těma nákupama... Jak tam někdo budete něco brát, přiberte mě. Nechce se mi otravovat někoho se sólo nákupem, když poštovné stojí pomalu to, co hodinky. Mmám vyhlédnuté tyto dva kousky: http://www.smirs.com/product_info.php?products_id=619 http://molnija.ru/Vostok-watches-Black-and...phibia_838.html Tak by mi jeden z nich udělal radost. Ujme se někdo transferu? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bask Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Na molnija.ru (solod.com) je postovne gratis.
little_w Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 byt tebou, vzal bych amfibia 1967 - je to remake puvodniho modelu, stejnej design, stejnej kalibr a stejnej vyrobce... mimo jine maji uzasnej nerez tah, kterej si kazdy pochvaluje:
Radimk Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Já to soudkové pouzdro nějak nemůžu strávit. tah, předpokládám, půjde do ***, kaučuk toho pindíka unese. Tak se zkusím s někým teda domluvit na nákupu na Molnija.ru, uvidíme..
haslermetra Odesláno 23. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2010 Nevím kam to dát, tak jsem to šoupnul sem.Dobová italská reklama na vostoky,dle zdroje z 1988 goda.A právě teď mi stránky čistopole hlásí,že сайт временно отключен - website closed www.vostok-inc.com. Že by je napadli číňani, tak brzy to nikdo nečekal. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
roman m Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Odesláno 30. března 2010 Takze po cca dvoch tyzdnoch amfibie pracuju celkom obstojne. Zatial ma neomrzeli a dufam, ze to tak aj zostane. Trocha ma ale prekvapila presnost. Na fore som sa docital, ze idu v pohode do 10s za 24 hod, niektory pisali este presnejsie, mne ale idu cca 35s za 24 hod popredu. Da sa s tym nieco poriesit? A ak ano a bude treba ich otvorit budu znova v vodotesne, alebo je to riskantne otvarat. Skusal som ich na noc odkladat do roznych poloh (korunkou hore aj dolu, dienkom hore aj dolu atd.), ale stale rovnaky vysledok bezo zmeny. Takze reletivne stabilna presnost vzhladom k polohe, len trocha rychle. Ak by bolo treba ich otvorit mozete mi prosim poradit dobreho a spolahliveho hodinara na Slovensku (som od Noveho Mesta nad Vahom). Za vase rady a nazory vopred dakujem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se