Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Tyhle fejky na Aukru i jinde prostě nesnáším...prodávat je je fakt ubohý. 

Odesláno
  V 10. 8. 2015 v 19:19, t2 napsal:

Trochu nechápu kdo je cílová skupina. Jaký zákazník nemá na levná Casia?

takovy, ktery necte chronomag....

Jsou lidi, kteri si koupi fejk za 1200,- a jeste jsou nadseni a kdyz jim reknu, ze originaly tady v inzerci (jako nove) jsou za 500,-, tak jsem idiot, ktery tomu nerozumi...

Tohle se bude prodavat, dokud ceske "švejkovství" , amaterismus a diletanstvi bude v nasem narode hluboce zakorenene....takze asi nafurt...:-(

Odesláno (upraveno)

Koupil jsem si nové G-shocky a přišly mi ve stříbrné krabičce. Neměly by se všechny G-shocky prodávat s černou krabičkou, nekoupil jsem náhodou padělek? Poznáte to podle fotky? Kupoval jsem je ne jednom českém eshopu s elektronikou.

post-21419-0-47108400-1439641225_thumb.jpg

Upraveno uživatelem aladin100
Odesláno

Zkus poslat lepší fotku ,ale vypadají jako origo. V téhle stříbrné krabce jsem taky koupil jedny G-čka ,ale to už je tak cca 12 let zpátky .

Odesláno

Přesně, je to určitě originál. S tou krabičkou je možné, že ji takto poslal až e-shop. Každopádně fejky G-Shocků se většinou (pokud už v nějakém pevném obalu jsou) dodávají s napodobeninou kovové kulaté černé plechovky s průhledným víkem a nápisy Casio G-Shock po obvodu víka. Tuhle klasickou plechovou Casiáckou stříbrnou jsem ještě u žádných fejků Casia neviděl.

Odesláno

Jo, ty jsou v cajku. Prodejce je třeba získal bez krabičky a odněkud má tyto neutrální plechové krabičky, které se používají na levnější typy, tak to dal k tomu.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Zrovna u těchto si myslím, že pokud se v tom někdo nevyzná, tak by se mohl nachytat, už nepůsobí tak příšerně čínsky plastově a cirkusově jako většina ostatních, i když cena je teda jasný vodítko.

Odesláno
  V 9. 8. 2015 v 18:00, Chilliluk napsal:

Tyhle fejky na Aukru i jinde prostě nesnáším...prodávat je je fakt ubohý. 

Jo a napisou prodavam hodinky Casio G  to je velkej problem napsat prodavam levnou ale  funkcni kopii to by nikdo pak nekoupil .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...