JackPott Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Dobrý den.Rád bych zde poprosil o radu, dá-li se z přiložených nekvalitních fotek rozpoznat, zda se jedná o napodobeninu, či originál? Mělo by se jednat o G90008V. Za postřehy předem děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 takovy, ktery necte chronomag....Jsou lidi, kteri si koupi fejk za 1200,- a jeste jsou nadseni a kdyz jim reknu, ze originaly tady v inzerci (jako nove) jsou za 500,-, tak jsem idiot, ktery tomu nerozumi...Tohle se bude prodavat, dokud ceske "švejkovství" , amaterismus a diletanstvi bude v nasem narode hluboce zakorenene....takze asi nafurt...:-(Jsem rad ze nejsem jediny ktery rekl kolegovi ze jeho G jsou fejky vysel jsem za vola udajne jsou stejne jako moje jeno jeho jsou levnejsi kdyz jsem nu rek ze mu sezenu prave trosku nosene pres chronomag odveti ja chci nove ne ponekom stare:-) od te doby at si volove nosi na rukach fejky ktere prd vydrzi jen delaji spatne jmeno pravym G.Prodejsi na Aukru Bzos by nemeli psat vubec do inzeratu CASIO G-SHOCK skoda ze takovej podvodum se neda nijak zabranit.Uz nekolikrat jsem volat na tovej inzerat a rikam to nejsou prav ejsou to fejky pokazde je mi prodavajicimi vysvetleno :-) byt prave cena by byla uplne nekde jinde HA HA tak tam snad nemuzu napsat hodinky Casio-G-SHOCK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 a co se ti na nich nezda? Mne prijdou OK.Dobrý den.Rád bych zde poprosil o radu, dá-li se z přiložených nekvalitních fotek rozpoznat, zda se jedná o napodobeninu, či originál? Mělo by se jednat o G90008V. Za postřehy předem děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 JackPott: neboj, jsou to určitě originály, na tyhle klasický Mudmany jsem navíc jako fake nikde nenarazil (taky mám jedny, a než jsem je koupil (na iznerát), prolezl jsem všechny vlákna o fejcích G-Shocků, na který jsem na netu narazil). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Samozrejme, ze existuji i fake Mudmany. Napr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Zdá se mi to, nebo snad ty fejky mají pod bezelem kovový pouzdro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 nAscA: O.K., tak beru zpět, na tyhle jsem tehdy nenarazil, z -manů jsem našel fejky jen Risemanů, Gulfmanů a Rangemanů. Naštěstí jsou tyhle falešný Mudmany poznat na první pohled. Ještě že se nenaučili napodobit ten Casiáckej font písma (když odhlídnu od dalších věcí - displej, tlačítka...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Ten casiáckej font písma by byl OK, jedinou chybu dělají, že mají písmena v nápisu "CASIO" větší vzdálenost, než má být. A to víčko nevypadá špatně! :-) To pouzdro vypadá, že bude ze stejných zdrojů, jako je na jednom fejku G-2000. Jestli vzpomenu, vyfotím a dám sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Fejkuji se snad vsechny g-shocky, i 5600, 6900, Frogmany atd. Vetsinou je to poznat ihned, pokud prodavajici posle realne fotky realnych hodinek.nAscA: O.K., tak beru zpět, na tyhle jsem tehdy nenarazil, z -manů jsem našel fejky jen Risemanů, Gulfmanů a Rangemanů. Naštěstí jsou tyhle falešný Mudmany poznat na první pohled. Ještě že se nenaučili napodobit ten Casiáckej font písma (když odhlídnu od dalších věcí - displej, tlačítka...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 casiotron: mě u těch fejků vždycky první praští do očí ten plastickej nápis "G-Shock" na bezelu. Tvar písmen je možná správnej, ale vždycky jsou o chloupek dál od sebe, než mají originály. A na těchto konkrétních fejcích Mudmanů jsou hlavně nápisy kolem dipleje "Casio, Mudman, Water Resistant...) tak asi dvakrát větší, než mají být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Ľudia, videl tu niekto z vás fake verziu modelu AWG-M100-1AER??? Niektorí sa ma snažia presvedčiť, že sú, aj keď ja som ich ešte nevidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Nie je to síce G-Shock, ale pri prehliadaní mnou vybraných nových hodiniek, Casio PRW-6000, som hneď aj narazil na fake verziu, ale ide dosť dobre odlíšiť od originálu, ešte dobre, že originál tak nevyzerá, aj keď sa podobajú, lebo by som ho asi nechcel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 To teda čumím, jak propracované ty fejky dělají... http://obleceni.bazos.cz/inzerat/55636519/Casio-G-SHOCK-Mudman-GW9300-GB.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Luxus.. http://obleceni.bazos.cz/inzerat/55899679/Hodinky-Digitalni--vodotesnost-30m.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 To víš, to je pro ty jednodušší z nás, co si řeknou: "G-Shocky jsou nějaký drahý, koupím radši ty G-Shorsy" ...a nebo se nechají napálit...i když, vzhledem k té ceně, by to mělo trknout každého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Aspoň tam necpou "Casio" a "G-Shock", tak se ani netají tím, že to nejsou pravý Casia, znalý se zasměje a laikovi je to fuk, horší jsou ty "opravdové" fíky s originálními značkami... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Aspoň tam necpou "Casio" a "G-Shock", tak se ani netají tím, že to nejsou pravý Casia, znalý se zasměje a laikovi je to fuk, horší jsou ty "opravdové" fíky s originálními značkami... Naprostý souhlas!! (y) (y) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Další fejk http://www.aliexpress.com/item/Skmei-digital-quartz-G-watch-shock-proof-men-military-army-watch-relogio-dieseler-feminino-masculino-DZ/2041111586.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Logicky vzato, někdo takový, kdo je na obrázku pod odkazem, by asi nekupoval fejky Rangemanů (i když v tomto případě to nejsou opravdový fejky, nemají označení Casio ani G-Shock)...ono takové vybavení už něco stojí, takže ponížit se tím, že k tomu budu nosit S-Shock, mi přijde poněkud zvláštní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Taky to nevnimam jako "genuine fake" ,je to spis neco jako Steinhart Ocean 1 = hloupa kopirka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se