dopsler Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 Tu mi poslal dodatečně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 Z toho, co je vidět, bych sázel spíš na originál. Ale chtělo by to víc fotek nebo lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 Aj ja si myslím, že je to skôr originál, ale, ako hovorí kolega o riadok vyššie, bolo by dobré získať viac fotiek, a podrobnejších Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Po čase zase jeden historickej fejk na ebay: https://www.ebay.de/itm/Reloj-Casio-Databank-DB-50-Vintage/323692039481?hash=item4b5d8c8d39:g:sgIAAOSwFalcYuRr:rk:1:pf:1&frcectupt=true Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Šak ten vergeľ ani nefunguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopsler Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Tak ty géčka jsou nakonec fejk a nepřežili ani očistu pod tekoucí vodou, ještě že prodejce byl charakter a vrátil mě peníze a já mu hodinky. https://pgboy.tistory.com/m/entry/Casio-GG10001A5-GShock-Mudmaster-FAKE-??-GG1000-?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Podľa vzhľadu z tej fotky, to bol sakra dobre spracovaný fejk, teda, aspoň na prvý pohľad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 (upraveno) Avia, kromě smrdících pomalu jezdících náklaďáků dělali taky fake Géček:A ani v rusku se neštítili kopčit : Upraveno 25. února 2019 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Toto rozdupeš na prvú ranu, s odolnosťou to ani omylom nemá nič spoločné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 No, tak ruskej fake Géček vidím poprvé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Aj Rusi sa činia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Tak bacha, Avia má kovové pouzdro jako pořádné géčka. Jen nemá screwback. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Tohle bych za fejky už ani nepovažoval... maximálně tak za inspiraci z jedoucího rychlíku. Ty ruský by mohly mít už i nějakou sběratelskou hodnotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Vyzerá to, ako cigánska hračka zo smetiska na Luníku IX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Další fake, tentokrát už i se screwbackem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Další fake, tentokrát už i se screwbackem.tuffy a1.jpgtuffy a2.jpgTen vergeľ aj funguje??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 Já mám něco podobnýho ještě v originálním obalu nepoužitý. Ale je to starý už asi 25 let. Zajímavostí je, že funkčně jsou to klasický 7-mi melodiový Kesselky. Prostě jen číňan udělal na Kesselky "G-Shockový" kryt. :-D A přišel jsem k nim, jak slepý k houslím. Objednával jsem z Ameriky kalkulačkovky a u nich byly i tyto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 Slušný kšeft Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Tak jsem vyhrabal v šuplíku dva "zcela originální" modely G-SHOCKů - Marlin, Protection a já-nevím-co-ještě-se-na-ten-displej-vlezlo. :-D Pánské i dámské provedení. Ani nevím, odkud jsou. Pravděpodobně součást nějakého nákupu. A ještě jsem našel jedny Trisports (pravděpodobně model TRI-10W). Krása, že? Srandovní na nich je to, že ta analogová část je pouze natištěná pod sklíčkem. Digi má jen hodiny a minuty. Po přepnutí tlačítkem datum a sekundy. Nic víc. Tlačítka vlevo jsou jen na okrasu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Děsxachrůza! Tak velký hodinky a tak malejvdisplej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se