Návštěvník Tada Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Abychom učinil přitrž OT (byť tvůrčímu ) v tématu o Steinhart Odisea LE, tak jsem založil separátní téma. Na tvoření limitky není třeba spěchat, máme víc možností než když se tvořily B-uhr, které jsou poměrně jasně definovány už dopředu Jako výchozí bod by tedy sloužily Steinhart Ocean 1 GMT - jelikož se jako "téma" limitky líbili převážně slavní cestovatelé, tak by GMT bylo více než vhodné Teď už jen zbývá dát hlavy dohromady, vymyslet něco aby to nevypadalo tolik jako ofejkované Rolexky a bude to A teď pár mých nápadů: Co takhle červeno-modrá luneta a bílý ciferník - hezky v barvě české vlajky ? Na dýnku by se mohlo vyjímat leccos, třeba Tatra 87 Hanzelky a Zikmunda Tak diskuse otevřena a sám jsem zvědav jak to dopadne.
911 Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 mozna kacirska myslenka, ale slo by aby ta limitka nemela napis Steinhart? mozna ani to logo? muze byt treba na spone
Návštěvník Tada Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 mozna kacirska myslenka, ale slo by aby ta limitka nemela napis Steinhart? mozna ani to logo? muze byt treba na spone Velice dobrá myšlenka. Myslím si, že ta B-uhr limitka je taky bez nápisů a Loga
cortes1990 Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 červeno modrá luneta ale nech to niesu ofejkovane rolexy
Návštěvník Tada Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 červeno modrá luneta ale nech to niesu ofejkovane rolexy Musí se to nějak vymyslet
Návštěvník Snow Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Je mi to docela volné, protože bych si nikdy Steinharty nekoupil, ale nechápu proč by jste nemohli za základ použít Odiseu, než ty GMT silně připomínající Rolex. Nápad s Tatrou dua Hanzelka-Zikmund je vážně vynikající.
Návštěvník Tada Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Je mi to docela volné, protože bych si nikdy Steinharty nekoupil, ale nechápu proč by jste nemohli za základ použít Odiseu, než ty GMT silně připomínající Rolex. Nápad s Tatrou dua Hanzelka-Zikmund je vážně vynikající. Tak Odisea jsou GMT, jenomže mají dajvr lunetu místo 24h lunety a nemají sklíčko s lupou Nemáš náhodou nový avatar? Nesliboval si, že si ho nějaký čas nebudeš měnit? :D
ricous Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 No já osobně bych byl pro sklíčko bez kyklopa...
spiderer Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Snow - tak tak, tyhle se mi libi, jako zaklad bych je pouzil, zmeny ktere bych si predstavoval by byly - vypusteni loga steinhart na ciferniku, zrusit datum, nebo idealne mu udelat diru na 6. Tada - luneta je ok a gmt je vnitrni luneta coz myslim staci, takhle by mi to jako gmt vyhovovalo jeste vic, protoze odpocet casu pouzivam casteji nez gmt
ricous Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Snow - tak tak, tyhle se mi libi, jako zaklad bych je pouzil, zmeny ktere bych si predstavoval by byly - vypusteni loga steinhart na ciferniku, zrusit datum, nebo idealne mu udelat diru na 6. Jo - nový číselník, nové ručky, zkusit i dýnko.
Návštěvník Tada Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Snow - tak tak, tyhle se mi libi, jako zaklad bych je pouzil, zmeny ktere bych si predstavoval by byly - vypusteni loga steinhart na ciferniku, zrusit datum, nebo idealne mu udelat diru na 6. Tada - luneta je ok a gmt je vnitrni luneta coz myslim staci, takhle by mi to jako gmt vyhovovalo jeste vic, protoze odpocet casu pouzivam casteji nez gmt Já odpočet času taky použiji asi častěji než GMT, jenomže třeba já bych si s vysloveně "potapěčskými" hodinkami připadal dost nepatřičně, nejsem totiž moc velkým příznivcem "kancldajvrů" neboli "desk-divers" jak se říká v cizině To takhle datum našikmo někam mezi 4 a 5? Jako to je na chronomag Igenech? To se mi líbí hodně a ruší to málo... Když je datum na 6 automaticky ho považuji za hodinový index Zrušení data by mi taky nebylo proti srsti, akorát cestovatelské hodinky by podle mě datum mít měly...
911 Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 jaka byla cena tech Odisea? nebo predpoklad teto l.e.?
Návštěvník Tada Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 K ručkám bych řekl já toto - je potřeba aby byla hodivka jasně vidět i když jí zrovna překrývá minutovka, třeba tak jak je to u Igenů - a vůbec - co tam nacpat ručky z Igenů? 911: Většinou to je o pár desítek éček víc, než výchozí model, však ta limitka B-Uhr nebyla moc drahá... Třeba vyrobit úplně nové ručky bylo snad jen 30-50euro navíc.
CzechJoker Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Vše, co jsem chtěl napsat, již bylo napsáno: - ne logotyp a nápis Steinhart - bez kyklopa - Odisea by byl dobrý základ - jednoduchý a dobře čitelný ciferník (byť v životě neuvidí vodu) - pěkné ručky Jen ten Hanzelka mi přijde trochu mimo. HanZik jezdili po souši, když moře, tak Richard Konkolski. Možná motiv Niké? Hlavně ne, aby to byl zase další Rolex Fake...
utrejch Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Jen ten Hanzelka mi přijde trochu mimo. HanZik jezdili po souši, když moře, tak Richard Konkolski. Možná motiv Niké? Hlavně ne, aby to byl zase další Rolex Fake... Hanzelka na divery je divnej, Richarda Konkolskiho neznam, ale ja bych navrhoval Steva Zissou ...
Návštěvník Tada Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Jen ten Hanzelka mi přijde trochu mimo. HanZik jezdili po souši, když moře, tak Richard Konkolski. Možná motiv Niké? No název "diver" jsem možná použil trošku unáhleně, přesnější by asi bylo "cestovatelské", však Rolex GMT Master cestovaly původně spíše ve vzduchu
bandicoot Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Kurva zapomente na Odiseu jako zaklad. To jsou maly ambice. Zapomente na jakykoliv zaklad nez je zelezo. Tedy pouzdro a tvar lunety. Pokud pujdeme cestou "jo rucky z odisei..." tak na to kaslu. Prostor mame v cifru, ruckach, vlozce lunety, dynku...
ricous Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Jen ten Hanzelka mi přijde trochu mimo. HanZik jezdili po souši, když moře, tak Richard Konkolski. Možná motiv Niké? Konkolski i třeba Venclovský by byli ideální na divers limitku, jenže zrovna tihle dva by měli přeci jen být (podle mě) na Primkách...
Návštěvník Tada Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Prostor mame v cifru, ruckach, vlozce lunety, dynku... A to je sakra velkej prostor Takže se budem hodně dohadovat Mohl by prosím nějaký moderátor změnit název z "diver" na "cestovatelská"? Bylo by to asi přesnější označení... Nějak mě slovo diver začíná rozčilovat. Bohužel jsem nepřišel na to, jak si na tomhle foru editovat téma sám...
Návštěvník Snow Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 ............... Richarda Konkolskiho neznam............ Patrně jsi příliš mlád. Richard Konkolski
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.