Přejít na obsah

GMT Chronomag L.E. - Diskuse

Návštěvník Tada

Doporučené příspěvky

Odesláno

O velikosti je zatim hlasovani orientacni, zalezi i na tom ktera cast hlasujicich bude pripadne prizpusobivejsi - ja jsem nehlasoval, protoze mi to je jedno ;) Rucky mi pripominaly neco Master od JLC, ale to zas tolik nevadi, myslim, ze i v prekryvu bude jasny kolik je hodin, navic pokud by byly skeletovy, bylo by vzdycky videt i na GMT rucku :)

• Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Mně na těxh ručkách z Odisea vadí ta GMT - až moc výrazná, líbila by se mi nějaká decentnější. Navíc jak se psalo už dříve - ručky jsou jednou z mála věcí, kterou se může limitka odlišovat...

Návštěvník Tada
Odesláno
O velikosti je zatim hlasovani orientacni, zalezi i na tom ktera cast hlasujicich bude pripadne prizpusobivejsi - ja jsem nehlasoval, protoze mi to je jedno ;) Rucky mi pripominaly neco Master od JLC, ale to zas tolik nevadi, myslim, ze i v prekryvu bude jasny kolik je hodin, navic pokud by byly skeletovy, bylo by vzdycky videt i na GMT rucku :)

Na skeletonovy ručky zase nedáš dost luminescenčního sajrajtu aby byly pořádně vidět v noci...

Návštěvník Tada
Odesláno

GMT ručku bych udělal klasickou - dlouhou s malým trojúhelníčkem na konci :) (nebo oštěp :P)

Návštěvník Tada
Odesláno

Jdete s tema 44mm do haje nebo budu muset zacit posilovat...

Odesláno

Dva milimetry sem nebo tam, to je futrál... hlavně ať je to vodotěsný (nesnáším sundávání hodinek po hotelích, když lezu do sprchy), ať je to pokud možno rovnou na tahu a ať to v noci svítí.

Odesláno
Dva milimetry sem nebo tam, to je futrál... hlavně ať je to vodotěsný (nesnáším sundávání hodinek po hotelích, když lezu do sprchy), ať je to pokud možno rovnou na tahu a ať to v noci svítí.

Souhlas :thumbsup_anim:

Odesláno
Snow: ruzice pekna, co je to tam za znaky na okraji?

Jsou to arabské číslice (tedy opravdu arabské) pro stupně.

Praktická poznámka - bude lepší, když budou cestovatelský hodinky sví***...

Sví***, a pořádně, ideálně tritiové trubičky. Pak by jediná možná volba byl F.Běhounek.

Odesláno
Pak by jediná možná volba byl F.Běhounek.

To je snad jedinej důvod, proč bych dokázal vzít trubičky na milost :) Podle mýho by byl Běhounek skvělá volba, hned na druhým místě za Eskymo Welzlem...

Ačkoli to byl tenkrát ještě technicky vzato Rakušák. Asi.

Návštěvník Tada
Odesláno

Kdyby byli všichni jako ty, tak to máme hotové ein zwei :)

Odesláno
Jo a měl by mít v ruce FN FAL :whistling: Nejvýmluvnější symbol koloniální éry :)

FAL už mám, těším se na hodinky :)

Návštěvník Tada
Odesláno
FAL už mám, těším se na hodinky :)

Konečně chronomagor jak má být :)

Odesláno
To je snad jedinej důvod, proč bych dokázal vzít trubičky na milost :) Podle mýho by byl Běhounek skvělá volba, hned na druhým místě za Eskymo Welzlem...

Ačkoli to byl tenkrát ještě technicky vzato Rakušák. Asi.

Jako Rakušák by snad ani nevadil, ale třeba Batlička byl mnohem zajímavější.

Odesláno

Ja se pridavam k verzi Ocean 42 mm a k temto parametrum:

- rytina ruzice na dynku je super, ale muze byt i osobnost

- kremovy (piskovy) cifernik

- kartacovane pouzdro

- luneta bez trikolory - treba cela cerna nebo hneda nebo v barve ciferniku

Kazdopadne mam zajem.

Odesláno

ja jsem pro leštěnou povrchovku- pokud maji byt cestovatelske, tak maji diky moznosti prelesteni i delší "životnost"

Jinak budu radsi pro 44mm, ale 42 me neurazí;)

Piskovy cifernik zni dobre a lunetu zkousnu asi v jakekoliv podobe.

cifernik bych nechal co mozna nejvice prazdny (vodotesnost a oznaceni LE) a vyuzil prostor na dynku pro tvurci odliseni -beztak je to pro nas a pokud by hodnky zaujali nekoho jineho tak si je rad prohledne v ruce cele;)

A predbezne bych prosim bral cislo 09.

Byl by nekdo schopen a ochoten udelat prvni "vizualizaci" pro nejaky souhrn?

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...