captom Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2009 přibližnou cenu moc nevim...uniklo mi něco? Určitě to v předešlých 2000 příspěvcích bude, ale já se radši pěkně zeptám Mám dojem, že v nějakém náznaku na základě předchozích zkušeností padla cifra zhruba 400 EUR - asi spíš spodní hranice. Jinak ač postavou spíš hubeňour, měl jsem na ruce i Omegy PO 44mm a šlo to taky...jde jen o zvyk. Já hlasoval pro 42, ale vezmu i 44. Hlavně aby se to už pohnulo.
Helex Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2009 Mám dojem, že v nějakém náznaku na základě předchozích zkušeností padla cifra zhruba 400 EUR - asi spíš spodní hranice. Jinak ač postavou spíš hubeňour, měl jsem na ruce i Omegy PO 44mm a šlo to taky...jde jen o zvyk. Já hlasoval pro 42, ale vezmu i 44. Hlavně aby se to už pohnulo. Mě by 44 už i vadily při práci..jinak děkuji a hlásím se tedy mezi zájemce (při 42mm)
ricous Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2009 Jinak ač postavou spíš hubeňour, měl jsem na ruce i Omegy PO 44mm a šlo to taky...jde jen o zvyk. Spíš si měl 45,5 - jinak jsou jen 42...
Dantechno Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2009 Spíš si měl 45,5 - jinak jsou jen 42... Jo , ver ricousovi. Uz je honi pekne dlouho ......
captom Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2009 Jo , ver ricousovi. Uz je honi pekne dlouho ...... Tak to jsem větší chlap, než jsem si myslel .
frkin Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Nevim, nevim chlapi, ale bral jsem hlasovani o velikosti docela vazne a tesil se na 44mm, tak jak to hlasovani napovidalo a napovida. Pokud by se melo ted ignorovat a mazat toto dlouhodobe hlasovani, nevidim smyslu plneho jednani. Hodinky jsou navrzeny s detaily, ktere by mohly konecne upoutat oci obdivovatelu, ne jen z centymetrovych vzdalenosti. Znam hodinky, ktere maji velikost 44mm, ale vizuelne pusobi i na ruce dojmem mensim, 42mm. Zalezi na pouziti tahu, barve strapu, kombinaci lesku a matu na pouzdre, lunete, velikosti skla, atd. a dokonce ma velky vliv i sirka ruky za zapestim smerem k telu a taky velikost zatnute pesti. Nebudu zde licit nynejsi modu velkych hodinek, ale kdyz chci nekomu hodinky ukazat, musi byt videt. Premyslim, jakym zpusobem by slo uskutecnit limitku ve dvou velikostech, ale nevim co by pak znamenalo tohle oblibene slovo, limitka. Kibi si poridil model 42mm, ale dovedu si predstavit, ze pri jeho pomeru,vyska postavy versus tlapa, mu docela sednou. Ale ruku na srdce kibi, leto, kratky rukav, prochazka na plazi a vsichni z kavaren se divaji co pekneho do modra se ti leskne na pacicce :-) Kdybych te videl ja, tak necham kavu na stole a pujdu se slidivym krokem podivat co to asi je. Na odlesk malych cibulek jen kazdy primhouri oci, zaostri a pije kavu dal. Nechtel jsem psat roman, jen jeste prozradim, ze mam rucku 22cm, velkou pest a skoro dva metry. Timto se omlouvam vsem zapestim pod 18cm. Pravda je, ale takova, ze 42mm ma kazdej a je jich jako much. Chceme prece neco jineho, limitovaneho.
abbot Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Nevim, nevim chlapi, ale bral jsem hlasovani o velikosti docela vazne a tesil se na 44mm, tak jak to hlasovani napovidalo a napovida. Pokud by se melo ted ignorovat a mazat toto dlouhodobe hlasovani, nevidim smyslu plneho jednani. Hodinky jsou navrzeny s detaily, ktere by mohly konecne upoutat oci obdivovatelu, ne jen z centymetrovych vzdalenosti. Znam hodinky, ktere maji velikost 44mm, ale vizuelne pusobi i na ruce dojmem mensim, 42mm. Zalezi na pouziti tahu, barve strapu, kombinaci lesku a matu na pouzdre, lunete, velikosti skla, atd. a dokonce ma velky vliv i sirka ruky za zapestim smerem k telu a taky velikost zatnute pesti. Nebudu zde licit nynejsi modu velkych hodinek, ale kdyz chci nekomu hodinky ukazat, musi byt videt. Premyslim, jakym zpusobem by slo uskutecnit limitku ve dvou velikostech, ale nevim co by pak znamenalo tohle oblibene slovo, limitka. Kibi si poridil model 42mm, ale dovedu si predstavit, ze pri jeho pomeru,vyska postavy versus tlapa, mu docela sednou. Ale ruku na srdce kibi, leto, kratky rukav, prochazka na plazi a vsichni z kavaren se divaji co pekneho do modra se ti leskne na pacicce :-) Kdybych te videl ja, tak necham kavu na stole a pujdu se slidivym krokem podivat co to asi je. Na odlesk malych cibulek jen kazdy primhouri oci, zaostri a pije kavu dal. Nechtel jsem psat roman, jen jeste prozradim, ze mam rucku 22cm, velkou pest a skoro dva metry. Timto se omlouvam vsem zapestim pod 18cm. Pravda je, ale takova, ze 42mm ma kazdej a je jich jako much. Chceme prece neco jineho, limitovaneho. Musíš se povznést nad tim, že tobě vyhovuje víc 44mm a pak ti přijde spíš nesmylsuplný, aby se dělaly hodinky podle výsledků hlasování, ve kterým je 5x víc hlasů než je skutečný počet samotných zájemců...
frkin Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Musíš se povznést nad tim, že tobě vyhovuje víc 44mm a pak ti přijde spíš nesmylsuplný, aby se dělaly hodinky podle výsledků hlasování, ve kterým je 5x víc hlasů než je skutečný počet samotných zájemců... Nemusim se povznaset nad 44mm, nosim i vetsi a kdybych mel mensi ruku budu nosit porad velky hodinky pokud nebudu vypadat, ze jsem je slohnul na nadrazi. Aspon je videt, ze i nezajemci maji vseobecny nazor na velikost hodinek. Udela se nove hlasovani a vysledkem bude treba jen deset zajemcu o 42mm. Co pak? Jaka bude cena?
abbot Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Nemusim se povznaset nad 44mm, nosim i vetsi a kdybych mel mensi ruku budu nosit porad velky hodinky pokud nebudu vypadat, ze jsem je slohnul na nadrazi. Aspon je videt, ze i nezajemci maji vseobecny nazor na velikost hodinek. Udela se nove hlasovani a vysledkem bude treba jen deset zajemcu o 42mm. Co pak? Jaka bude cena? Myslim, že nebude rapidní rozdíl v ceně mezi 42mm a 44mm, ale jde o to že až se bude vědět +- cena tak se přihlásí řekněme 50 lidí a těch 50 lidí by si mělo určit, jak velký hodinky chce, co když pak vyleze, že 45 z nich chtělo 42mm a 5 44mm a zbytek udělali ostatní čumilůové, kteří hlasovali z mně něznámých důvodů ... Jen se ti snažim říct, že nejde o to co kdo chce, ale aby byla spokojenost většiny a to po tomhle hlasování neni prokazatelný ...
Helex Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2010 Kdybych te videl ja, tak necham kavu na stole a pujdu se slidivym krokem podivat co to asi je. Ne všichni nosí "pěkné" hodinky kvůli tomuhle..třeba mě by to spíš obtěžovalo Souhlasím, že rozhodnout by nakonec měli vážní zájemci.
frkin Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2010 Ne všichni nosí "pěkné" hodinky kvůli tomuhle..třeba mě by to spíš obtěžovalo Souhlasím, že rozhodnout by nakonec měli vážní zájemci. Byl to jen zveliceny priklad. Je to nas chlapu asi jediny sperk a schovavat ho prece neni na miste. Me docela potesi kdyz mi nekdo rekne, mate zajimave hodinky. Souhlasim, aby o velikosti opravdu rozhodli vazni zajemci.
Baker Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2010 Udela se nove hlasovani a vysledkem bude treba jen deset zajemcu o 42mm. Co pak? Jaka bude cena? Hlasovani o velikosti probehlo mezi vaznymi zajemci v tomto dlouhem vlakne a prumer 42mm tesne zvitezil. Je potreba si to vlakno procist.
JiříR Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2010 Byl to jen zveliceny priklad. Je to nas chlapu asi jediny sperk a schovavat ho prece neni na miste. Me docela potesi kdyz mi nekdo rekne, mate zajimave hodinky. Souhlasim, aby o velikosti opravdu rozhodli vazni zajemci. Pokud chceš vidět trochu vypovýdající hlasování o velikosti, projeď toto vlákno zpět (cca 10 až 20 stránek). Hlasovalo se v příspěvcých, aby byl hlas přidlen jen od lidí s eminentním zájmem a jsou na seznamu!!! Anketa na začátku tohodle treadu, fakt vypovídá jen o tom, jak tady všichni lezou, něco zakliknou a nikoho dál nezajímá o co šlo. A o velikosti stejně přijde ještě rozhovor až přijde cena na obě velikosti a bude se upřesňovat seznam skutečných žadatelů limitky, tak nevím proč to taky každej tejden někdo vytáhne znovu, když je to vo ho...ě, pardon....
frkin Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2010 Pokud chceš vidět trochu vypovýdající hlasování o velikosti, projeď toto vlákno zpět (cca 10 až 20 stránek). Hlasovalo se v příspěvcých, aby byl hlas přidlen jen od lidí s eminentním zájmem a jsou na seznamu!!! Anketa na začátku tohodle treadu, fakt vypovídá jen o tom, jak tady všichni lezou, něco zakliknou a nikoho dál nezajímá o co šlo. A o velikosti stejně přijde ještě rozhovor až přijde cena na obě velikosti a bude se upřesňovat seznam skutečných žadatelů limitky, tak nevím proč to taky každej tejden někdo vytáhne znovu, když je to vo ho...ě, pardon.... Dekuji, nenapsal bych to lepe. Souhlasim a cekam. Uz jsem to nemohl vydrzet a proste jsem to napsal. A na seznamu jeste nejsem, protoze jsem prosil o posledni limitovane cislo a bylo mne receno, ze se mam pripomenout, az to bude aktualni. Tak se jeste neaktualizuji
little_w Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2010 Dekuji, nenapsal bych to lepe. Souhlasim a cekam. Uz jsem to nemohl vydrzet a proste jsem to napsal. A na seznamu jeste nejsem, protoze jsem prosil o posledni limitovane cislo a bylo mne receno, ze se mam pripomenout, az to bude aktualni. Tak se jeste neaktualizuji tak nejak z kolegiality bych te rad upozornil, ze jestli bude zajemcu 48 a ty se posleze pripojis, posledni cislo ti nepripadne, neb budes jaksi nad ramec. chci tim rict... jestli mas zajem tak se zapis. upozornuji, ZAJEM. zavazne se to bude uzavirat az posleze. opravdu to bude pro vsechny jednodussi, kdyz se ZAJEMci nahlasi vcas. odrict muzes pozdeji, ale je dobre znat pocet. tak nedelej frky, frkine (nemohl jsem si to odpustit) a sup na seznam!
ixbe Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 ... a sup na seznam! Když o tom mluvíte, dovolím si upozornit, že se zápis zájemců někde zasekl ...
Baker Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 Když o tom mluvíte, dovolím si upozornit, že se zápis zájemců někde zasekl ... Omlouvam se, uz jsem to napravil.
beny Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 Ahoj, bohužel jsem zaregistroval toto téma pozdě, a u 20 stránky jsem se zasekl tak nevím jestli indexy jsou tištěné nebo plastické. Můžete mi prosím někdo dát tuto informaci? U čísel předpokládám že jsou plastické podle vizualizace aspoň tak mi připadali. Zajímá mě to proto, že hodinky se mi líbí a rád bych se nechal zaregistrovat do seznamu zájemců. Díky
Baker Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 Indexy by mely byt pouze tistene. Finalni design je zde.
beny Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 Ok, Tak mě prosím taky napiš na listinu čekatelů . Jiank jsem mrknul na stránky Steinhartu a mají tam velmi podobný model ve 3D a vypadá velmi dobře. Takže se budu těšit na tu místní limitku.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.