Přejít na obsah

GMT Chronomag L.E. - Diskuse

Návštěvník Tada

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
Jenomze ty jses obr a ted nalomis polovinu lidi, kterym to bude velky i na noze.

No jsem zvědavej, jak tohle rozštípneš !!! Jak si to hlasování představuješ ?

Odesláno
Jenomze ty jses obr a ted nalomis polovinu lidi, kterym to bude velky i na noze.

Já jen aby jsme si to čekání nějak zkrátili... ;) A výraz obr bych nepoužil - manželka celkem trefně říká, že jsem koblih :D

Odesláno

no, za prve to bylo zatim vicemene odsouhlaseny na 42mm - Baker obe verze v ruce mel a ja i bez toho vim, ze 44mm bych nemohl! (kdyz je 42mm dobrych i kibimu, budou me spis vetsi, ale jeste to skousnu. vetsi uz ne. a ver mi, ze takovejch "podmerecnejch" jako ja je tady vetsina.)

za druhe, Viktore, hod sem prosim ten 3D model, at je tady trocha zivota a pro zmenu k tematu! ;)

Odesláno
No jsem zvědavej, jak tohle rozštípneš !!! Jak si to hlasování představuješ ?

No vyhrala varianta 42mm a tak nejak skryte verim, ze vetsina da na muj usudek, jak uz jsem nekde psal, myslim, ze jsem jedinny, kdo mel obe velikosti v ruce.

Odesláno
No vyhrala varianta 42mm a tak nejak skryte verim, ze vetsina da na muj usudek, jak uz jsem nekde psal, myslim, ze jsem jedinny, kdo mel obe velikosti v ruce.

Tak fajn, pokud vyhrála 42mm jsem nadšen. Pamatuju si to totiž tak, že nacenit k mistrovi šli obě a tak se v noci budím ze spaní a křičím

'' 44 nechci, prosím NE ! '' :crying_anim02:

Odesláno
Tak fajn, pokud vyhrála 42mm jsem nadšen. Pamatuju si to totiž tak, že nacenit k mistrovi šli obě a tak se v noci budím ze spaní a křičím

'' 44 nechci, prosím NE ! '' :crying_anim02:

Měl jsem dříve skoro sny opačné, ale musím se někdy vidět s Kibim a podívat se na ty 42-ky, na naší limitce ale toho bude na vložce lunety napsáno víc :) Nechci se ale před víkendem do téhle diskuse moc pouštět, pro Bakera mám veliký obdiv, jak vyřídil tuhle záležitost i tu akci s kalendářem a až sem umístí ten 3D obrázek (obrázky), tak bude můj respekt ještě větší :) Stejně si ale myslím, že tohle všechno je zatím takové povídání o ničem, okamžik pravdy nastane, až budeme mít konkrétní nabídku od GS, pak se teprve budou tříbit charaktery :)

Odesláno
Měl jsem dříve skoro sny opačné, ale musím se někdy vidět s Kibim a podívat se na ty 42-ky, na naší limitce ale toho bude na vložce lunety napsáno víc :) Nechci se ale před víkendem do téhle diskuse moc pouštět, pro Bakera mám veliký obdiv, jak vyřídil tuhle záležitost i tu akci s kalendářem a až sem umístí ten 3D obrázek (obrázky), tak bude můj respekt ještě větší :) Stejně si ale myslím, že tohle všechno je zatím takové povídání o ničem, okamžik pravdy nastane, až budeme mít konkrétní nabídku od GS, pak se teprve budou tříbit charaktery :)

To máš naprostou pravdu. To já se tu jen potřebuju z toho vykecat, aby mi uteklo líp to čekání. ;)

Asi by měl Baker dát na návrh little w a dočasně to tu zavřít. Minimálně kvůli mě !!! :D

Hezký víkend pánové.

Odesláno
To máš naprostou pravdu. To já se tu jen potřebuju z toho vykecat, aby mi uteklo líp to čekání. ;)

Asi by měl Baker dát na návrh little w a dočasně to tu zavřít. Minimálně kvůli mě !!! :D

Hezký víkend pánové.

Preji pekny 44 milimetrovy vikend :thumbsup_anim:

Odesláno
Jsi tam take. Mame presne 50 zajemcu, to jsem zvedav kolik zbude az bude znama cena :)

A já si rejpnu. Sorry, ale musím. Spíš než o ceně, to je o čase ! Aby půlka lidí do té doby neivestovala z netrpělivosti do jiných GMT. :D

Zamkni to tu s tím, že zájemci se Ti mohou hlásit přes SZ. ;)

Jinak sem ty hovadiny budu psát furt. :crying_anim02:

Odesláno
Jsi tam take. Mame presne 50 zajemcu, to jsem zvedav kolik zbude az bude znama cena :)

par lidi chtelo vic kusu, myslim. takze zajemcu mozna pade, ale hodinek by melo byt vic. to jen pro poradek ;)

Odesláno

:thumbsup_anim: Já nikdy necouvl, ale už jsem se u jedné iniciačky propracoval z 25 místa na 4/20. Tak uvidíme :-)

Se zpožděním, ale přece. Taky bych poprosil o zápis do seznamu zájemců.

Odesláno

:offtopic:

Když to tu není zamčený nedá mi to se zeptat, Bakere víš aspoň něco ty nebo Kubson co se děje nebo druhá strana urputně mlčí!? :)

A budou ty 3D náhledy? :notworthy:

A omlouvám se za otravování, ale nutně potřebuji nové hodinky a tydle jsou ty pravé..... :bag:

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...