Baker Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 ta 44 mi ale stejně trochen vrtá hlavou Jenomze ty jses obr a ted nalomis polovinu lidi, kterym to bude velky i na noze.
honza71 Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 Jenomze ty jses obr a ted nalomis polovinu lidi, kterym to bude velky i na noze. No jsem zvědavej, jak tohle rozštípneš !!! Jak si to hlasování představuješ ?
ricous Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 Jenomze ty jses obr a ted nalomis polovinu lidi, kterym to bude velky i na noze. Já jen aby jsme si to čekání nějak zkrátili... A výraz obr bych nepoužil - manželka celkem trefně říká, že jsem koblih
Baker Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 A výraz obr bych nepoužil - manželka celkem trefně říká, že jsem koblih No ja to napsal setrne
little_w Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 no, za prve to bylo zatim vicemene odsouhlaseny na 42mm - Baker obe verze v ruce mel a ja i bez toho vim, ze 44mm bych nemohl! (kdyz je 42mm dobrych i kibimu, budou me spis vetsi, ale jeste to skousnu. vetsi uz ne. a ver mi, ze takovejch "podmerecnejch" jako ja je tady vetsina.) za druhe, Viktore, hod sem prosim ten 3D model, at je tady trocha zivota a pro zmenu k tematu!
Baker Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 No jsem zvědavej, jak tohle rozštípneš !!! Jak si to hlasování představuješ ? No vyhrala varianta 42mm a tak nejak skryte verim, ze vetsina da na muj usudek, jak uz jsem nekde psal, myslim, ze jsem jedinny, kdo mel obe velikosti v ruce.
Dantechno Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 42 je v pohode , masivni jsou az dost. Osobne bych ty vetsi neunesl.
Baker Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 za druhe, Viktore, hod sem prosim ten 3D model, at je tady trocha zivota a pro zmenu k tematu! hehe, nemam to hotove. Byl to jen napad, uvidime.
honza71 Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 No vyhrala varianta 42mm a tak nejak skryte verim, ze vetsina da na muj usudek, jak uz jsem nekde psal, myslim, ze jsem jedinny, kdo mel obe velikosti v ruce. Tak fajn, pokud vyhrála 42mm jsem nadšen. Pamatuju si to totiž tak, že nacenit k mistrovi šli obě a tak se v noci budím ze spaní a křičím '' 44 nechci, prosím NE ! ''
Apep Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 Tak fajn, pokud vyhrála 42mm jsem nadšen. Pamatuju si to totiž tak, že nacenit k mistrovi šli obě a tak se v noci budím ze spaní a křičím '' 44 nechci, prosím NE ! '' Měl jsem dříve skoro sny opačné, ale musím se někdy vidět s Kibim a podívat se na ty 42-ky, na naší limitce ale toho bude na vložce lunety napsáno víc Nechci se ale před víkendem do téhle diskuse moc pouštět, pro Bakera mám veliký obdiv, jak vyřídil tuhle záležitost i tu akci s kalendářem a až sem umístí ten 3D obrázek (obrázky), tak bude můj respekt ještě větší Stejně si ale myslím, že tohle všechno je zatím takové povídání o ničem, okamžik pravdy nastane, až budeme mít konkrétní nabídku od GS, pak se teprve budou tříbit charaktery
honza71 Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 Měl jsem dříve skoro sny opačné, ale musím se někdy vidět s Kibim a podívat se na ty 42-ky, na naší limitce ale toho bude na vložce lunety napsáno víc Nechci se ale před víkendem do téhle diskuse moc pouštět, pro Bakera mám veliký obdiv, jak vyřídil tuhle záležitost i tu akci s kalendářem a až sem umístí ten 3D obrázek (obrázky), tak bude můj respekt ještě větší Stejně si ale myslím, že tohle všechno je zatím takové povídání o ničem, okamžik pravdy nastane, až budeme mít konkrétní nabídku od GS, pak se teprve budou tříbit charaktery To máš naprostou pravdu. To já se tu jen potřebuju z toho vykecat, aby mi uteklo líp to čekání. Asi by měl Baker dát na návrh little w a dočasně to tu zavřít. Minimálně kvůli mě !!! Hezký víkend pánové.
frkin Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 To máš naprostou pravdu. To já se tu jen potřebuju z toho vykecat, aby mi uteklo líp to čekání. Asi by měl Baker dát na návrh little w a dočasně to tu zavřít. Minimálně kvůli mě !!! Hezký víkend pánové. Preji pekny 44 milimetrovy vikend
ZJ Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2010 Je to trochu na dlouhý loket,ale tímto bych poprosil Bakera o připsání do seznamu.Letos by to mohlo dopadnout..
leonid Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2010 ZJ: jsi na seznamu. Se zpožděním, ale přece. Taky bych poprosil o zápis do seznamu zájemců.
Baker Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2010 Se zpožděním, ale přece. Taky bych poprosil o zápis do seznamu zájemců. Jsi tam take. Mame presne 50 zajemcu, to jsem zvedav kolik zbude az bude znama cena
honza71 Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2010 Jsi tam take. Mame presne 50 zajemcu, to jsem zvedav kolik zbude az bude znama cena A já si rejpnu. Sorry, ale musím. Spíš než o ceně, to je o čase ! Aby půlka lidí do té doby neivestovala z netrpělivosti do jiných GMT. Zamkni to tu s tím, že zájemci se Ti mohou hlásit přes SZ. Jinak sem ty hovadiny budu psát furt.
little_w Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2010 Jsi tam take. Mame presne 50 zajemcu, to jsem zvedav kolik zbude az bude znama cena par lidi chtelo vic kusu, myslim. takze zajemcu mozna pade, ale hodinek by melo byt vic. to jen pro poradek
leonid Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2010 Já nikdy necouvl, ale už jsem se u jedné iniciačky propracoval z 25 místa na 4/20. Tak uvidíme :-) Se zpožděním, ale přece. Taky bych poprosil o zápis do seznamu zájemců.
JiříR Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 Když to tu není zamčený nedá mi to se zeptat, Bakere víš aspoň něco ty nebo Kubson co se děje nebo druhá strana urputně mlčí!? A budou ty 3D náhledy? A omlouvám se za otravování, ale nutně potřebuji nové hodinky a tydle jsou ty pravé.....
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.