brett Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2010 Prvni reakce od Thomase Icklera byla rychla - custom hodinky delame. Takze uvidime az posoudi nas navrh, co bude dal. Abych vas trochu navnadil (uz to bylo nudny vlakno) par fotek Sport Taucher z uhr-forum.de Jako bych viděl stopy "Fifty Fathooms" ................ Jinak za mě ty Archimede URČIŤĚ ANO !!! Jo, a stále platí min. 2x :-)
Apep Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2010 Ano, na predchozi strane mas nahled, nic krome dodavatele (a jeho pouzdra) se zatim nezmenilo. Jeho pouzdro tedy počítá s tou korunkou v té poloze šejdrem, o tom se s dodavatelem diskutovat nedá? Nebo se toto umístění korunky všem líbí? Mně tedy lépe vyhovuje její tradiční poloha. Jinak proč ne, to zmenšení průměru o 0,5 mm bych snad ještě snesl
bandicoot Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2010 Apepe: ty myšlenky fakt nestíhám. Životaschopnost limitky je daná cenou. Cena je daná tím, kolik standardních komponent použijeme. Zejména jde o pouzdro. Můžeš napsat do Ickleru, ať nám vykrouhají pouzdro alá Sporttaucher ale s korunkou na trojce, ale pak to bude stát minimálně o řád jinde.
Apep Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2010 Apepe: ty myšlenky fakt nestíhám. Životaschopnost limitky je daná cenou. Cena je daná tím, kolik standardních komponent použijeme. Zejména jde o pouzdro. Můžeš napsat do Ickleru, ať nám vykrouhají pouzdro alá Sporttaucher ale s korunkou na trojce, ale pak to bude stát minimálně o řád jinde. Napsat do Ickleru můžu, ale asi by bylo lepší všechny dotazy (někdo se zase vyjadřoval k umístění datumky) od nás dát dohromady a pak se ho na to zeptat najednou. Celou akci koordinuje Baker, tak nemusíš reagovat takhle podrážděně.
bandicoot Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2010 Apep: To nebylo podrážděně. Možná lehce ironicky. Jen bych prostě od staršího člena nečekal, že když řekneme "pouzdro sporttauchecher", tak začne přemýšlet nad změnou polohy korunky. To přece není jen tak. To není k přemýšlení. To je daný fakt. Pokud bys nechtěl korunku na 4 a bude takových víc, pak asi má smysl hlasovat zda pouzdro sporttaucher ano či ne.
Apep Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2010 Apep: To nebylo podrážděně. Možná lehce ironicky. Jen bych prostě od staršího člena nečekal, že když řekneme "pouzdro sporttauchecher", tak začne přemýšlet nad změnou polohy korunky. To přece není jen tak. To není k přemýšlení. To je daný fakt. Pokud bys nechtěl korunku na 4 a bude takových víc, pak asi má smysl hlasovat zda pouzdro sporttaucher ano či ne. Uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál, já zase tak zatrvrzele proti stávající podobě pouzdra nejsem, okolnosti chápu, vážím si úsilí a času, co téhle akci Baker věnoval a věnuje a rozhodně to nechci nijak bojkotovat a znevažovat. Mezi námi, ještě jsem ani takové hodinky s touto polohou korunky v ruce neměl :-), někde se na ně podívám a kdoví, třeba tomu přijdu na chuť Takže tolik asi zatím k tomu všemu (nemůžu najít emotikon pro "peace" )
cigi Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2010 bandi, vzhledem k pravděpodobně jiné výšce korunky, montážním bodům a tak bude nutno vyrobit nové pouzdro i tak. Ale bude jiné jen zevnitř, což je určitě značné ulehčení. Ale nechat u Icklera udělal funglovku pouzdérko, jawohl, aber, das Geld ........
bandicoot Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2010 někde se na ně podívám a kdoví, třeba tomu přijdu na chuť na diverech je to u těch jejich velkých a chráněných korunek super příjemný, ale je pravda, že my chtěli ten diver-look potlačit...
ixbe Odesláno 3. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2010 Nekamenujte mě za blbou otázku, ale přece u toho Steinharta taky měli ti Španělé (Odisea) datumovku někde u čtyřky. Teda jako to jen říkám a ptám se, mi tam ta poloha na 4ce naopak vyhovuje. :-)
little_w Odesláno 3. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2010 Nekamenujte mě za blbou otázku, ale přece u toho Steinharta taky měli ti Španělé (Odisea) datumovku někde u čtyřky. Teda jako to jen říkám a ptám se, mi tam ta poloha na 4ce naopak vyhovuje. :-) myslim, ze posledni diskuze byla o korunce na 4, ne o datumce, ne?
farářskej Odesláno 3. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2010 Pánové, díky za příjemnou společnost a hezký chvíle strávený plánováním, ale já jdu od toho. Užijte si ty hodinky... nedejbože vám je ještě budu závidět
ixbe Odesláno 3. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2010 myslim, ze posledni diskuze byla o korunce na 4, ne o datumce, ne? Aha! Pardon! Mea culpa.
xjr1 Odesláno 6. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2010 Teeda, kdyby byla limitka gmt s pouzdrem archimede, bych se snad i přidal nebo co
beny Odesláno 8. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2010 Prosím o vymazání ze seznamu zájemců o limitku, je to na mně nějak dlouhý a tak jsem šel do něčeho jiného. Díky za spolupráci a přeji úspěšnou realizaci staronové limitky. B.
Baker Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2010 Pořád žádné zprávy? Spise spatne, u Ickleru se do toho moc nehrnou.
little_w Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2010 Spise spatne, u Ickleru se do toho moc nehrnou. a co steinhart? ten nas uz definitivne pustil zadni bradou?
Baker Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2010 a co steinhart? ten nas uz definitivne pustil zadni bradou? Steinhart slibuje ze pristi tyden posle nabidku, problem je, ze to uz slibuje 4 mesice Vypada to, ze to asi odpiskame.
ricous Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2010 Vypada to, ze to asi odpiskame. Viktore ještě vydržet, pls. Je to sice už dlouhý, ale ten případný výsledek bude stát za to!
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.