Baker Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 Když to tu není zamčený nedá mi to se zeptat, Bakere víš aspoň něco ty nebo Kubson co se děje nebo druhá strana urputně mlčí!? Vsichni na tom usilovne pracuji, GS mel pred koncem roku dost starosti s vlastni produkci A budou ty 3D náhledy? Mozna, nemam ted moc casu.
frkin Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 Mistre Bakere, prosim k memu ja, pridat plus jeden kus pro kamarada, ktery neni clenem. Musim poskadlit a pripomenout, ze mam zamluvenou tu posledni pozici. Dekuji
Baker Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 Mas to tam. Cisla se budou resit, az bude znam konecny pocet vaznych zajmecu, tak to sleduj.
macher Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2010 rad bych se take pridal mezi zajemce... hodinky vyzeraji uzasne:)
macher Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2010 snazil jsem se to ted prolezt, ale je toho moc... pruhledne dynko? eventualne za extra priplatek?
JiříR Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2010 snazil jsem se to ted prolezt, ale je toho moc... pruhledne dynko? eventualne za extra priplatek? Zde máš výsledný návrh hodinek, kdyby měli hodinky průhledné dýnko, už by jim chyběla velká část naší LE, takže si dovolím říci, že nepřipadá v úvahu. Krom toho jsem si ani nevšiml, že by v nabídce steinhartu bylo na tyto hodinky průhledné dýnko. A pokud opravdu máš zájem tak si vyhraď nějaký čas a projdi si to vlákno, aby jsi věděl co vše se probíralo.
Well Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2010 Odstupuji od limitky a přeji všem ať se to podaří dotáhnout do konce.
JiříR Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2010 Odstupuji od limitky a přeji všem ať se to podaří dotáhnout do konce. Dík ale to se možná i důchodu dočkám dříve......
beny Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 to Baker, neměl by ses znovu připomenout Steinhartovi. Sice trpěliví jsme, ale asi bychom byli víc kdybychom věděli jak hodně máme být trpěliví. A myslím že by bylo škoda kvůli neinformovanosti aby se to tu rozpadlo. Doufám že nemluvím jenom za sebe Díky za info aspoň malé a jaké koliv.
macher Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Odesláno 4. února 2010 tak za me bych poprosil jeste jeden kus jestli je to mozne... tzn celkove 2ks
utrejch Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Odesláno 4. února 2010 Me zrovna dneska taky napadlo, jestli to vubec zije. Ja jsem sice chovatel ruzi, ale i ty preci jenom casem dozrajou
ricous Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Odesláno 4. února 2010 Doufám, že zvěsti o Bakerově odchodu z Chronomagu jsou jen nepodložené poudačky a že se Viktor brzo vrátí (nejen) do tohoto vlákna s dobrou zprávou...
little_w Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Odesláno 5. února 2010 mohl by nekdo ochotny a nekonfliktni z ostravske pobocky kontaktovat kubsona nebo bakera a optat se na vyvoj? trpelivej jsem, ale tady nejde o trpelivost. nedeje se vubec nic. a nejistota je strasna vec.
sect Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Odesláno 5. února 2010 Bude možno ještě hodinky objednat až bude známá cena? Nebo je aspoň přibližná už známá?
vraby Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Odesláno 5. února 2010 Bude možno ještě hodinky objednat až bude známá cena? Nebo je aspoň přibližná už známá? Taky bych se připojil.
JiříR Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 Je škoda, že je tady takový mrtvo, takhle to vypadá, že už nic nebude. Nemohl by se vyjádřit aspoň KUBSON, jestli s tím steinhart něco dělá nebo o to nemá zájem? Protože naceňovat jednu věc půl roku je celkem hukot....
Baker Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 Protože naceňovat jednu věc půl roku je celkem hukot.... Souhlasim, ale bohuzel GS nereaguje ani na urgence. Treba jsme meli vysoke pozadavky
JiříR Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 Souhlasim, ale bohuzel GS nereaguje ani na urgence. Treba jsme meli vysoke pozadavky Díky moc za zprávy, aspoň víme, kde to vázne, sem rád, že jsi tu neskončil, jak se tu často objevovalo...
Baker Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 sem rád, že jsi tu neskončil, jak se tu často objevovalo... Uz tady netravim tolik casu, ale toto se pokusim dotahnout do konce, pokud to bude v mych silach.
ricous Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 Uz tady netravim tolik casu, ale toto se pokusim dotahnout do konce, pokud to bude v mych silach. Viktore to rád čtu - dost mi na té limitce záleží a tak doufám, že se podaří. Tobě a Kubsonovi hodně sil, nám nezbývá než čekat...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.