Přejít na obsah

GMT Chronomag L.E. - Diskuse

Návštěvník Tada

Doporučené příspěvky

Odesláno
Když to tu není zamčený nedá mi to se zeptat, Bakere víš aspoň něco ty nebo Kubson co se děje nebo druhá strana urputně mlčí!? :)

Vsichni na tom usilovne pracuji, GS mel pred koncem roku dost starosti s vlastni produkci

A budou ty 3D náhledy? :notworthy:

Mozna, nemam ted moc casu.

• Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Mistre Bakere, prosim k memu ja, pridat plus jeden kus pro kamarada, ktery neni clenem. Musim poskadlit a pripomenout, ze mam zamluvenou tu posledni pozici. Dekuji

Odesláno
snazil jsem se to ted prolezt, ale je toho moc... pruhledne dynko? eventualne za extra priplatek?

Zde máš výsledný návrh hodinek, kdyby měli hodinky průhledné dýnko, už by jim chyběla velká část naší LE, takže si dovolím říci, že nepřipadá v úvahu. Krom toho jsem si ani nevšiml, že by v nabídce steinhartu bylo na tyto hodinky průhledné dýnko.

A pokud opravdu máš zájem tak si vyhraď nějaký čas a projdi si to vlákno, aby jsi věděl co vše se probíralo.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Odstupuji od limitky a přeji všem ať se to podaří dotáhnout do konce.

Odesláno
Odstupuji od limitky a přeji všem ať se to podaří dotáhnout do konce.

Dík ale to se možná i důchodu dočkám dříve...... :suicide_anim:

Odesláno

to Baker, neměl by ses znovu připomenout Steinhartovi. Sice trpěliví jsme, ale asi bychom byli víc kdybychom věděli jak hodně máme být trpěliví. A myslím že by bylo škoda kvůli neinformovanosti aby se to tu rozpadlo. Doufám že nemluvím jenom za sebe :unsure:

Díky za info aspoň malé a jaké koliv.

Odesláno

Doufám, že zvěsti o Bakerově odchodu z Chronomagu jsou jen nepodložené poudačky a že se Viktor brzo vrátí (nejen) do tohoto vlákna s dobrou zprávou...

Odesláno

mohl by nekdo ochotny a nekonfliktni z ostravske pobocky kontaktovat kubsona nebo bakera a optat se na vyvoj? trpelivej jsem, ale tady nejde o trpelivost. nedeje se vubec nic. a nejistota je strasna vec.

Odesláno

Je škoda, že je tady takový mrtvo, takhle to vypadá, že už nic nebude. Nemohl by se vyjádřit aspoň KUBSON, jestli s tím steinhart něco dělá nebo o to nemá zájem? Protože naceňovat jednu věc půl roku je celkem hukot....

Odesláno
Souhlasim, ale bohuzel GS nereaguje ani na urgence. Treba jsme meli vysoke pozadavky ;)

Díky moc za zprávy, aspoň víme, kde to vázne, sem rád, že jsi tu neskončil, jak se tu často objevovalo...

Odesláno
Uz tady netravim tolik casu, ale toto se pokusim dotahnout do konce, pokud to bude v mych silach.

Viktore to rád čtu - dost mi na té limitce záleží a tak doufám, že se podaří. Tobě a Kubsonovi hodně sil, nám nezbývá než čekat...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...