sect Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 Tak teď když se to trochu oživilo se zkusím zeptat znovu. Pokud se to povede a hodinky budou realizovány, půjde je ještě objednat? I když jsem se nepodílel na návrhu? Měl bych o ně taky určitě zájem, i když trochu záleží i na ceně. Dík. Tom.
ricous Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 Tak teď když se to trochu oživilo se zkusím zeptat znovu. Pokud se to povede a hodinky budou realizovány, půjde je ještě objednat? I když jsem se nepodílel na návrhu? Měl bych o ně taky určitě zájem, i když trochu záleží i na ceně. Dík. Tom. Dovolím si odpovědět... Určitě to půjde - finální a závazný seznam zájemců se bude dělat až po vyjádření se u Steinhartů. Počítal bych i se zálohou pro vážné zájemce.
sect Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 Dík za odpověď . Se zálohou samozřejmě počítám.
Baker Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 Dík za odpověď . Se zálohou samozřejmě počítám. Je to asi tak, jak pise Ricous. Jses na seznamu.
macher Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Odesláno 16. února 2010 tyden uplynul... zadne nove info? 2 baker: u me prosim 2ks, psal jsem vyse
JiříR Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Odesláno 16. února 2010 tyden uplynul... zadne nove info? 2 baker: u me prosim 2ks, psal jsem vyse Od podání návrhu do Steinhartu utelko několik měsíců, skoro půlrok:) , tak nevím co tím týdnem myslíš. A je úplně jedno, jestli jste v seznamu nebo ne, protože není už směrodatný. Další a důležitý seznam bude po určení ceny, tak se teprve budou lidé zapisovat. Teda, jeslti se ceny dočkáme, ale to už je jiná věc.
abbot Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Odesláno 16. února 2010 Netušim, jaký má steinhart obraty , ale já bych se víc snažil kdyby mi šlo o objednávku v řádu 20000euro a pokud má tolik obchodů, že nestíhá, tak by možná stálo za úvahu rozšíření kapacit ... Vim, že tu pláču nad nesprávnym hrobem a jsou to výkřiky do tmy, ale už se nemůžu zatraceně dočkat ...
beny Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Odesláno 16. února 2010 Bakere pls, zkus to prosím popohnat i já se nemůžu aspoň malou zprávičku, fakt pidi
Baker Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Odesláno 16. února 2010 Hosi, fakt delame co se da. Mam obavu, ze se do toho Steinhartum nechce.
ricous Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Odesláno 16. února 2010 Hosi, fakt delame co se da. Mam obavu, ze se do toho Steinhartum nechce. Ajaj... A jiný výrobce pravděpodobně nepřipadá v úvahu...?
Baker Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Odesláno 16. února 2010 Ajaj... A jiný výrobce pravděpodobně nepřipadá v úvahu...? Uz to nekde psal Kuba, ono 50 ks neni asi pro zadneho vyrobce zadna hitparada. Uvidime, zkusime jste vic zatlacit.
beny Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Odesláno 17. února 2010 Díky aspoň za pokus, pak to bude jasný, když na to hodí bobek, zamáčkneme slzu a půjdeme dál
Dantechno Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Odesláno 17. února 2010 Pred tydnem jsem mluvil s kamardem z nemecka ktery si obcas necha u Steinhartu renovovat starsi hodinky. Rikal ze naposledy ho odmitly, takze asi zrejme budou oprvadu vytizeni na 100%.
Baker Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Odesláno 17. února 2010 Posledni zpravy: GS na tu nasi limitku zapomel (meli toho dost pred koncem roku) a omlouva se za to. Zajem urcite ma, dostal znovu podklady a podiva se na to.
sect Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Odesláno 17. února 2010 Super , jsem tady sice hodně čerstvý, takže do toho nemám co mluvit, ale ty hodinky jsou nádherné a fakt se už na ně těším.
JiříR Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Odesláno 17. února 2010 Posledni zpravy: GS na tu nasi limitku zapomel (meli toho dost pred koncem roku) a omlouva se za to. Zajem urcite ma, dostal znovu podklady a podiva se na to. To je dobrej vtip...Ale jsem rád, že ještě naděje neumřela! Díky Bakere, že se tomu tak věnuješ (dík i Kubsonovi, jestli je v tom zainteresován)
Baker Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Odesláno 17. února 2010 dík i Kubsonovi, jestli je v tom zainteresován Ano je, vyridim.
ricous Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Odesláno 17. února 2010 Posledni zpravy: GS na tu nasi limitku zapomel (meli toho dost pred koncem roku) a omlouva se za to. Zajem urcite ma, dostal znovu podklady a podiva se na to. Že na nás zapomněl je sice trochen blbý, ale za současné situace, kdy už jsem začal lehce propadat pesimismu, je to ta nejlepší zpráva. A nejlepší omluvenka od GS bude co nejrychlejší nacenění a vlastní realizace... SUPER, hned mám lepší náladu!
Apep Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Odesláno 17. února 2010 Posledni zpravy: GS na tu nasi limitku zapomel (meli toho dost pred koncem roku) a omlouva se za to. Zajem urcite ma, dostal znovu podklady a podiva se na to. To je dobrej vtip...Ale jsem rád, že ještě naděje neumřela! Díky Bakere, že se tomu tak věnuješ (dík i Kubsonovi, jestli je v tom zainteresován) Že na nás zapomněl je sice trochen blbý, ale za současné situace, kdy už jsem začal lehce propadat pesimismu, je to ta nejlepší zpráva. A nejlepší omluvenka od GS bude co nejrychlejší nacenění a vlastní realizace... SUPER, hned mám lepší náladu! S radostí se připojuji k všeobecnému jásotu nad dobrou zprávou a taky k poděkování všem, kteří se o naši radost takhle zasloužili a zasluhují
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.