Přejít na obsah

GMT Chronomag L.E. - Diskuse

Návštěvník Tada

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno

Ty města tam působí mnohem méně rušivě než jsem si původně myslel :) Ovšem lunetu bych nechal takovou jako byla na předchozích návrzích - tu s čárkami mezi 24h indexy

Vyvstávají dvě zásadní otázky:

Bude Günter ochotný a schopný udělat tu vnitřní lunetu s městy?

Bude schopný udělat ty kontury aby za něco stály? Protože tuším, že takto tenký nános superluminovy kolem čísel by nemusel moc sví***, protože tam ta superluminova nepůjde nanést v dostatečném množství...

• Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
Ovšem lunetu bych nechal takovou jako byla na předchozích návrzích - tu s čárkami mezi 24h indexy

Tim ze tam jsou ta mesta to imho neni nutne, prijde mi to takove cistsi.

Odesláno
Ty města tam působí mnohem méně rušivě než jsem si původně myslel :) Ovšem lunetu bych nechal takovou jako byla na předchozích návrzích - tu s čárkami mezi 24h indexy

Vyvstávají dvě zásadní otázky:

Bude Günter ochotný a schopný udělat tu vnitřní lunetu s městy?

Bude schopný udělat ty kontury aby za něco stály? Protože tuším, že takto tenký nános superluminovy kolem čísel by nemusel moc sví***, protože tam ta superluminova nepůjde nanést v dostatečném množství...

Doufam, ze to bude schopny udelat. Jinak taky souhlasim s tim, ze predchozi luneta vypadala lepe.

Jinak se to vydava spravnym smerem. Datumovka na 6 je opravdu super

Návštěvník Tada
Odesláno
Tim ze tam jsou ta mesta to imho neni nutne, prijde mi to takove cistsi.

No, zase se tím trošku pokazí schopnost rychlého odečtu - mrkneš na 24h ručku a na lunetu a je to...

Odesláno

Jo tak to je ono. :thumbsup_anim:

Ustupuji od datumu na 3, když zůstane datumka tak jak je - bílý podklad a černá čísla.

Kontury jsou výborný nápad - esteticky na 1!, ale sví*** to asi moc nebude. Určitě bych zkusil přidat svítící index na 12! Je to opavdu dost důležitá věcička v noci.

No a teď 24 hodinovou stupnici s ručkou se svítícím koncem! Do toho!

Takle to jde fakt super.

večer se asi přihlásí víc kritiků, ale správný směr bude již udán.

Odesláno

Jen taková uvaha, nebude ten bílej datovej věnec působit nepatřičně? Nebyl by lepší černej (vzhledem k černé lunetě)s číslicemi v barvě ciferníku?

Návštěvník Tada
Odesláno

Tak zatím máme za dnešek spoustu kvalitních podkladů pro další diskuse a hlasování. :)

Odesláno
No a teď 24 hodinovou stupnici s ručkou se svítícím koncem! Do toho!

Tu mas snad na lunete, nebo tam ma byt jeste dalsi ? To bych nedelal.

Jen taková uvaha, nebude ten bílej datovej věnec působit nepatřičně? Nebyl by lepší černej (vzhledem k černé lunetě)s číslicemi v barvě ciferníku?

Tady je moznost. Ale osobne se mi vic libi ta klasicka bila, takto ta datumka malinko zanika.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
Tu mas snad na lunete, nebo tam ma byt jeste dalsi ? To bych nedelal.

Tady je moznost. Ale osobne se mi vic libi ta klasicka bila, takto ta datumka malinko zanika.

Můžeš prosímtě ještě zkusit černej podklad a čísla v barvě ciferníku?

Odesláno

No já bych se přikláněl pro tuto verzi, protože ta datumka aspoň neruší vzhled ciferníku, jako když bude v jiné barvě. A nešla by dát mezi 4 a 5 hodinu, tam bych ji preferoval já.

Odesláno
Baker: Zkus prosim te jeste rozdelit ty hodiny na lunete temi carkami. Jen pro vizualizaci.

Tady to je. Je tam uz tech carek moc.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...