GMT Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 design od bakera je moc povedený a ručky super tak to vypadá že nakonec to bude tematicky věnováno dvou členům fóra: Traveller a já ....
stampee Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 ja jsem hlasoval pro vseobecne, ale nebranim se jakemukoliv opticky zajimavemu provedeni jineho nametu
ricous Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Uf, tak to je síla! Baker má můj neskonalý obdiv a klaním se před jeho umem Jsem pro verzi s náznakem světadílů, obě barevné verze jsou krásné, ale pokud by zvítězila ta světlá (béžová), měl bych dvě menší připomínky: 1. datumovka černý podklad 2. ručky černé nebo nějaké tmavší (ta stříbrná mi tam tolik nevynikne) Jinak super a pokud to půjde tímto tempem, tak je zítra hotovo...
navi Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Jeden dotaz pro nezasvěceného: umí ETA 2893-2, který je v OCEANech, a který jak předpokládám by to poháněl, nastavit nezávisle ručku GMT na ručkách času?
Baker Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Jeden dotaz pro nezasvěceného: umí ETA 2893-2, který je v OCEANech, a který jak předpokládám by to poháněl, nastavit nezávisle ručku GMT na ručkách času? Ano umi.
Aldo Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Nebudu vám kecat do vzhledu, protože jsem ztratil zájem, ale napadlo mě, proč by musela být napsaná česky jenom praha, proč místo london nemít hezky česky londýn, dubaj místo dubai atd. , to samé pro ostatní nápisy - místo limited edition napsat limitovaná edice atd.
navi Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Ano umi. Jo, díky. Tak potom jsou Tvé návrhy super - klasika- a nedejme se zviklat nějakými trojúhelníky. Teď se musíme rozhodnout, zda pískový, nebo černý ciferník - já také preferuji bez "pevniny", i když to vypadá dobře. a nakonec by nevadila, zejména ta písková. PS Luminiscence!!!!! + cena????
Well Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Baker je borec Jestli se nakonec uskuteční světlá varianta s mapou, tak se přidám a je mi úplně jedno jaké číslo dostanu :-) . Tedy hlavně aby na dýnku nebyl Holub. Nápad s vorem toho mořeplavce se mi líbí. Jen mám ještě jeden nápad, co dát datum do kruhového výřezu. Stejně jako to má třeba Stowa Seatime. Myslím, že by to mohlo vypadat dobře. Ručky jsou perfektní (jen doladit tu GMT).
Baker Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Jeste jeden Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Tada Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 cena???? Základní je 390ojro s daní za 42mm Ocean 1 GMT, nevím o kolik se bude lišit cena v případě 44mm pouzdra, ale snad bychom se mohli vlést někam kolem 500ojro, doufám.
Onisan Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Já kluci nevím... na mně ta mapa vždycky působí a působila jako reklamní hodinky za pár šušnů....
bandicoot Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 trochu vám do toho kecnu: třeba by ta mapa mohla bejt stejnou barvou, akorát cifr bude v matu a mapa v lesku...
stampee Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 nechci kritizovat, ale me ta mapa pripomina casia za 1500,-
Návštěvník Tada Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 trochu vám do toho kecnu: třeba by ta mapa mohla bejt stejnou barvou, akorát cifr bude v matu a mapa v lesku... No, to už by to bylo tuplem jak píše Onion. Každopádně ty verze od Bakera bez mapy, bych z fleku bral, jedno jesli béžovou nebo černou No, nechal bych to tady chvíli diskutovat a pak už to chtělo založit uděla nějakou konečnou soupisku zájemců a nechat to diskutovat už jen mezi omezeným okruhem lidí...
navi Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Základní je 390ojro s daní za 42mm Ocean 1 GMT, nevím o kolik se bude lišit cena v případě 44mm pouzdra, ale snad bychom se mohli vlést někam kolem 500ojro, doufám. To je snesitelná cena a co Ty a ostatní na poslední návrh Bakera? Tak nějak bych viděl to viděl jako centrální final - možná s druhou barvou pod městy bude problém, ale v nejhorším by ji černá nahradila. V tom případě by ručka GMT mohal být červená, resp. černá?! PS na pevnině bych netrval!!!!
Návštěvník Tada Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 To je snesitelná cena a co Ty a ostatní na poslední návrh Bakera? Tak nějak bych viděl to viděl jako centrální final - možná s druhou barvou pod městy bude problém, ale v nejhorším by ji černá nahradila. V tom případě by ručka GMT mohal být červená! V zásadě všecko co jsem Baker poslal bych si klidně na ruku vzal, být to 42mm Stejně se ta velikost bude muset asi řešit znova... edit: Tak teď jsem to počítal - v tomhle tématu o limitce diskutujeme 6tý den a už tu máme spoustu konkrétních grafických návrhů, to není špatné
Well Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Poslední návrh je už dost velká divočina. Sice potlačuje jinak až dost výraznou modrou GMT ručku, ale to bych radši zůstal u předchozího návrhu a modrou udělal celou vteřinovku a GMT nechal stříbrnou.
navi Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 V zásadě všecko co jsem Baker poslal bych si klidně na ruku vzal, být to 42mm Stejně se ta velikost bude muset asi řešit znova... Jo, máš pravdu, nechal bych to na zítra: konečnou velikost 42 - 44 Barvu - bílá káva - černá, s posledními úpravami dýnko s rytinou a název serie. Nejlepší by bylo vybrat dva návrhy ciferníku -písek - černá a dát zase hlasovat i o velikosti vzhledem k výrobcovým možnostem.
bandicoot Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Chybí tady to jedno podstatný... to, co jsme měli jako základ limitky B-Uhren... prohlášení "Günther by do toho šel...". Držím Vám palce a mizím.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.