maty Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Take bych mel zajem... ale dal bych k uvaze, zda limitka musi vubec byt nekomu dedikovana ? Bude na dynku Zikmund & Hanzelka + Chronomag LE + vodotesnost + Steinhart ? Bude to trochu maglajz si myslim. Coz tam dat jen treba globus, zemekouli, casove pasma, ...atd. ? K osobnostem, pokud teda musi byt, co treba Fernão de Magalhães a jeho lod Victoria ?
spiderer Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 vidim to jako maty, nemyslim si, ze by nutne muselo bytr na dynku nejake jmeno, muzeme mit svoji cestovatelskou limitku, na dynko urcite nejakej obrazek vybereme.. Urcite jsem pro: GMT, datum na 6 nebo nikde, v lunete se podridim, ale ta z Odysey se mi libi, treba stejna/podobna v GMT by nebyla spatna, svetly cifernik by byl fajn, takovy jeste nemam, HLAVNE ZADNEJ CIRKUS - ostepy na ruckach a tak
Návštěvník Tada Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Tak mě napadá - co povrchová úprava pouzdra a lunety - pro cestovatelskou věci by asi nebyla úplně od věci jiná než leštěná. I když si moc nedovedu představit, jak by to pouzdro vypadalo třeba pískované nebo kartáčované...
Andreas.ks Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Svetle, s datumem (3/6) a gmt (vč. lunety), hezka vyrazna rytina na dyknu, klidne beze jmena konkretniho cestovatele...
Frantik Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 OK, zajimava nova uvaha, vykaslat se na konkretniho cestovatele a pouzit spise "vseobecny symbol cestovani" (loď, zemekoule, letadlo, automobil......)a vlastne tak udelat "vseobecne cestovatelske hodinky". Proc ne!
Frantik Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Jinak moc se mi líbí piskova barva nebo nejaky odstin hnede (klidne i tmavsi). V kombinaci s cernou nebo hnedou lunetou.
Návštěvník Tada Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Jinak moc se mi líbí piskova barva nebo nejaky odstin hnede (klidne i tmavsi). V kombinaci s cernou nebo hnedou lunetou. Hnědá už by byla asi moc... Písková je ještě fajn, pořád taková docela neutrální
utrejch Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Tak mě napadá - co povrchová úprava pouzdra a lunety - pro cestovatelskou věci by asi nebyla úplně od věci jiná než leštěná. I když si moc nedovedu představit, jak by to pouzdro vypadalo třeba pískované nebo kartáčované... Pouzdro vhodne kartacovane s vylestenymi detaily, akorat se bojim, ze by to zvysovalo zbytecne cenu ... Rucky - urcite ne rolex-like a co ta velikost 42x44 - ja se smirim s obojim ... kdy bude na case rozjet aspon zakladni ankety?
911 Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 a udela starej štajnhart cifernik bez loga? nebude s tim mit problem nemit nikde svou znacku?
bandicoot Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Logo steinhart jenom na dýnku nebude pro GS imho problém, pokud čísla na cifr - proč ne, máme volné pole a při vhodně zvolené lunetě a stejném fontu to bude paráda. Kartáčované pouzdro je gut, nevylučoval bych ani pískovaný. Věnovat to jmenovitě nikomu nemusíme, ale chtěl bych tam zachovat nějakou vazbu na CZ.
Návštěvník Tada Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Pískovaný povrch by mohl být zajímavý Určitě vazbu na ČR. Ať jsme trošku patrioti
Onisan Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 pískovaný povrch? Bacha na to pánové... mám s ním bohaté zkušenosti... více firem, více hodinek na B-Uhren a leštěná ocel nikdy nevypadá po pár škrábancích tak blbě a ušmudlaně jako ten samý počet škrábanců na pískovaném povrchu!!!!!!!!!!!!!!!!
Harry Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Zatím to vypadá dobře. Ale ta vazba na ČR tam prostě musí být, jinak to postrádá smysl... Nějak využít vlajku? Hlasoval bych pro nějaký africký motiv, jednak češi s afrikou mají dost spojitostí a také - "bílý muž" v pískových šortkách, košili a s kloboukem - to je obraz klasického cestovatele...
Návštěvník Tada Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Bílý kolonizátor? Jsem pro Jo a měl by mít v ruce FN FAL Nejvýmluvnější symbol koloniální éry
xbenny Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Co lev? Zatím to vypadá dobře. Ale ta vazba na ČR tam prostě musí být, jinak to postrádá smysl... Nějak využít vlajku? Hlasoval bych pro nějaký africký motiv, jednak češi s afrikou mají dost spojitostí a také - "bílý muž" v pískových šortkách, košili a s kloboukem - to je obraz klasického cestovatele...
maty Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Ja moc patriot teda nejsem, ale co takhle mapku Evropy/Sveta s vyznacenym obrysem CR ? (viz obrazek, ale bez napisu EVROPA a sipky)
Návštěvník Tada Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Co lev? Tož to taky není úplně blbý nápad.
Onisan Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Lev na spodním deklu? Jo, to by bylo dobré... Leon l.e.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.