Přejít na obsah

GMT Chronomag L.E. - Diskuse

Návštěvník Tada

Doporučené příspěvky

Odesláno

Take bych mel zajem...

ale dal bych k uvaze, zda limitka musi vubec byt nekomu dedikovana ? Bude na dynku Zikmund & Hanzelka + Chronomag LE + vodotesnost + Steinhart ? Bude to trochu maglajz si myslim. Coz tam dat jen treba globus, zemekouli, casove pasma, ...atd. ?

K osobnostem, pokud teda musi byt, co treba Fernão de Magalhães a jeho lod Victoria ?

post-3853-1249034568.jpg

• Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

vidim to jako maty, nemyslim si, ze by nutne muselo bytr na dynku nejake jmeno, muzeme mit svoji cestovatelskou limitku, na dynko urcite nejakej obrazek vybereme..

Urcite jsem pro: GMT, datum na 6 nebo nikde, v lunete se podridim, ale ta z Odysey se mi libi, treba stejna/podobna v GMT by nebyla spatna, svetly cifernik by byl fajn, takovy jeste nemam, HLAVNE ZADNEJ CIRKUS - ostepy na ruckach a tak ;)

Návštěvník Tada
Odesláno

Tak mě napadá - co povrchová úprava pouzdra a lunety - pro cestovatelskou věci by asi nebyla úplně od věci jiná než leštěná. I když si moc nedovedu představit, jak by to pouzdro vypadalo třeba pískované nebo kartáčované...

Odesláno

OK, zajimava nova uvaha, vykaslat se na konkretniho cestovatele a pouzit spise "vseobecny symbol cestovani" (loď, zemekoule, letadlo, automobil......)a vlastne tak udelat "vseobecne cestovatelske hodinky". Proc ne!

Návštěvník Tada
Odesláno
Jinak moc se mi líbí piskova barva nebo nejaky odstin hnede (klidne i tmavsi). V kombinaci s cernou nebo hnedou lunetou.

Hnědá už by byla asi moc... Písková je ještě fajn, pořád taková docela neutrální :)

Odesláno
Tak mě napadá - co povrchová úprava pouzdra a lunety - pro cestovatelskou věci by asi nebyla úplně od věci jiná než leštěná. I když si moc nedovedu představit, jak by to pouzdro vypadalo třeba pískované nebo kartáčované...

Pouzdro vhodne kartacovane s vylestenymi detaily, akorat se bojim, ze by to zvysovalo zbytecne cenu ...

Rucky - urcite ne rolex-like

a co ta velikost 42x44 - ja se smirim s obojim ...

kdy bude na case rozjet aspon zakladni ankety?

Odesláno

Logo steinhart jenom na dýnku nebude pro GS imho problém, pokud čísla na cifr - proč ne, máme volné pole a při vhodně zvolené lunetě a stejném fontu to bude paráda. Kartáčované pouzdro je gut, nevylučoval bych ani pískovaný.

Věnovat to jmenovitě nikomu nemusíme, ale chtěl bych tam zachovat nějakou vazbu na CZ.

Návštěvník Tada
Odesláno

Pískovaný povrch by mohl být zajímavý :)

Určitě vazbu na ČR. Ať jsme trošku patrioti :P

Odesláno

pískovaný povrch? Bacha na to pánové... mám s ním bohaté zkušenosti... více firem, více hodinek na B-Uhren a leštěná ocel nikdy nevypadá po pár škrábancích tak blbě a ušmudlaně jako ten samý počet škrábanců na pískovaném povrchu!!!!!!!!!!!!!!!!

Odesláno

Zatím to vypadá dobře. Ale ta vazba na ČR tam prostě musí být, jinak to postrádá smysl... Nějak využít vlajku?

Hlasoval bych pro nějaký africký motiv, jednak češi s afrikou mají dost spojitostí a také - "bílý muž" v pískových šortkách, košili a s kloboukem - to je obraz klasického cestovatele...

Návštěvník Tada
Odesláno
Bílý kolonizátor? :D Jsem pro :)

Jo a měl by mít v ruce FN FAL :whistling: Nejvýmluvnější symbol koloniální éry :)

Odesláno

Co lev?

Zatím to vypadá dobře. Ale ta vazba na ČR tam prostě musí být, jinak to postrádá smysl... Nějak využít vlajku?

Hlasoval bych pro nějaký africký motiv, jednak češi s afrikou mají dost spojitostí a také - "bílý muž" v pískových šortkách, košili a s kloboukem - to je obraz klasického cestovatele...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...