Harry Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Lev je sice fajn, ale i když bude mít dva ocasy, tak skoro nokdo nepochopí, nezná, neví... Dát k tomu lvovi nějakou nápovědu (vlajka, nápis "Czech") by ovšem dozajista pomohlo. Jezdím do "exotických" zemí vcelku často a mám jakousi představu o všeobecném povědomí o naší zemičce... Lev samotný (ačkoliv je super a na cestovatelskou LE se velmi hodí) je příliš nejednoznačný a nicneříkající. Bohužel... Naopak na vlajky (na batozích a podobně) všichni reagují dobře...
Onisan Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Tohle bude stejně na zadním deklu... takže je to podle mně jedno... odkaz by to byl a podle mně nápis Czech není nutný... "hloupému napověz" a tím že jsem z Česka se chlubím v cizině málokdy...
xbenny Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Zrovna to Czech je teda hrozny. Stejne se to bude ryt podle nejaky sablony, takze by to klidne mohlo byt hezky cesky, kdyz to bude ceska limitka... Harry napsal: Lev je sice fajn, ale i když bude mít dva ocasy, tak skoro nokdo nepochopí, nezná, neví... Dát k tomu lvovi nějakou nápovědu (vlajka, nápis "Czech") by ovšem dozajista pomohlo. Jezdím do "exotických" zemí vcelku často a mám jakousi představu o všeobecném povědomí o naší zemičce... Lev samotný (ačkoliv je super a na cestovatelskou LE se velmi hodí) je příliš nejednoznačný a nicneříkající. Bohužel... Naopak na vlajky (na batozích a podobně) všichni reagují dobře...
Donuts Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Puvodni navrhy, ty o HZ ci Holubovi, byly radove lepsi. Nejake neurcite "cestovatelske" hodinky s odkazem na Ceskou republiku pro me zajimave nejsou.
navi Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Frantik napsal: Aby jsme se nezamotali do Holuba, Hanzelky nebo JC, na tom se nikdy neshodnem, ale to neni tak podstatne. Cestovatelske hodinky OK, mohou vychazet z modelu Odysea, svetly letní model s funkci GMT, bez lupy, datumovka na 6, vyrazna rytina na dynku, nikde zadny napis Steinhart. To pro začátek. Pouzdro, korunka a tah jsou dané - mame k dispozici lunetu, rucky a cifernik. Cena predpokladam opet kolep 400 Eur. Vtomto případě se také připojuji
Frantik Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Hlavne ne prosim napisy "Czech" a nebo ceskou vlajku. Takovy kýč je na suvenyrech a na trickach. Ta rytina je pro nás a ne na ukazovani nekomu, kdo to pochopi. Rytina bude slouzit pouze jako tematicky doplnek k hodinkam a ne jako indikator, ze jsme jako z Čech.
stampee Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 predbezne mam taky zajem.........
utrejch Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 On ani ten lev nema s cestovanim nic moc spolecneho. To se hodi spis na nakou narodoveckou limitku ....
Dantechno Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Postavicka Emila Holuba v klasickych sortkach a klobouka a zanim obrys Afriky....
ricous Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Frantik napsal: Hlavne ne prosim napisy "Czech" a nebo ceskou vlajku. Takovy kýč je na suvenyrech a na trickach. Ta rytina je pro nás a ne na ukazovani nekomu, kdo to pochopi. Rytina bude slouzit pouze jako tematicky doplnek k hodinkam a ne jako indikator, ze jsme jako z Čech. Souhlasím, ani ze lva nejsem unešen - to už tam může být i Remek, ten byl ze všech čechů nejdál....
Adam99 Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Co tak tam nějak zakomponovat růžici kompasu, pro cestovatele příznačné ne?
xbenny Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Vydrz - ceska kosmo limitka bude nasledovat. Pak prijdou Vagner diversky fishersky a Traser Winter edition LE cili Zahrobaky :-) Ten lev byl reakci na vlajku - nez vlajku, to bych tam mel radeji lva. Myslim, ze prvni by mel byt presnejsi namet (cestovatelske je malo). Pokud by to byly HZ limitky, mel by tam byt i nejaky odkaz na Tatru (napr. neco vinoveho). Pokud na Holuba, tak neco hnedeho (bezova a hneda jakoze Afrika). Cestovatelskych nametu tu bylo vic a je otazkou, budeme li to chtit mit hodne historizujici (Holub) nebo retro ala Hanzelka & Zikmund a nebo treba skoro moderni (Tatra kolem sveta?) Nejake cteni na vikend: http://cs.wikipedia.org/wiki/Kategorie:Čeští_cestovatelé ricous napsal: Souhlasím, ani ze lva nejsem unešen - to už tam může být i Remek, ten byl ze všech čechů nejdál....
Návštěvník Tada Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Adam99 napsal: Co tak tam nějak zakomponovat růžici kompasu, pro cestovatele příznačné ne? Tak nějaká stylizovaná růžice kompasu by třeba mohla být na ciferníku ...
GMT Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 zajimavé téma a ingredience :cestovatelské hodinky,GMT, datum, písková barva, 42mm, to mě hodně zajímá jak to bude vypadat, až se to upeče nechal bych to bez historické persony ... každý nechť je svým cestovatel a objevitelem rytina globu, CZ odkaz není nutný co doplnit balení o NATO strap pískové barvy s kompasem na clipu, jestli něco takového existuje?
GMT Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 tak s myšlenkou kompasu jsi mě předběhl, i to by bylo na dýnku hezké plus jeden funkční na strapu , s tím se člověk ve světě neztratí Tada napsal: Tak nějaká stylizovaná růžice kompasu by třeba mohla být na ciferníku ...
utrejch Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 GMT napsal: zajimavé téma a ingredience :cestovatelské hodinky,GMT, datum, písková barva, 42mm, to mě hodně zajímá jak to bude vypadat, až se to upeče nechal bych to bez historické persony ... každý nechť je svým cestovatel a objevitelem rytina globu, CZ odkaz není nutný co doplnit balení o NATO strap pískové barvy s kompasem na clipu, jestli něco takového existuje? Taky bych rad, aby to hodinkam sluselo na strapu ... nejlepe bez persony (co sv. krystof ) .... jak udelat jednoduchy cifernik s kompasem nevim, ale pokud se to nekomu povede, proc ne ...
mengelis Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Snow napsal: Patrně jsi příliš mlád. Richard Konkolski s ním můj táta v mládí sjížděl na plachetnicích přehrady, byli tým
brett Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Cestovatelské hodinky s GMT mi zapadají do mých plámů na rozšíření stáje ! Doufám jen, že "brainstorming" bude přiměřený a budou to nositelné hodinky. za mě tedy ANO: - max 42 mm - když datum , tak z kyklopem, jinak ho tam mám na nic, bo na to nevidím! - anebo big date?! - tématická GMT packa - ale decentní
pan socka Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Fejky Rolexek z Číny, na zadním deklu bude vyrytej Emil Holub a distribuci zajistí Němec. Doporučuji se vykašlat na Holuba a fláknout tam Cimrmana, potom to bude mít koule. Nemá být tohle vlákno v sekci "Humor"?
Návštěvník Tada Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 pan socka napsal: Fejky Rolexek z Číny, na zadním deklu bude vyrytej Emil Holub a distribuci zajistí Němec. Doporučuji se vykašlat na Holuba a fláknout tam Cimrmana, potom to bude mít koule. Nemá být tohle vlákno v sekci "Humor"? A ty seš jako co za zjev?
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.