Přejít na obsah

GMT Chronomag L.E. - Diskuse

Návštěvník Tada

Doporučené příspěvky

Odesláno

Lev je sice fajn, ale i když bude mít dva ocasy, tak skoro nokdo nepochopí, nezná, neví... Dát k tomu lvovi nějakou nápovědu (vlajka, nápis "Czech") by ovšem dozajista pomohlo. Jezdím do "exotických" zemí vcelku často a mám jakousi představu o všeobecném povědomí o naší zemičce... Lev samotný (ačkoliv je super a na cestovatelskou LE se velmi hodí) je příliš nejednoznačný a nicneříkající. Bohužel... Naopak na vlajky (na batozích a podobně) všichni reagují dobře...

• Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Tohle bude stejně na zadním deklu... takže je to podle mně jedno... odkaz by to byl a podle mně nápis Czech není nutný... "hloupému napověz" a tím že jsem z Česka se chlubím v cizině málokdy... :)

Odesláno

Zrovna to Czech je teda hrozny. Stejne se to bude ryt podle nejaky sablony, takze by to klidne mohlo byt hezky cesky, kdyz to bude ceska limitka...

Harry napsal:
Lev je sice fajn, ale i když bude mít dva ocasy, tak skoro nokdo nepochopí, nezná, neví... Dát k tomu lvovi nějakou nápovědu (vlajka, nápis "Czech") by ovšem dozajista pomohlo. Jezdím do "exotických" zemí vcelku často a mám jakousi představu o všeobecném povědomí o naší zemičce... Lev samotný (ačkoliv je super a na cestovatelskou LE se velmi hodí) je příliš nejednoznačný a nicneříkající. Bohužel... Naopak na vlajky (na batozích a podobně) všichni reagují dobře...
Odesláno
  Frantik napsal:
Aby jsme se nezamotali do Holuba, Hanzelky nebo JC, na tom se nikdy neshodnem, ale to neni tak podstatne. Cestovatelske hodinky OK, mohou vychazet z modelu Odysea, svetly letní model s funkci GMT, bez lupy, datumovka na 6, vyrazna rytina na dynku, nikde zadny napis Steinhart. To pro začátek.

Pouzdro, korunka a tah jsou dané - mame k dispozici lunetu, rucky a cifernik. Cena predpokladam opet kolep 400 Eur.

Vtomto případě se také připojuji :thumbsup_anim:

Odesláno

Hlavne ne prosim napisy "Czech" a nebo ceskou vlajku. Takovy kýč je na suvenyrech a na trickach. Ta rytina je pro nás a ne na ukazovani nekomu, kdo to pochopi. Rytina bude slouzit pouze jako tematicky doplnek k hodinkam a ne jako indikator, ze jsme jako z Čech.

Odesláno
  Frantik napsal:
Hlavne ne prosim napisy "Czech" a nebo ceskou vlajku. Takovy kýč je na suvenyrech a na trickach. Ta rytina je pro nás a ne na ukazovani nekomu, kdo to pochopi. Rytina bude slouzit pouze jako tematicky doplnek k hodinkam a ne jako indikator, ze jsme jako z Čech.

Souhlasím, ani ze lva nejsem unešen - to už tam může být i Remek, ten byl ze všech čechů nejdál.... :D

Odesláno

Vydrz - ceska kosmo limitka bude nasledovat. Pak prijdou Vagner diversky fishersky a Traser Winter edition LE cili Zahrobaky :-)

Ten lev byl reakci na vlajku - nez vlajku, to bych tam mel radeji lva.

Myslim, ze prvni by mel byt presnejsi namet (cestovatelske je malo). Pokud by to byly HZ limitky, mel by tam byt i nejaky odkaz na Tatru (napr. neco vinoveho). Pokud na Holuba, tak neco hnedeho (bezova a hneda jakoze Afrika).

Cestovatelskych nametu tu bylo vic a je otazkou, budeme li to chtit mit hodne historizujici (Holub) nebo retro ala Hanzelka & Zikmund a nebo treba skoro moderni (Tatra kolem sveta?)

Nejake cteni na vikend: http://cs.wikipedia.org/wiki/Kategorie:Čeští_cestovatelé

ricous napsal:
Souhlasím, ani ze lva nejsem unešen - to už tam může být i Remek, ten byl ze všech čechů nejdál.... :D
Návštěvník Tada
Odesláno
  Adam99 napsal:
Co tak tam nějak zakomponovat růžici kompasu, pro cestovatele příznačné ne?

post-2676-1249050623.jpg

Tak nějaká stylizovaná růžice kompasu by třeba mohla být na ciferníku ...

Odesláno

zajimavé téma a ingredience :cestovatelské hodinky,GMT, datum, písková barva, 42mm, to mě hodně zajímá jak to bude vypadat, až se to upeče

nechal bych to bez historické persony ... každý nechť je svým cestovatel a objevitelem

rytina globu, CZ odkaz není nutný

co doplnit balení o NATO strap pískové barvy s kompasem na clipu, jestli něco takového existuje?

Odesláno

tak s myšlenkou kompasu jsi mě předběhl, i to by bylo na dýnku hezké

plus jeden funkční na strapu , s tím se člověk ve světě neztratí

Tada napsal:
Tak nějaká stylizovaná růžice kompasu by třeba mohla být na ciferníku ...

Odesláno
  GMT napsal:
zajimavé téma a ingredience :cestovatelské hodinky,GMT, datum, písková barva, 42mm, to mě hodně zajímá jak to bude vypadat, až se to upeče

nechal bych to bez historické persony ... každý nechť je svým cestovatel a objevitelem

rytina globu, CZ odkaz není nutný

co doplnit balení o NATO strap pískové barvy s kompasem na clipu, jestli něco takového existuje?

Taky bych rad, aby to hodinkam sluselo na strapu ... nejlepe bez persony (co sv. krystof :) ) .... jak udelat jednoduchy cifernik s kompasem nevim, ale pokud se to nekomu povede, proc ne ...

Odesláno

Cestovatelské hodinky s GMT mi zapadají do mých plámů na rozšíření stáje !

Doufám jen, že "brainstorming" bude přiměřený a budou to nositelné hodinky.

za mě tedy ANO:

- max 42 mm

- když datum , tak z kyklopem, jinak ho tam mám na nic, bo na to nevidím!

- anebo big date?!

- tématická GMT packa - ale decentní

Odesláno

Fejky Rolexek z Číny, na zadním deklu bude vyrytej Emil Holub a distribuci zajistí Němec. Doporučuji se vykašlat na Holuba a fláknout tam Cimrmana, potom to bude mít koule.

Nemá být tohle vlákno v sekci "Humor"?

Návštěvník Tada
Odesláno
  pan socka napsal:
Fejky Rolexek z Číny, na zadním deklu bude vyrytej Emil Holub a distribuci zajistí Němec. Doporučuji se vykašlat na Holuba a fláknout tam Cimrmana, potom to bude mít koule.

Nemá být tohle vlákno v sekci "Humor"?

A ty seš jako co za zjev?

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...