Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno

Rozbilo se mi mé milované Zippo, slyšel jsem a nevím, jestli se náhodou nejedná o urban legend, že je na Zippo celoživotní záruka. Pokud ano, nevíte kam ho poslat ? Kupoval jsem ho v Čr od údajně výhradního dovozce, ale zapomněl jsem, který to je , nevíte to náhodou ?

Díky moc.

R.

Odesláno (upraveno)

vyhradni dovozce je firma ATC distribution - takze nevim esli jsi to kupoval od nich. ale k Tvemu dotazu - nejedna se o urban legend - musis sve Zippo poslat do Bradfordu v USA a oni ti jej poslou opravene. Kamaradovi se ho povedlo dost ponicit, poslal a vratilo se mu vyklepane, skoro jako nove. adresu najdes na Zippo.com primo tady

http://www.zippo.com/FAQs/How_to_send_your...b1-51125f34fb35

Jinak muzes resit i pres tuto adresu

Czech Republic

ATC Import

Gen. Stefanika 40

75000 Prepov

Czech Republic

Phone: +004 20-581-20-20-31

Fax: +004 20-581-20-45-64

Upraveno uživatelem grga_pitic
Návštěvník Snow
Odesláno
vyhradni dovozce je firma ATC distribution - takze nevim esli jsi to kupoval od nich. ale k Tvemu dotazu - nejedna se o urban legend - musis sve Zippo poslat do Bradfordu v USA a oni ti jej poslou opravene. Kamaradovi se ho povedlo dost ponicit, poslal a vratilo se mu vyklepane, skoro jako nove. adresu najdes na Zippo.com primo tady

http://www.zippo.com/FAQs/How_to_send_your...b1-51125f34fb35

Jinak muzes resit i pres tuto adresu

Czech Republic

ATC Import

Gen. Stefanika 40

75000 Prepov

Czech Republic

Phone: +004 20-581-20-20-31

Fax: +004 20-581-20-45-64

ATC to je ono, díky :) :) :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

....................... ale nejhorší je ten citový vztah........................

Přesně, co Kentek vzplanulo v mihotavé záři tohoto Zippa, těch krásných chvil v různých hospodách, kavárnách, zahrádkách, ulicích, uličkách, těch nadávek od manželky už zas hulíš !?, to se nedá zapomenout :) ;) . Prostě mám pocit, že mi upadla pravá ruka.

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Přiznám se a je mi trapně, neumím anglicky. Nemohli by jste mi pomoci ? Zachtělo se mi tohohle kousku, samozřejmě kdyby nedopadla oprava mého starouška. Posílají i do Evropy ?

Díky moc.

R.

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno

Ze jsem tak smely... co se mu stalo?

Jedine co me napada ze se muze pokazit je ulomenej kloub vicka?

Odesláno
WE SHIP WORLDWIDE TO ALL COUNTRIES!

A jeste k tomu za celkem prijemnych 5.25USD.

No, tak to bude asi jiná aukce, po rozkliknutí Tvého odkazu čtu: "Shipping to: N. and S. America, Asia, Australia", na dotaz mi sdělil totéž.

Odesláno
No, tak to bude asi jiná aukce, po rozkliknutí Tvého odkazu čtu: "Shipping to: N. and S. America, Asia, Australia", na dotaz mi sdělil totéž.

To ma ten prodejce primo napsane v textu te aukce, nicmene jestli ti na konkretni dotaz odpovedel ze ne, tak holt ne. :)

Odesláno

Objednavat Zippo z e-baye je silenej masakr, je to jeste mnohem chytlavejsi nez kupovani hodinek!

Diky tomu, ze se jedna o radove nizsi castky, se clovek tolik neboji a jde do dobrodruzstvi :) A kolikrat se daji najit naprosto uzasne kousky!

Napr. jeden z mych nej ulovku, ktery jsem bohuzel nechal v autobuse na sedadle, byl NOS zippo z r. 1973 s logem nejaky ocelarny, vcetne puvodni krabicky a hlavne s puvodnim vnitrkem, takze opravdu NOS. I s postou za smesnych 8 USD :)

Jinak by snad nemel byt problem obratit se na dovozce, ktery si to na opravu posle sam. Mam dojem, ze maji nejakou opravarnu v Nemecku, takze by to nemuselo do US, ale to je informace "nekde jsem slysel, ze..." takze bez zaruky...

• po 2 týdnech...
Návštěvník Snow
Odesláno
Zkoušel jste již někdo poslat své Zippo na léčení a pokud ano tak s jakým průběhem a výsledkem ???

(mám dva pacienty :( )

Odpověď se skrývá v příspěvku č.2.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...