gandalf Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 Tak dlouho jsem nad nima dumal, až ......
dr.kodiak Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 (upraveno) taky gratuluju....jsou to hodinky ke kolu(k velocipédu)......aspoň je tak prezentují......jezdíš???? Jezdím ale KTM LC8 Adventure. Tak dlouho jsem nad nima dumal, až ...... .....................až dělají radost mě. Upraveno 10. prosince 2009 uživatelem Gilius
African Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 To dr. Kodiak: Ano, dost dobrá motorka, můj šálek kávy:-) Zkoušel jsi doďky pod moto rukavici? Asi se nevejdou, nebo se zdají jenom mě tak vysoké? Já měl v podobné velikosti T-touch expert, a ty mě na motorce vyloženě vadili"
dr.kodiak Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 To dr. Kodiak: Ano, dost dobrá motorka, můj šálek kávy:-) Zkoušel jsi doďky pod moto rukavici? Asi se nevejdou, nebo se zdají jenom mě tak vysoké? Já měl v podobné velikosti T-touch expert, a ty mě na motorce vyloženě vadili" Pokud bude léto, tak s motocrosovyma rukavicema v pohodě, ale teďkom je do rukavic nedam. Ovšem kupodivu jsem si na to monstrum zvykl rychle. Jsem trochu ješita a dělá mi dobře, že asi nebudu potkávat lidi se stejnýma hoďkama a už vůbec s modelem. ( limitka 499 kusů)
Návštěvník Kamil Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 Jinak kibiho fotky mých Formexů jsou tady, kdyby měl někdo zájem.
dr.kodiak Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Tak jsem se pokoušel vyfoti ty své modréPo chvilce nošení jsem stále spokojenější a nezdají se mi už velké
Návštěvník salamio Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 dr.kodiak: je to přesně jak říkáš. Naživo vypadají o hodně přijatelněji než na fotkách. Tyhle tvoje jsem měl u instanta na ruce a fakt to v reálu vypadá celkem dobře. Líbí se mi i krabice s imbusy na stěžejky. A taky ta zkosená poloha, daná odpružením. Zkrátka pěkná frajeřina .
gandalf Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Moc pěkný, gratuluji a ať ti dlouho dobře slouží.
cody Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 (upraveno) Moc pekne hodinky. Tahle barva jim podle me slusi vic nez cerna. Rozhodne jsi vybral skvele, at dlouho tikaj Tobe by taky hodne sluseli, na zivo se ti ty Kamilovo prece libili, nevahej. Spolecne s novejma Seikama se nebudu muset stydet vzit te sebou do hospody Unitas is deat, bo tak neco Upraveno 1. února 2010 uživatelem cody
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se