Přejít na obsah

FORMEX 4speed GMT DS2000

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
taky gratuluju....jsou to hodinky ke kolu(k velocipédu)......aspoň je tak prezentují......jezdíš????

Jezdím ale KTM LC8 Adventure.

Tak dlouho jsem nad nima dumal, až ......
.....................až dělají radost mě. :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Gilius
Odesláno

To dr. Kodiak: Ano, dost dobrá motorka, můj šálek kávy:-) Zkoušel jsi doďky pod moto rukavici? Asi se nevejdou, nebo se zdají jenom mě tak vysoké? Já měl v podobné velikosti T-touch expert, a ty mě na motorce vyloženě vadili"

Odesláno
To dr. Kodiak: Ano, dost dobrá motorka, můj šálek kávy:-) Zkoušel jsi doďky pod moto rukavici? Asi se nevejdou, nebo se zdají jenom mě tak vysoké? Já měl v podobné velikosti T-touch expert, a ty mě na motorce vyloženě vadili"

Pokud bude léto, tak s motocrosovyma rukavicema v pohodě, ale teďkom je do rukavic nedam. Ovšem kupodivu jsem si na to monstrum zvykl rychle. Jsem trochu ješita a dělá mi dobře, že asi nebudu potkávat lidi se stejnýma hoďkama a už vůbec s modelem. ( limitka 499 kusů)

• po měsíci...
Návštěvník salamio
Odesláno
dr.kodiak: je to přesně jak říkáš. Naživo vypadají o hodně přijatelněji než na fotkách. Tyhle tvoje jsem měl u instanta na ruce a fakt to v reálu vypadá celkem dobře. Líbí se mi i krabice s imbusy na stěžejky. A taky ta zkosená poloha, daná odpružením. Zkrátka pěkná frajeřina :).
Odesláno (upraveno)

Moc pekne hodinky. Tahle barva jim podle me slusi vic nez cerna. Rozhodne jsi vybral skvele, at dlouho tikaj :speak_cool:

Tobe by :wheelchair: taky hodne sluseli, na zivo se ti ty Kamilovo prece libili, nevahej. Spolecne s novejma Seikama se nebudu muset stydet vzit te sebou do hospody :D Unitas is deat, bo tak neco :angel:

Upraveno uživatelem cody

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...