pavča Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Tak mi v pátek (poslední den co byly slíbeny) konečně přišly dlouho očekávané hodinky STOWA Antea Black s kovovým tahem. Jsou nádherné, běží jako hodinky, na ruce sedí díky "jemnému" tahu moc příjemně. Krásný bauhaus styl, oblekovky jako vyšité.
Diamondking Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Ňamňam...oblekovky jak mají být-nádhera a ten tah..paráda..gratuluji.. :-)
Andreas.ks Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Tak ses konečně dočkal, gratuluji! Ať ti nepřestanou dělat radost!
Kubiznusus Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Jsou prostě parádní! Dlouho jsem se na ně díval v nějakým internet shopu a tohle je další argument pro!
skalis Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Pavle gratuluju. Dlouhe cekani bylo odmeneno hodinkami, ktery se jen tak neokoukaji!
Netopejr Posted August 6, 2009 Report Posted August 6, 2009 Tak mi v pátek (poslední den co byly slíbeny) konečně přišly dlouho očekávané hodinky STOWA Antea Black s kovovým tahem. Jsou nádherné, běží jako hodinky, na ruce sedí díky "jemnému" tahu moc příjemně. Krásný bauhaus styl, oblekovky jako vyšité. Gratuluju, nádherná klasika a navíc mám radost, že je zde další majitel hodinek Stowa
henker Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 Až mi doslouží (= omrzí ) současné oblekovky Tissot, tohle je jeden z horkých kandidátů! Úžasný design.
Recommended Posts