pavča Odesláno 2. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2009 Tak mi v pátek (poslední den co byly slíbeny) konečně přišly dlouho očekávané hodinky STOWA Antea Black s kovovým tahem. Jsou nádherné, běží jako hodinky, na ruce sedí díky "jemnému" tahu moc příjemně. Krásný bauhaus styl, oblekovky jako vyšité.
Diamondking Odesláno 2. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2009 Ňamňam...oblekovky jak mají být-nádhera a ten tah..paráda..gratuluji.. :-)
Andreas.ks Odesláno 2. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2009 Tak ses konečně dočkal, gratuluji! Ať ti nepřestanou dělat radost!
Kubiznusus Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Jsou prostě parádní! Dlouho jsem se na ně díval v nějakým internet shopu a tohle je další argument pro!
skalis Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Pavle gratuluju. Dlouhe cekani bylo odmeneno hodinkami, ktery se jen tak neokoukaji!
Netopejr Odesláno 6. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2009 Tak mi v pátek (poslední den co byly slíbeny) konečně přišly dlouho očekávané hodinky STOWA Antea Black s kovovým tahem. Jsou nádherné, běží jako hodinky, na ruce sedí díky "jemnému" tahu moc příjemně. Krásný bauhaus styl, oblekovky jako vyšité. Gratuluju, nádherná klasika a navíc mám radost, že je zde další majitel hodinek Stowa
henker Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 Až mi doslouží (= omrzí ) současné oblekovky Tissot, tohle je jeden z horkých kandidátů! Úžasný design.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se