azeppelin Odesláno 6. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2009 Dají se sehat primky s tímhle typem ciferníku v slušném stavu a za kolik tak? Díky moc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Biges Odesláno 6. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2009 http://www.aukro.cz/item705063709_prim_aut...datumovkou.html Nebo podobné: http://www.aukro.cz/item704047861_p_r_i_m_..._nos_luxus.html Myslím, že tyhle věci se občas objevují a jejich ceny nedosahují závratné výše. Jinak mám od nich číselník, mohu případně za něco vyměnit (lunety ke Sportům se vždycky šiknou )
azeppelin Odesláno 6. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2009 JJ... aukro je jasný myslel jsem zda-li jste je někdo neviděl třeba na nějaké burze nebo pokud někdo nemá navíc. Mslím teda spíš jistější zdroj. Jinak aukro je jasné... tam se to pohybuje kol 600 tyhle hodinky. Jinak nabídky typu za 2600,- je u takovýchto hodinek podle mě úplně mimo
Návštěvník tolja Odesláno 7. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2009 JJ... aukro je jasný myslel jsem zda-li jste je někdo neviděl třeba na nějaké burze nebo pokud někdo nemá navíc. Mslím teda spíš jistější zdroj. Jinak aukro je jasné... tam se to pohybuje kol 600 tyhle hodinky. Jinak nabídky typu za 2600,- je u takovýchto hodinek podle mě úplně mimo Dost pochybuju, že ti někdo zrovna tenhle, relativně vzácný model prodá za pár stovek, to by musel bejt blázen ne na hodinky, ale na hlavu. Není to tak dávno, co za něj Nighty dostal na Aukru 4K.
funf5 Odesláno 7. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2009 (upraveno) JJ... aukro je jasný myslel jsem zda-li jste je někdo neviděl třeba na nějaké burze nebo pokud někdo nemá navíc. Mslím teda spíš jistější zdroj. Jinak aukro je jasné... tam se to pohybuje kol 600 tyhle hodinky. Jinak nabídky typu za 2600,- je u takovýchto hodinek podle mě úplně mimo No já je koupil na aukru za velmi podobnou cenu a nepřipadne mi to rozhodně mimo. Spíš jsem rád, že jsem natrefil na kus ve velmi slušném stavu a memusel dát víc.... Edit: Doplnění.... Upraveno 7. srpna 2009 uživatelem funf5
azeppelin Odesláno 7. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2009 Tak je pravda, že na aukru jsou ty hodinky většinou v horším stavu. Ale jak říkám... dej vyhledávat v ukončených a zjistíš že v dobrém stavu i s originál tahem šly za 1200,- v horším stavu za 600,- ... takže nevím proč za ně dávat víc, když je můžeš mít za tohle
Biges Odesláno 7. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2009 (upraveno) Tak je pravda, že na aukru jsou ty hodinky většinou v horším stavu. Ale jak říkám... dej vyhledávat v ukončených a zjistíš že v dobrém stavu i s originál tahem šly za 1200,- v horším stavu za 600,- ... takže nevím proč za ně dávat víc, když je můžeš mít za tohle Oni když se sejdou chtívi hoši, tak se holt cena občas vyšplhá. A někdy zase projde velmi zajímavá aukce takřka bez povšimnutí Upraveno 7. srpna 2009 uživatelem Biges
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se