brett Odesláno 7. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2009 Tak dnes dorazil můj již letos čtvrtý přírůstek do stáje a to hodinky určené pro každý den. Vzhledem k tomu, že na čtení se již neobejdu bez brejlí a navíc jsem vyznavačem praktické jednoduchosti, datum, na které nevidím jsem si na nich odpustil a rozhodl se pro kovový náramek (tahu jsem nepřišel na chuť, jsem už starší ročník :-), neboť se furt potím. Reference 2503, nebo-li velikost 39 mm, která není v aktuální oficiální nabídce, pak je akorát na mou ruku. Zatím si na nic většího netroufám, nechci, aby hodinky byly vidět dříve než já :-). I když u GMT limitky tomu tak nejspíš bude, nezvrtne-li se to v závěru do nějaké dekadentní podoby. Nejsem nadaný recenzent a nejspíš tyto hodinky už někdo dávno a lépe popsal. Takže spíš popíšu jejich cestu, která vedla přes eBay za velkou vodou , kde jsem je za dobrou cenu objevil, platba debetní kartou, no a potom k sousedům na jihu a dnes do mého malého provinčního avšak překrásného historického městečka. Vše rovné tři týdny + jeden předchozí na dojednání detailů s prodejcem Fernandem. Jedná se o nové hodinky! A teď už alespoň dva obrázky:
little_w Odesláno 7. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2009 a hele, trojuhelnicky! u limitky gmt mi je vsichni zavrhli, srabi! ;-) pekny hodinky, moc gratuluji.
brett Odesláno 7. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2009 Tady se vrtějí s mýma hlavníma hodinkama, které bych si měl nadělit až v říjnu, ale už je dva měsíce zaběhávám :-)
M916 Odesláno 7. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2009 ... a to hodinky určené pro každý den ... Napsal jsi to přesně, měl jsem je skoro rok - ve dvaačtyřicítce - než musely bohužel ustoupit Zenithům... Kupoval jsem je tak trochu z rozmaru, ale nakonec jsem je nosil téměř denně právě pro jejich jednoduchou krásu, přehlednost a skvělou luminiscenci. Super hodinky, užij si je a já ti k nim blahopřeji.
Beladona Odesláno 7. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2009 Blahopřeji. Mám raději jejich větší verzi, ale to je samozřejmě můj problém Hodinky mají čistý jednoduchý design, ale s nábojem. Vyzkoušej je na kůži, budou kontrastnější. Ať dělají radost.
Skipi Odesláno 8. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2009 Gratuluji ke krásným hodinkám (oboum dvoum, i ty Blancpain pak musíš nafotit). A malý OT: Co to máš za krásný winder?
brett Odesláno 8. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2009 (upraveno) Gratuluji ke krásným hodinkám (oboum dvoum, i ty Blancpain pak musíš nafotit). A malý OT: Co to máš za krásný winder? Blancpain: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=19816 Winder pochází od místního prodejce Timemachine - zn. Vicstar. Tady ten OK, druhý po hodině provozu KO, nyní v reklamaci Upraveno 8. srpna 2009 uživatelem brett
henker Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 Krása nesmírná, jeden z mých výhledových plánů...
NATY Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2009 Gratulace také za mne. Krásné klasické hodinky bez datumovky . Jsou v mém užším výběru (42mm+kůže) pro příští rok.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se