brett Odesláno 8. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2009 Tak jsem dnes vyrazil do sousedního provinčního města k místnímu klenotníkovi a hodináři, aby mi zkrátil náramek na včera dorazivších Railmastrech. Odpověď pana spolumajitele byla pro mě více než překvapivá. Prý to na takových hodinkách vůbec nedělají! Tak mám takový neodbytný pocit, že jsem narazil na pěkného budižkničemu. Ale abych mu nekřivdil - i když po pročtení föra jsem spíš dospěl k názoru, že to nemůže být velký problém a že bych do snad dokonce mohl zvládnout i já sám - tak dotazy: - je to zvládnutelné i laikem? - jak a jakými nástroji? Díky předem za radu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 8. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2009 Jestli si ten system na Omegach pamatuju tak by ti melo stacit toto: Da se to koupit za par korun a zkratis tim tah na vetsine hodinek, nekde se bude hodit treba jeste sroubovacek ale u RM myslim neni treba.. Pokud nemas obe ruce levy tak to budes mit zkraceny i s premyslenim jak na to za 3 minuty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 8. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2009 U Omegy je v článku vnitřní dutinka a celé to dost drží. Takže musí být tenký ale velice pevný trn, který osičku vytlačí ven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 8. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2009 Many thanks... ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 8. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2009 U Omegy je v článku vnitřní dutinka a celé to dost drží. Takže musí být tenký ale velice pevný trn, který osičku vytlačí ven. Me to timhle plastikovym kramem slo vzdycky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 8. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2009 Hlavně pozor na ty manžety, jsou to svině mrňavý a hrozně blbě se hledaj po zemi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 8. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2009 Tak jsem na eBy vydražil :-) někde v Hong Kongu za 1 GBP a za 6,98 GBP poštovného tool kit . Jsem zvědav! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 10. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2009 U Hanáka to zvládli pod 10 minut. Tak si o tom našem hodináři myslím, že to je neschopná líná lemra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2009 U Omegy je v článku vnitřní dutinka a celé to dost drží. Takže musí být tenký ale velice pevný trn, který osičku vytlačí ven. Staci tam pred akci dostat (treba paratkem) kapicku oleje, pak to jde dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 20. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2009 Dnes dorazilo to sranda-nářadí vydražené na eBay za 1 GBP + 7 GBP poštovného. Na první pohled vypadá tak, jak na nabídkové fotce, tak uvidím, kolik se s tím dá udělat :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2009 mohl jsi to koupit rovnou za 9 usd vc. dopravy, takhle jsem si koupil jednu sadu pro sebe a po zjisteni, ze na vymenu reminku, zkraceni tahu a otevreni hodinek to staci, jsem koupil jednu sadu i pro brachu. za ty prachy spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se