Přejít na obsah

Omega Seamaster - zkrácení kovového náramku

Doporučené příspěvky

Tak jsem dnes vyrazil do sousedního provinčního města k místnímu klenotníkovi a hodináři, aby mi zkrátil náramek na včera dorazivších Railmastrech. Odpověď pana spolumajitele byla pro mě více než překvapivá. Prý to na takových hodinkách vůbec nedělají! Tak mám takový neodbytný pocit, že jsem narazil na pěkného budižkničemu. Ale abych mu nekřivdil - i když po pročtení föra jsem spíš dospěl k názoru, že to nemůže být velký problém a že bych do snad dokonce mohl zvládnout i já sám - tak dotazy:

- je to zvládnutelné i laikem?

- jak a jakými nástroji?

Díky předem za radu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli si ten system na Omegach pamatuju tak by ti melo stacit toto:

21_010a.jpg

Da se to koupit za par korun a zkratis tim tah na vetsine hodinek, nekde se bude hodit treba jeste sroubovacek ale u RM myslim neni treba.. Pokud nemas obe ruce levy tak to budes mit zkraceny i s premyslenim jak na to za 3 minuty ;)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Dnes dorazilo to sranda-nářadí vydražené na eBay za 1 GBP + 7 GBP poštovného. Na první pohled vypadá tak, jak na nabídkové fotce, tak uvidím, kolik se s tím dá udělat :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...