origenes Odesláno 13. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 jojo, ja mam diky bakera na ceste Orient mako, nove se daji sehnat za 2200 a nejsou vubec skarede[/img] Dneska jsem je měl v ruce. Viděl jsem i cenově dostupné Citizen, Orient nebo Seiko. Ale popravdě musím říct, že mě ten automat moc prozatím nepřesvědčil, takže jsem ty hodinky nakonec nevzal. Nicméně tuto diskusi a web budu sledovat i dále. Jsou tady zajímavé názory, články, informace. Nevzal jsem ani ty dopředu avizované Festiny. Možná jsem udělal chybu, možná ne. Chybama se člověk učí. Prostě se mi v danou chvíli nejvíce líbili Lorusy. http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/det/lo...amkove-hodinky/ Jak jsem říkal, možná jsem udělal chybu, možná ne. Až si budu moct dovolit vlastnit patery hodinky v ceně auta střední vyšší třídy, tak se budu chovat jinak, ale prozatím tomu tak bohužel není. Hlavně, že se mi líbí a že mi ukážou, za jak dlouho mi pojede šalina ...
Drexxy Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2009 Dneska jsem je měl v ruce. Viděl jsem i cenově dostupné Citizen, Orient nebo Seiko. Ale popravdě musím říct, že mě ten automat moc prozatím nepřesvědčil, takže jsem ty hodinky nakonec nevzal. Nicméně tuto diskusi a web budu sledovat i dále. Jsou tady zajímavé názory, články, informace. Nevzal jsem ani ty dopředu avizované Festiny. Možná jsem udělal chybu, možná ne. Chybama se člověk učí. Prostě se mi v danou chvíli nejvíce líbili Lorusy. http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/det/lo...amkove-hodinky/ Jak jsem říkal, možná jsem udělal chybu, možná ne. Až si budu moct dovolit vlastnit patery hodinky v ceně auta střední vyšší třídy, tak se budu chovat jinak, ale prozatím tomu tak bohužel není. Hlavně, že se mi líbí a že mi ukážou, za jak dlouho mi pojede šalina ... a za kolik byly? :-). Snad te mistni kamenni hodinari neoskubali jako husu, na ebayi stoji 1750 i s dopravou
Ruda Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2009 Dneska jsem je měl v ruce. Viděl jsem i cenově dostupné Citizen, Orient nebo Seiko. Ale popravdě musím říct, že mě ten automat moc prozatím nepřesvědčil, takže jsem ty hodinky nakonec nevzal. Nicméně tuto diskusi a web budu sledovat i dále. Jsou tady zajímavé názory, články, informace. Nevzal jsem ani ty dopředu avizované Festiny. Možná jsem udělal chybu, možná ne. Chybama se člověk učí. Prostě se mi v danou chvíli nejvíce líbili Lorusy. http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/det/lo...amkove-hodinky/ Jak jsem říkal, možná jsem udělal chybu, možná ne. Až si budu moct dovolit vlastnit patery hodinky v ceně auta střední vyšší třídy, tak se budu chovat jinak, ale prozatím tomu tak bohužel není. Hlavně, že se mi líbí a že mi ukážou, za jak dlouho mi pojede šalina ... Lorusy jsem nosil asi 10 let. Hodně přesné. V podobné cenové úrovni jako tyhle, jen pochromované mosazné poudro a nerezový tah. Protože jsem kašlal na nějakou údržbu (jen jsem nechal měnit baterie), tak jsem je jednou tak trochu utopil. Asi by ještě šly, ale pouzdro je už šílený a hlavně mají trochu moc malý průměr. Tak ať ti hodně dlouho a době slouží.
filo-boxer Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2009 Ja si nemuzu pomoct, ale v tehle cenove relaci je pro mne prvni volbou Seiko 5. Napr. TYTO: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. - za babku, presto solidni hodinky - nositelne k obleku, na fotbal, do hospody, do knihovny, do kina... - za Seiko se nemusi nikdo stydet - kalibr overeny casem - kalibr spravi v pripade nutnosti kazdy hodinar
brett Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2009 u kubsona je akce na Trasery za 3.400 : http://www.chronoshop.cz/katalog.php?akce
origenes Odesláno 2. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2009 ještě vám všem dlužím odpověď. Byl jsem na dovolené a mimo PC, takže odpovídám až teď. to Drexxy: Ano, byli dražší. Stály asi 2,2. Nicméně přes ebay jsem ještě nic nenakupoval, vím, kde to můžu reklamovat a potřeboval jsem je skoro hned. Každopádně díky za možný tip do budoucna. to Ruda: Díky za info. to filo: Seika jsem také držel v ruce, ale nechtěl jsem automat. to brett: díky za tip. Snad někdy příště.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se