Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
Nechci rýpat, ale to je prostě strašná volba!!! Vsechno to Casio, Citizen i Lennox. Brrr. To nema s kulturou hodinek nic spolecneho. Kdyz mu date poukazku na veceri v Ambiente Brasileiro nebo poukazku na relaxacni vikend v Pivních lázních Chodová Planá (oboje moc dobře znám z vlastní zkušenosti) tak mu udelate vetsi radost.

Tohle mu prece nemuzete dát, takovou hrůzu, copak ses tady na fóru nic nenaučil?!?!? B)

Frantiku pokud se rozhodli pro hodinky a to do 3k ( Za me taky pekna blbost ) tak holt sefik bude nosit neco takoveho. Neco kvalitnejsiho vintazniho asi ne - pouzite se na darek nehodi. Jen doufam ze sef nema hodinky rad a nevyzna se v nich.

Upraveno uživatelem Dantechno
  • Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Vím, že to moc neodpovídá zadání (oblek), ale pro aktivního kanoistu... A spíš je to jen ukázka, co se dá v dané cenové relaci (do 3.000,- Kč) pořídit a nemít pocit, že mám hodinky od kolotoče na třech špejlích... Jsou to Dievas v PVD úpravě, safírové sklo, tritium, vodotěsné 200 m, korunka na závit, krásná dřevěná krabička - nebyly sice funglovky, ale bez známek nošení. Pro mne důkaz, že i quartzky mohou být na slušné úrovni, navíc zakoupené zde na fóru díky váženým členům. Prostě ideální hodinky na aktivity, kde by mohly automaty přijít k újmě.

post-3263-1250172827.jpg

Odesláno

Jestli se nepletu tak Len.nox jsou hodinky které nakupuje Fast ČR v Číně a nechává si tam na to dávat tuto "svou" značku. Kvalitou na tom v rámci cenové relace nejsou špatně, ale je to prostě čínský no-name což spousta lidí nepřenese přes srdce.

Odesláno

Za 3k se toho ale vskutku moc reprezentativního vybrat nedá. Kdybych stál před podobnou volbou, kupoval bych nějakou značku co běžný laik zná... Citizen, Tissot, Timex. A protože většina lidí má rádo komplikace asi bych volil něco jako je třeba Timex T2M469 (v Koscomu za 3 015,-). Je to u Timexu už jejich "lepší řada" T Series a mají kvalitní zpracování. Stopky, datum, podsvětlení. Rozhodně laika neurazí. Co víc si od hodinek přát :)

T2M469-d.jpg

Odesláno
Jestli se nepletu tak Len.nox jsou hodinky které nakupuje Fast ČR v Číně a nechává si tam na to dávat tuto "svou" značku. Kvalitou na tom v rámci cenové relace nejsou špatně, ale je to prostě čínský no-name což spousta lidí nepřenese přes srdce.

Čínský noname mi a priori nevadí, ono je to dnes totiž skoro všechno a něco z toho se mi i líbí. A moje žena má docela pěkné a kvalitní dámské Len.noxy (myslím, že u malých dámských hodinek není WR50 tak běžná záležitost). Ale tyhle mi prostě připadají abnormálně strašné.

Odesláno

Hele já v zásadě souhlasim :guiltysmiley: ale ty to máš trochu příliš nekompromisní... Lecos jsem se tu už naučil, jasně, třeba že sehnat konzervativně vyhlížející quartzky s WR 100 neni žádná sranda... Taky bych mu raděj koupil pivní lázně, jenže to prostě nějak nesplňuje zadání na "dárek trvalé hodnoty" - pokud se tam ovšem neutopíš :rolleyes:

Nechci rýpat, ale to je prostě strašná volba!!! Vsechno to Casio, Citizen i Lennox. Brrr. To nema s kulturou hodinek nic spolecneho. Kdyz mu date poukazku na veceri v Ambiente Brasileiro nebo poukazku na relaxacni vikend v Pivních lázních Chodová Planá (oboje moc dobře znám z vlastní zkušenosti) tak mu udelate vetsi radost.

Tohle mu prece nemuzete dát, takovou hrůzu, copak ses tady na fóru nic nenaučil?!?!? B)

Odesláno

Neodpovídá, ale jsou hezký. :headphone:

Vím, že to moc neodpovídá zadání (oblek), ale pro aktivního kanoistu... A spíš je to jen ukázka, co se dá v dané cenové relaci (do 3.000,- Kč) pořídit a nemít pocit, že mám hodinky od kolotoče na třech špejlích... Jsou to Dievas v PVD úpravě, safírové sklo, tritium, vodotěsné 200 m, korunka na závit, krásná dřevěná krabička - nebyly sice funglovky, ale bez známek nošení. Pro mne důkaz, že i quartzky mohou být na slušné úrovni, navíc zakoupené zde na fóru díky váženým členům. Prostě ideální hodinky na aktivity, kde by mohly automaty přijít k újmě.

Odesláno

Souhlas, jenže je nás pár a na něco "repre" z nich prostě peníze nevyrazím. Navíc šéf rozhodně hodinkář neni a je mu **** co na ruce nosí. Jeho současný hodinky jsou pro ostudu a proto furt lepší Timexy než grafika od Kulhánka, kterou strčí za skříň.

Za 3k se toho ale vskutku moc reprezentativního vybrat nedá. Kdybych stál před podobnou volbou, kupoval bych nějakou značku co běžný laik zná... Citizen, Tissot, Timex. A protože většina lidí má rádo komplikace asi bych volil něco jako je třeba Timex T2M469 (v Koscomu za 3 015,-). Je to u Timexu už jejich "lepší řada" T Series a mají kvalitní zpracování. Stopky, datum, podsvětlení. Rozhodně laika neurazí. Co víc si od hodinek přát :)
Odesláno
Neodpovídá, ale jsou hezký. :headphone:

proc to neodpovida? pokud na to ma koule tak to klidne muze mit k obleku. je to ciste na kazdem jedinci. nevim, ze se kazdy necha sesnerovat nejakou konvenci. pokud je to sportovec a okoli to o nem vi, tak spise uvita takoveto hodinky nez nudne Casia.

Odesláno

Jasně. Jenže je mu 60 a dobrovolně se šněruje celej svuj pracovní život; přitom působí že mu to vyhovuje. O víkendu sportovec a chalupář, po - pá kravaťák kterej by prostě masivní "sporty" hodinky nenosil. Nosí právě absolutně nenápadný, tedy nudný outfit včetně hodinek. To je prostě ta bída tohohle zadání. Můžu se samozřejmě vykašlat na WR, to je pak ucházejících hodinek celkem výběr, ale to nebude ono :guiltysmiley:

proc to neodpovida? pokud na to ma koule tak to klidne muze mit k obleku. je to ciste na kazdem jedinci. nevim, ze se kazdy necha sesnerovat nejakou konvenci. pokud je to sportovec a okoli to o nem vi, tak spise uvita takoveto hodinky nez nudne Casia.

Odesláno
v ČR bohužel ne, u přátel v Asii ano.

Tak to tím pádem, pokud henkerovi nevadí nákup z ciziny (a má na to čas), je velmi dobrý tip! Asi nejlepší (z mého pohledu), co jsem v tomto vlákně zaznamenal. Protože bych si je (i když radši ne hnědý, ale černý ciferník) ke slušnému oblečení vzal.

Odesláno

Existuje za ty peníze spousta pěknejch Seiko i v titanu, nebo s koženým páskem, stačí zadat na emerickým či globálním eBay "seiko chronograph" a můžeš vybírat. Některý jsou ke koupi i u nás...

post-7112-1250510438.jpg

post-7112-1250510542.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...