rud111 Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 kibi napsal: to uz se parkrat resilo... "cenene" jsou inhouse... ale to je treba i Seiko... aha, čili kalibry, které si firma udělá sama a nebere je od externistů? Dá si na tom víc záležet? Lepší meteriály nebo zpracování? Technické vychytávky? Rád bych věděl pár konkrétních kalibrů dle názoru přítomných znalců a co je dělá zajímavými.
aws Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 tak je jasne ze se neda srovnavat prodej v kamennych obchodech a na internetu. Ale kamenny obchod by mel nejak reagovat na to ze se to da sehnat jinde levneji. Je jasne ze pokud je dotycny obchnod dealer te znacky nemuze dat cenu do vylohy jako je na internetu ale myslim si ze dobry obchodnik pokud vidi zakaznika, ktery ma zajem tak by mel s cenou jit na uroven ktera je prijatelna pro obe strany. Ono preci jen kdyz si s nekym popovidate o tom co kupujete a pak si to koupite je hodne rozdilne oproti tomu kdyz 3x kliknete
Senseeei Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 rud111 napsal: Bez nějaké stopy ironie: Prosím informaci pro neznalého laika - které kalibry tedy obstojí? Zkus to nějak obecně vyjádřit. Dík. To sa neda povedat ktore obstoja. Nemozes to tak brat. Kazdy mechanicky kaliber je uzasna vec mikrotechniky a kazdy je dobry. Samozjreme su aj spickove kalibre ktore ponukaju rozne technike inovacie - teda to je ten kaliber pre fajnsmekrov. Ide o to ze napr 7750 je dnes relativne bezna, ale ked ma niekto turbo - ma lepsie, zlozitejsi a teda aj spickovejsi kaliber. Ale nikto nepovedal ze stara dobra 7750 je zla - prave naopak. Skus si to predstavit to tebe blizkemu odvetviu a uvidis
jiriskopal68 Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 Frantik napsal: Mozna by stalo za to udelat nejakou uvodni "školicí" sekci, kde by bylo vypsáno vse podstatne. Nevim. Zakladni rozdeleni hodinek, cenove relace a rozpeti, rozdeleni podle využití (diver, letecke, spolecenske, apod.). Ze by novacek misto dotazu rovnou zadal specifikaci, jako treba "cena, koupě v ČR, kůže" a vypadl mu seznam preferovaných značek a nejake rady! Takovej hodinkovej engine, do ktereho bychom vsichni mohli prispivat. Nebo uplne zrusit tuhle sekci nekonecnejch dotazů, kde nováčkové doporučujou nováčkům Festiny! Jestli se někomu do toho chce tak prosím, za mě Nic takového mi tady nechybí.Jsem tady sice cucák,ale oči se mi tady otevřely i bez podobných rad.Stačí si to tady pozorně pročítat a každy už se sám nějak nasměruje.Je jasné,že se tady objevují noví členové a neumí si pomoct / anebo spíše nechtějí/, ale těm by nepomohla ani tato sekce.Když má být někdo chronomagor, tak se jim stane.
bernie85 Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2009 Tak jsem to tady rozklik jako ze teda tu budou ty rady pro ty, jakseto, zacatecniky ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se