revue gt Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2009 Toužím po nějakých kaposních Omegách, jsou ty v Aukru autentické ? Ještě jsem neviděl takový číselník. http://www.aukro.cz/item707167344_zachoval...inky_omega.html Nebo nemá někdo Omegy s emailovým číselníkem v dobrém stavu za slušnou cenu ?
Karlos Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 Podle mě na nich nic podezřelého není. Jsou dost zachovalé, asi budou málo používané, ani korunka není ošmatlaná. Ciferník je neobvyklý a zajímavý, strojek v pěkném stavu (vypadá jako postříbřený) a fakt moc hezké jsou ty ručičky s logem omega. Jen bych se ujistil, že jsou opravdu stříbrné, jak prodejce píše. Podle fotek to na stříbro moc nevypadá, ani žádný punc tam není vidět...
revue gt Odesláno 13. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 Podle mě na nich nic podezřelého není. Jsou dost zachovalé, asi budou málo používané, ani korunka není ošmatlaná. Ciferník je neobvyklý a zajímavý, strojek v pěkném stavu (vypadá jako postříbřený) a fakt moc hezké jsou ty ručičky s logem omega. Jen bych se ujistil, že jsou opravdu stříbrné, jak prodejce píše. Podle fotek to na stříbro moc nevypadá, ani žádný punc tam není vidět... Dík za informace, právě toho číselníku jsem se bál, aby to nebyla nějaká náhražka
Karlos Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 To se s jistotou podle fotek nikdy říct nedá. Možný je všechno
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se