brett Odesláno 16. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2009 Asi bych měl tyhle věci dělat za střízliva. ale nějak mit to nedalo a vydražil jsem dnes na eBay tyhle Blancpain. Chtěl jsem nějaké zlaté hodinky s ručním nátahem a ten skelotony s překrásným zdobením strojku mi přišel jako bonus navíc. Ženě jsem se radši hned práskl, takže teď už je jen cálnout a stáhnou z Baden-Badenu. Zatím fota od prodejce, další až po skutečném nabytí.. :-) Jen nevím jak se ubránit té mánii pořizovat další a další hodinky ... nikdy jsem sem neměl vlézt ...!!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
brett Odesláno 16. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2009 Tvá zásoba skvělých fotek je bezedná...
911 Odesláno 16. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2009 Tvá zásoba skvělých fotek je bezedná... radsi bych zasobu tvych hodinek gratuluju k nakupu
brett Odesláno 16. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2009 radsi bych zasobu tvych hodinek gratuluju k nakupu kvůli krizi jsem si musel odpustit 911, tak si to vynahrazuju jinak :-)
911 Odesláno 16. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2009 (upraveno) kvůli krizi jsem si musel odpustit 911, tak si to vynahrazuju jinak :-) nekecej, cekas na to faceliftovany Turbo co je ted ve Frankfurtu, co? dobre delas. ten novy motor za to stoji. Upraveno 16. srpna 2009 uživatelem 911
brett Odesláno 16. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2009 nekecej, cekas na to faceliftovany Turbo co je ted ve Frankfurtu, co? dobre delas. ten novy motor za to stoji. Tak daleko nejsem, měla to být tak 3 roky stará ojetina. Na nové bych musel pošetřit a na takové auta se nešetří! Buď na to máš nebo ne! :-)
1Lachtan Odesláno 16. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2009 Jak skeletony moc nemusím, tak tyhle opravdu vypadají zajímavě - palec hore
brett Odesláno 20. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 Zaplaceno už pár dní zpět. Jedná se o referenci: 0021-1418S-55, Nr. 21 - údaje prodejce. BTW informace o této referenci nebo kalibru 21 jsou na webu více než sporadické. Kdo může nějaké poskytnout - pls. sem s nima!
cigi Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2009 Tyhle jsou fakt nádherný, zaručeně lepší, než ojetej poršák. Ještě, že ta krize byla, budou říkat tvoji potomci............
brett Odesláno 24. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2009 Dorazily! Dnes! Nr. 21! Bohužel jsem celý týden mimo domov, tak je syn alespoň blejskl (dost mizerné fotky, ale autentické). A já se budu celý týden trápit... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2009 Tak ses dockal, sice to neni muj salek caje, ale gratuluju.
911 Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2009 sice je to hovadina, ale mas cislo 21 a je to kalibr 21
brett Odesláno 24. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2009 sice je to hovadina, ale mas cislo 21 a je to kalibr 21 .. aha.. no, jo.. :-) budu na nich študovat, jak to tam uvnitř funguje..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se