SIOMON1206 Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2009 můžu Vás požádat o názor.Chtěl bych koupit následující kousek a rád bych znal více názorů než ho koupím. Myslíte si, že to jsou dobré hodinky?
Pavlos Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 Podle toho co je "dobré". Kvalitní určitě budou a specifický design může být pro příznivce Dunhillu skoro až ikonický...
Hasňa Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 Myslim, ze jo. Otec Indiany Jonese by nenosil zadny sunt. S tou ikonou souhlasim. Neudelas ostudu v zadne spolecnosti. Kolik takova krasna vec stoji?
wladow Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 můžu Vás požádat o názor.Chtěl bych koupit následující kousek a rád bych znal více názorů než ho koupím. Myslíte si, že to jsou dobré hodinky? Zdravim Ta , su to urcite dobre hodinky , kupil som si ich pred casom ako homage firme , od ktorej som bol zavisly ako silny fajciar fajok a patria medzi moje najoblubenejsie . Hodinky dobre sedia na ruke , denna odchylka ETA 2621 je pri noseni do 10 sekund.
Hasňa Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 (upraveno) Jeste vice by se mi libily jen s jednou korunkou. Tedy co nejvice "klasicke", proste, bez pridanych funkci, otocnych lunet a tak. A asi moje jednicka by byla tohle :-) : http://www.luxist.com/2009/07/26/a-dunhill...ultre-movement/ Upraveno 18. srpna 2009 uživatelem Hasňa
Diamondking Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 No jestli jsou kvalitní jako jejich dýmky tak určitě neprohloupíš...jestli se ti líbí tak proč ne...
boo-beek Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 Ne primo tyhle, ale jine Dunhill jsem mel... a byly fajn. Jestli se Ti libi, jdi do nich, zpracovani je super, proste fajn hodinky.
SIOMON1206 Odesláno 18. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 ahoj, uz jsme se bal, ze se nikdo neozve: ) Cekal jsem asi do jedne v noci:). Dnes jsem se na ne byl opet podivat. nevydrzel jsem a koupil. kazdopdane me tesi, ze Vase nazory jsou pozitivni. Co rikate na cenu 15 000. Byla k nim sice jem krabicka bez dokladu,ale vypadaji prave. Neco vazi a strojek take vypada kvalitne. koukal jsme take na chrono24,ale tam maji jen quartz:) )
SIOMON1206 Odesláno 18. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 panove jeste jedna otazeka. ten hodni cudlik otaci lunetou. netusite na co to vlastne je?
Dantechno Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 panove jeste jedna otazeka. ten hodni cudlik otaci lunetou. netusite na co to vlastne je? Zrejme to ma stejnou funkci jako luneta na potapecskych hodinkach, ulehcuje urceni trvani ponoru. Ale tady mi to nejde moc dohromady s vodotesnosti 50m a designem hodinek.....
Adam99 Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 Vzhledem k výrobci bych spíš tipoval na odečet času od zapálení dýmky.
SIOMON1206 Odesláno 18. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 jo tak to sedi:)) kurak sice jsem,ale k dymce jsem se jeste nedopracoval:) kazdopdane super nazor:) on i ten pasek na potapeni asi moc nebude: )
wladow Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 panove jeste jedna otazeka. ten hodni cudlik otaci lunetou. netusite na co to vlastne je? Korunka sluzi na nastavenie casovych zon ako pomocka pre cestovatelov.
Adam99 Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 Korunka sluzi na nastavenie casovych zon ako pomocka pre cestovatelov. Tohle a GMT???
Hasňa Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 Proc ne. Na cestach se odecita a cas ukazuje nastavena vnitrni luneta. Doma hlavni cifernik.
Dantechno Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 (upraveno) Proc ne. Na cestach se odecita a cas ukazuje nastavena vnitrni luneta. Doma hlavni cifernik. Pokud dobre vidim na vnitrni otocne lunete jsou vyznaceny minuty. EDIT: Ilustracni foto. Upraveno 19. srpna 2009 uživatelem Dantechno
cody Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 Vyuziti jako GMT se mi nezda. Ma to signovani jako klasicka potapecska luneta, zvyraznenych 15 min. To bychom mohli tvrdit okazdych diverech, ze jsou GMT-))) Tady mi to prijde jen jako desingovy prvek a souhlasim s tim, ze by vypadali lepe bez druhe korunky a te lunety. Ale pokud se majiteli zalibili, proc ne. Lunetu vyuzije obcas temer kazdy.
wladow Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 Korunka sluzi na nastavenie casovych zon ako pomocka pre cestovatelov. Ospravedlnujem sa za kvalitu foto
SIOMON1206 Odesláno 20. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 pnecku parada, takze to jsou GMTcka : ) ) tak za ty kacky snad dobry kup: ) )
Dantechno Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 Nejak mi ani ten obrazek nepomohl. Prosim wladowa o vysvetleni......
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se