Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

můžu Vás požádat o názor.Chtěl bych koupit následující kousek a rád bych znal více názorů než ho koupím. Myslíte si, že to jsou dobré hodinky?

post-8357-1250537251.jpg

post-8357-1250537266.jpg

Odesláno
můžu Vás požádat o názor.Chtěl bych koupit následující kousek a rád bych znal více názorů než ho koupím. Myslíte si, že to jsou dobré hodinky?

Zdravim Ta ,

su to urcite dobre hodinky , kupil som si ich pred casom ako homage firme , od ktorej som bol zavisly ako silny fajciar fajok a patria medzi moje najoblubenejsie . Hodinky dobre sedia na ruke , denna odchylka ETA 2621 je pri noseni do 10 sekund.

post-2448-1250586840.jpg

Odesláno

ahoj, uz jsme se bal, ze se nikdo neozve: ) Cekal jsem asi do jedne v noci:). Dnes jsem se na ne byl opet podivat. nevydrzel jsem a koupil. kazdopdane me tesi, ze Vase nazory jsou pozitivni. Co rikate na cenu 15 000. Byla k nim sice jem krabicka bez dokladu,ale vypadaji prave. Neco vazi a strojek take vypada kvalitne.

koukal jsme take na chrono24,ale tam maji jen quartz:) )

Odesláno
panove jeste jedna otazeka. ten hodni cudlik otaci lunetou. netusite na co to vlastne je?

Zrejme to ma stejnou funkci jako luneta na potapecskych hodinkach, ulehcuje urceni trvani ponoru. Ale tady mi to nejde moc dohromady s vodotesnosti 50m a designem hodinek.....

Odesláno (upraveno)
Proc ne. Na cestach se odecita a cas ukazuje nastavena vnitrni luneta. Doma hlavni cifernik.

Pokud dobre vidim na vnitrni otocne lunete jsou vyznaceny minuty.

EDIT: Ilustracni foto.

post-6982-1250661463.jpg

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno

Vyuziti jako GMT se mi nezda. Ma to signovani jako klasicka potapecska luneta, zvyraznenych 15 min. To bychom mohli tvrdit okazdych diverech, ze jsou GMT-)))

Tady mi to prijde jen jako desingovy prvek a souhlasim s tim, ze by vypadali lepe bez druhe korunky a te lunety. Ale pokud se majiteli zalibili, proc ne. Lunetu vyuzije obcas temer kazdy.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...