jcamek Odesláno 7. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2006 Co takhle nechat udělat na objednávku Archimede Pilot Fliegerkrone chronomag edition - bez nápisů, bez datumovky, prostě čistý flieger. Co kdyby jsme to zkusili vykomunikovat s výrobcem, zda a za kolik by nám sérii udělal, a byli by tady zájemci?
Viktor Odesláno 7. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2006 Ještě bych přidal klenuté sklo (safír?) a dno bez průhledu s pěkným frézovaným popisem a jsem pro.
jcamek Odesláno 7. srpna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2006 Průhledné dýnko mě osobně nevadí, ale smířím se i s neprůhledným. Klenuté (safírové) sklíčko jsem ochottný akceptovat, jen bych rád, aby cena hodinek zůstala na rozumné úrovni:-)
Viktor Odesláno 7. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2006 Zatím jsme jen "traja", na objednávku by to chtělo nejmíň deset, lépe dvacet, zájemců Pokud by to klenutý safír příliš prodražil, bral bych i minerál. Jen ne to ploché safírové sklo, co tam dávají, hodinky pak vypadají trochu tenké a málo retro.
Skeleton Odesláno 7. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2006 Chtelo by to kalkulaci ceny, ale proti bych nebyl
jcamek Odesláno 7. srpna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2006 Tady je náhled, jak by naše hodinky mohly vypadat - je to foto od uživatele "odklízeč" z jiného tématu na tomto fóru - snad mi to odpustí:-) Ručičky jsou na fotce modré, já bych se spokjil s černými. Zájemců by mělo být asi nejméně deset, pak by jsme mohli kontaktovat firmu, zda by pro nás hodinky takto udělala.
Viktor Odesláno 7. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2006 Nový model má trochu větší (širší, jinak lomené, delší) ručky s černým rámováním, ty by myslím vyhovovaly tak, jak jsou. Pokud by se nás dalo dohromady deset a víc, zkusil bych objednávku zadat přes Chronomaga/Kronium, který je s výrobcem v kontaktu jako distributor v ČR (ale Chronomág se někam vytratil, tak jen doufejme, že se zase objeví...).
odklizec Odesláno 7. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2006 Nerad vam kazim nadseni, ale co jsem se na toto tema z chronomagem pred nejakou dobou (uz to bude nejaky ten mesic) bavil, tak Ickler se do tehle customizaci nechce poustet. Ma i bez toho dost prace. Sam jsem Icklerovi psal, uplne mne odignoroval a pocitam, ze 10 ani 20 zajemcu to nijak nezmeni. Zkuste, uvidite...
Skeleton Odesláno 7. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2006 ...jsme holt male rybky ve velkem rybnice...
VS Odesláno 7. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2006 A co výroba ciferníku u Prima? Tuším, že cena je 3000 za individuální ciferník, pro 10 lidí by se to rozpočítalo na slušnou cenu.
here Odesláno 7. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2006 Zdarec vespolek, tak do toho bych taky šel, takže jsem 4
jcamek Odesláno 8. srpna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2006 Pěkně se nám to tady schází, ještě někdo další by měl zájem?:-) Případný dotaz na výrobce - přes Chronomaga by to bylo fajn, není to pro výrobce "cizí týpek od vedle".
Pachollini Odesláno 8. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2006 Mně by se taky líbily. Ale dost záleží na ceně...
Milis Odesláno 29. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2006 Jo, šel bych do toho taky. Takže bych byl 5 (nebo 6.). Zatím to ale nevypadá, že by se nás sešlo dost. Na druhou stranu to zas přece tolik nespěchá..
bery Odesláno 29. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2006 Tak to by se mi také líbilo a byl bych další zájemce (č.7).
Milan Odesláno 30. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2006 He he!- tie su ako moje AZIMUTHY, akurat trojuholnik je opacne no a samozrejme maličke v priemere. Dokonca aj remienok je podozrivo podobný.
here Odesláno 4. září 2006 Nahlásit Odesláno 4. září 2006 Tak nám to tu nějak utichlo. Pokud by do toho někdo šel, tak bych navrhoval pouze změny, které by podle mne pro výrobce snad akceptoval. Myslím, že např. vypouklé sklo nebo jiné ručky by při objednání 10ti hodinek vůbec neprošlo. Takže navrhuji přesně jako na obrázku: Archimede Pilot Fliegerkrone 42 mm, hnědý řemen. Změna pouze: bez datumu, bez loga a nápisu automatic. Ten datum ale asi neprojde taky. Cena stejná a to 245 EUR za kus při objednání 10 ks.
Milis Odesláno 5. září 2006 Nahlásit Odesláno 5. září 2006 Takhle to vypadá krásně a tak nějak tajuplně. Kupodivu i s tím hnědým řemenem - vždycky mi přišla trochu neharmonická kombinace hnědej řemen a černej ciferník, tady mi to vůbec nevadí, naopak. Jinak nevím, jestli projde nebo neprojde datumovka, ale doma mi to jen tak neprojde určitě..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se