Levit Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 (edited) Tak jsem si po dlouhém rozhodování udělal radost.Hodinky jsou parádní, ale už se bojím škrábanců, které zcela jistě budou časem. Nejsem žádný fotograf tak se předem omlouvám za případné nekvalitní fotky:-) By levitbebop By levitbebop Edited August 19, 2009 by Levit
Gilius Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 Tohle jsou masivní,drsný hodinky....případné škrábance jim dodají.......gratuluju!!!!! Zkus udělat recenzi,prosím.....otestuj ten kompas a vůbec všechno. Sám momentálně testuju jiné hodinky z řady ABC hodinek . Mimochodem.....to je máš na koženém řemenu????
CzechJoker Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 Dobrý, dobrý. Sám uvažuji o čtyřicítkách, někdy časem. Kupovals je v krámě, nebo přes internet?
Dantechno Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 Kluci pred casem jsem byl take rozhodnuty si Protrek koupit, nakonec z toho seslo. Myslim ze nejlepsi pomer vykon/cena maji tyhle PAW1500-1V za super cenu 254 USD. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Levit Posted August 19, 2009 Author Report Posted August 19, 2009 Mno řemen je zdrsněnou gumou obšita latka.Ještě byl v krabičce jen látkový, taková variace Nato řemenu.Kupoval jsem je na ebay.Nad těma 1500 jsem taky uvažoval, ale nakonec jsem si řekl, že nepotřebuju faze měsíce ani vědět jaký je příliv\odliv.
Recommended Posts