diddi Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 Dobrý den. Napadá někoho levnější alternativa k těmto hodinkám? Mezi švýcarama idealně, němec mi nevadí. http://www.amazon.com/Mido-Watches-Baronce...0224&sr=1-3 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mechano Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 Napadá někoho levnější alternativa k těmto hodinkám? Mezi švýcarama idealně, němec mi nevadí. To ne, ale třeba mezi číňanama určitě.
diddi Odesláno 20. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 Nikdu nic? Takže dobtá volba, když chci power reserve komplikaci?
Senseeei Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 Nikdu nic? Takže dobtá volba, když chci power reserve komplikaci? Ty si sa nepytal ci je to dobra volba, ale ci je nieco lacnejsie, nie?
brett Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 .. a na kolik bratru přijdou tahle Mido?
lolohh Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 .. a na kolik bratru přijdou tahle Mido? V Details něco málo přes 20 tisíc korun. Mně se líbí moc, i jsem o nich dříve přemýšlel, ale pak jsem moudře usoudil, že je vůbec nepotřebuju.
diddi Odesláno 20. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 Ty si sa nepytal ci je to dobra volba, ale ci je nieco lacnejsie, nie? Volba to asi dobrá bude, protože se mi moc líbí. Ale cena je na mě pořád dost vysoká. Kdyby měla nějaká firma s kratší tradicí a menším renome podobný model, raději bych pár tisíc ušetřil. Ale když ne ,tak si počkám a já se dočkám
lolohh Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 Volba to asi dobrá bude, protože se mi moc líbí. Ale cena je na mě pořád dost vysoká. Kdyby měla nějaká firma s kratší tradicí a menším renome podobný model, raději bych pár tisíc ušetřil. Ale když ne ,tak si počkám a já se dočkám Dnes mi říkali v Details, že snad 12.-13. září budou mít v rámci dny Marienne (nebo jak se to píše) slevu 25%. Tak si sežeň ten časák a budeš je mít o čtvrtku levnější.
brett Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 (upraveno) Dnes mi říkali v Details, že snad 12.-13. září budou mít v rámci dny Marienne (nebo jak se to píše) slevu 25%. Tak si sežeň ten časák a budeš je mít o čtvrtku levnější. to diddi: hele, to je dobrá rada. Lepší něž ty prachy prochlastat... :-) Edit:: zas ty chyby... Upraveno 20. srpna 2009 uživatelem brett
911 Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 chlastat... :-) Edit:: zas ty chyby... tak uz nechlastej
brett Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 tak uz nechlastej ... no, co naděláš... :-)
Jerryl Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2009 Dnes mi říkali v Details, že snad 12.-13. září budou mít v rámci dny Marienne (nebo jak se to píše) slevu 25%. Tak si sežeň ten časák a budeš je mít o čtvrtku levnější. To je zajímavý. Pátral jsem nedávno po tom, jestli dny Marianne budou a skutečně budou v udaném termínu, ale Details v seznamu slev na netu nejsou. Takže jako to tedy je?
lolohh Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2009 To je zajímavý. Pátral jsem nedávno po tom, jestli dny Marianne budou a skutečně budou v udaném termínu, ale Details v seznamu slev na netu nejsou. Takže jako to tedy je? Nevím, říkala mi to prodavačka. Jiné info bohužel nemám.
diddi Odesláno 21. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2009 To je zajímavý. Pátral jsem nedávno po tom, jestli dny Marianne budou a skutečně budou v udaném termínu, ale Details v seznamu slev na netu nejsou. Takže jako to tedy je? Manželka dneska koupila Marianne a Details tam je.Za 16500 to jde
lolohh Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 Manželka dneska koupila Marianne a Details tam je.Za 16500 to jde Kup is je na kovu. Cena je, pokud si dobře pamatuji, skoro stejná. Koženej řemen si pak koupíš na každém rohu, ale kovák se ti pak bude shánět blbě (resp. draze).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se