Jump to content

Recommended Posts

Posted
.. a na kolik bratru přijdou tahle Mido?

V Details něco málo přes 20 tisíc korun.

Mně se líbí moc, i jsem o nich dříve přemýšlel, ale pak jsem moudře usoudil, že je vůbec nepotřebuju.

Posted
Ty si sa nepytal ci je to dobra volba, ale ci je nieco lacnejsie, nie?

Volba to asi dobrá bude, protože se mi moc líbí. Ale cena je na mě pořád dost vysoká. Kdyby měla nějaká firma s kratší tradicí a menším renome podobný model, raději bych pár tisíc ušetřil. Ale když ne ,tak si počkám a já se dočkám

Posted
Volba to asi dobrá bude, protože se mi moc líbí. Ale cena je na mě pořád dost vysoká. Kdyby měla nějaká firma s kratší tradicí a menším renome podobný model, raději bych pár tisíc ušetřil. Ale když ne ,tak si počkám a já se dočkám

Dnes mi říkali v Details, že snad 12.-13. září budou mít v rámci dny Marienne (nebo jak se to píše) slevu 25%. Tak si sežeň ten časák a budeš je mít o čtvrtku levnější.

Posted (edited)
Dnes mi říkali v Details, že snad 12.-13. září budou mít v rámci dny Marienne (nebo jak se to píše) slevu 25%. Tak si sežeň ten časák a budeš je mít o čtvrtku levnější.

to diddi: hele, to je dobrá rada. Lepší něž ty prachy prochlastat... :-)

Edit:: zas ty chyby...

Edited by brett
Posted

To je zajímavý.

Pátral jsem nedávno po tom, jestli dny Marianne budou a skutečně budou v udaném termínu, ale Details v seznamu slev na netu nejsou. Takže jako to tedy je?

Posted
To je zajímavý.

Pátral jsem nedávno po tom, jestli dny Marianne budou a skutečně budou v udaném termínu, ale Details v seznamu slev na netu nejsou. Takže jako to tedy je?

Nevím, říkala mi to prodavačka. Jiné info bohužel nemám.

Posted
To je zajímavý.

Manželka dneska koupila Marianne a Details tam je.Za 16500 to jde

Posted
Manželka dneska koupila Marianne a Details tam je.Za 16500 to jde

Kup is je na kovu. Cena je, pokud si dobře pamatuji, skoro stejná. Koženej řemen si pak koupíš na každém rohu, ale kovák se ti pak bude shánět blbě (resp. draze).