Dantechno Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2009 Koukam ze pirat dotahl presne na nasi uroven....
Skalamander Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2009 a už má přesně o stvoku víc. já jenom doufám, že je to doopravdy slovák a diskvalifikujou ho
Návštěvník Snow Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2009 Hlasy mu přibývají ostošest.
KGrob Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2009 Hlasuju co umím už celý týden ale zřejmě nás Midlochu čeká vystřízlivění z podobných soutěží. Klip je ale báječněj a nadarmo jsi ho určitě nedělal. Ahoj
utrejch Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2009 (upraveno) Pirat ocividne o ten fotak nechce prijit ;-) Edit: ten smrad v bazenku, to je teda taky neco Upraveno 29. srpna 2009 uživatelem utrejch
tarmi Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2009 připadne mi to jako boj s větrnými mlýny. Boha jeho ti fagani ve vodě jsou ale taky slováci, to není možný. http://spektrumvideo.com/cz/ http://kecy.roumen.cz/roumingShow.php?file=no_pirates.jpg
ELDA76 Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2009 Začíná to být špaténka. Každý den +1 až 2
bandicoot Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2009 Nojo Slovaci sou vetsi pirati nez my... Teda pocitacovy... To by vysvetlovalo ty nelegalni ojebavky na automaticky hlasovani.
abbot Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2009 Ad anonimizér (ip changer), ze zásady nedělá nic jinýho, kromě změny ip adresy, takže kdybych tady dostal banána na ip, tak by to byla cesta jak sem se sem zase dostat a člověku to obvykle nabízí aby si zvolil ip z jakýkoliv části světa. Pro tohle by to bylo jen částečný řešení, ale muselo by se to provádět manuálně ... ad bot a jeho sehnání: vůbec by nebyl velký problém ho sehnat (už sem zjišťoval u známých), ale problém je, že pokud to začli administrátoři soutěže monitorova, tak to tam uvidí a dá se tomu jak snadno zabránit, tak na to snadno přijít, takže sem to zavrhnul, aby nakonec případně nedostali ban oba, protože by byla asi trapná záležitost stěžovat si na něco, co by mu na jeho videu taky běželo ... Já prostě stále jen doufám, že to nechtěj uspěchat a celou záležitost budou hlídat a až bude konec soutěže a on bude mít radost, že vyhrál, dostane tečku v podobě diskvalifikace...
Skalamander Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2009 Já bych se to snažil hrát na to, že jsou slováci, když spektrum nereaguje na to, že jsou to podvodníci "Cryzy jazda na krokodiloch" jsou taky slováci.
911 Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2009 (upraveno) Ad anonimizér (ip changer), ze zásady nedělá nic jinýho, kromě změny ip adresy, takže kdybych tady dostal banána na ip, tak by to byla cesta jak sem se sem zase dostat a člověku to obvykle nabízí aby si zvolil ip z jakýkoliv části světa. Pro tohle by to bylo jen částečný řešení, ale muselo by se to provádět manuálně ... ad bot a jeho sehnání: vůbec by nebyl velký problém ho sehnat (už sem zjišťoval u známých), ale problém je, že pokud to začli administrátoři soutěže monitorova, tak to tam uvidí a dá se tomu jak snadno zabránit, tak na to snadno přijít, takže sem to zavrhnul, aby nakonec případně nedostali ban oba, protože by byla asi trapná záležitost stěžovat si na něco, co by mu na jeho videu taky běželo ... Já prostě stále jen doufám, že to nechtěj uspěchat a celou záležitost budou hlídat a až bude konec soutěže a on bude mít radost, že vyhrál, dostane tečku v podobě diskvalifikace... ja si myslim, ze se na to vybodou, protoze jde jen o fotak. ledaze by ten midlochuv mail poslali do nejakyho (pokud maji) it oddeleni, kde by to pro ty itaky byla prijemna zmena (v nic nedelani ) a zatrhli by mu to. do bota bych nesel, ale ip changer/anomyzer nebo jak se to jmenuje...proc ne. pirat strili stejnyma zbranema. edit: to ze to jsou slovaci je jedno. protoze slovaku co ma ceske obcanstvi je tuna. (to je jen fakt, zadny flame nebo ze je nemam rad) Upraveno 29. srpna 2009 uživatelem 911
Návštěvník Snow Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2009 Přece to nevzáme i když mám obavy. Spoléhat na to, že jsou somálští piráti původem z agrárního Slovenska je křeč.
Skalamander Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2009 ja si myslim, ze se na to vybodou, protoze jde jen o fotak. ledaze by ten midlochuv mail poslali do nejakyho (pokud maji) it oddeleni, kde by to pro ty itaky byla prijemna zmena (v nic nedelani ) a zatrhli by mu to. do bota bych nesel, ale ip changer/anomyzer nebo jak se to jmenuje...proc ne. pirat strili stejnyma zbranema. No, já si myslím, že Spektrum bude chtít výsledné video se vší slávou odvysílat a má rozhodně zájem na tom, aby výherci Letní videosoutěže nebyli piráti nebo dítě čůrající do nafukovacího bazénku. Navíc podvodné hlasy jim nikdo nedokáže, jistější je to hrát na bydličtě mimo ČR. V době vyhrocených Maďarsko-Slovenských vztahů bude podle mě pro Spektrum potěšením je ze soutěže vykopnout
Návštěvník Snow Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2009 ...........................protože by byla asi trapná záležitost stěžovat si na něco, co by mu na jeho videu taky běželo ... To je fakt, to by byla ostuda jako řemen. Když už tak je lepší prohrát s pocitem toho, že jsme udělali pro vítězství vše čestně a ne jako nějaké kurvy.
Dantechno Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2009 Když už tak je lepší prohrát s pocitem toho, že jsme udělali pro vítězství vše čestně a ne jako nějaké kurvy.
KGrob Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2009 Už jsem docela zvědavej co se bude dít 31.8
Jaem Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2009 Poslas som dalsi hlas pre Midlocha. Dufam, ze mu nebude vadit, ze zo Slovenska. Poslal som ho preto, lebo jeho video je lepsie, a nie preto, ze je z chronomagu. Ano, pirat si zaluzi prehrat, ale nie pre povod/narodnost, ale preto, ze je to oberkokotina. Prekvapuje ma skalopevne presvedcenie niektorych, ak tvrdia, ze urcite podvadza, a pritom mozno robi to iste, co my tu - oslovuje priatelov, pouziva rozne IP a pod. Ak to robite vy, je to v poriadku, ak to robi druhy tak podvadza? Nie je to nejaka pokrivena optika? Primitivnym nacionalistom, hrajucich sa na "gentlemanov" odporucam precitat si pravidla sutaze. Su po cesky, tak snad pochopia, ze sutaz a hlasy nie su lokalne limitovane.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se