Skalamander Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2009 Já to přeju Spektru, udělalo samo ze svojí soutěže frašku, podlě mě to ani neodvysílají, protože by to byla potupa i pro ně. Takhle trapné video neběželo na obrazovkách od dob Neváhej a toč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2009 CO TO KURŇA JE??? http://www.spektrumvideo.com/cz/index.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2009 aneb, když se tři perou, čtvrtý se směje tak tohle nám nějak uniklo, chlapci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2009 Kolik to melo hlasu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2009 Kolik to melo hlasu? To už se nikdo nedozví, ale vzhledem k návštěvnosti pod tisíc, to muselo mít i méně než 1000 hlasů. Midlochův klip návštěnost: : 15271 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2009 (upraveno) Kolik to melo hlasu? s 986 shlednutimi to nemohlo dostat 3 tisice hlasu... takze proste vybrali to, co se jim nejvic hodilo do salamu. EDIT: Adam byl rychlejsi Upraveno 2. září 2009 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2009 Vybrali mozna neco, u ceho jim ajtaci potvrdili ferovost hlasovani, i u nas byly pokusy s IP changery..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2009 Vybrali mozna neco, u ceho jim ajtaci potvrdili ferovost hlasovani, i u nas byly pokusy s IP changery..... Tak to by každopádně mělo Midlochovi přijít nějaké vyrozumění mailem, nebo něco podobného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 3. září 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2009 No tak to je docela šok, mejlem mně došlo, že jsou si vědomi povodů a podezřelá videa vyřadí. Mezi podezřelými tedy bylo asi i to naše, i když jsme nepoužili žádný IP changery atd tak si myslím, že to vzali tak, že ty s těmi vysokými počty hlasů automaticky vyškrtli. Kamarádi, díky všem za podporu, ponaučení pro příště je se podobných internetových akcí neúčastnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2009 No tak to je docela šok, mejlem mně došlo, že jsou si vědomi povodů a podezřelá videa vyřadí. Mezi podezřelými tedy bylo asi i to naše, i když jsme nepoužili žádný IP changery atd tak si myslím, že to vzali tak, že ty s těmi vysokými počty hlasů automaticky vyškrtli. Kamarádi, díky všem za podporu, ponaučení pro příště je se podobných internetových akcí neúčastnit. Z jakého mailu ti odpověděli a v jakém jazyce jsi jim psal? Chci jim z principu napsat, že požaduji diskvalifikaci výherce, protože je slovák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2009 No tak to je docela šok, mejlem mně došlo, že jsou si vědomi povodů a podezřelá videa vyřadí. Mezi podezřelými tedy bylo asi i to naše, i když jsme nepoužili žádný IP changery atd tak si myslím, že to vzali tak, že ty s těmi vysokými počty hlasů automaticky vyškrtli. Kamarádi, díky všem za podporu, ponaučení pro příště je se podobných internetových akcí neúčastnit. 1. nejsem si vědom podvodu, prostě jsi sehnal kamarády, co se jim video líbilo 2. pokud považují vysoký počet hlasů za podvod, měli by to prokázat;) 3. podobné akce jsou stejný nesmysl (pohořela na tom i Nova se svou galerie.cz, museli dokonce zakázat diskuze, vyhrávaly šíleně hnusné fotografie) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 3. září 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2009 (upraveno) Z jakého mailu ti odpověděli a v jakém jazyce jsi jim psal? Chci jim z principu napsat, že požaduji diskvalifikaci výherce, protože je slovák. Odepsali mně z této adresy: support@spektrumvideo.com a v kopii byl: kozonsegszolgalat@spektrumtv.hu a psal jsem anglicky. Kurňa nejvíc mě fakt štve, že sme do teho šli s čistým svědomím a nevím o nikom kdo by z mých známých i neznámých chtěl podvádět. Upraveno 3. září 2009 uživatelem midloch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2009 CO TO KURŇA JE??? http://www.spektrumvideo.com/cz/index.html to je prdel. Tady to vidíš midlochu, na co papuánci a Kalimantan, stačí si koupit za pár šupů zájezd do Jugošky, natočit pár rybářů, poslat to maďarům a hop, vítěz. Zveme Tě na rakiji a čabajku, přikusuje se uherák. Viszlát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 3. září 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2009 to je prdel. Tady to vidíš midlochu, na co papuánci a Kalimantan, stačí si koupit za pár šupů zájezd do Jugošky, natočit pár rybářů, poslat to maďarům a hop, vítěz. Zveme Tě na rakiji a čabajku, přikusuje se uherák. Viszlát. Pravdu díš, co se dá dělat. Každopádně když už nic, tak furt lepší tendle borec co to vlastně vůbec nečekal než mimino a piráti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2009 Pravdu díš, co se dá dělat. Každopádně když už nic, tak furt lepší tendle borec co to vlastně vůbec nečekal než mimino a piráti! fakt, jenom škoda že nevyhrály ty kozy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 3. září 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2009 fakt, jenom škoda že nevyhrály ty kozy Jo tak těm bych to přál nejvíc, lepší jak makarská! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2009 Tam byla i kategorie erotickych snimku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2009 Tam byla i kategorie erotickych snimku? no a ne? první byla pi*ovina a druhý kozy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2009 rad bych hlasoval, ale nevidim kde na co kliknout.... nebo uz je po soutezi? Nechce se mi cist cele vlakno .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2009 konec byl 31.8. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se