Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ode mě ,od Tary a od našich kamarádů to pochopitelně máš :cheers:

Návštěvník Snow
Odesláno

Zastavil jsem se v práci, máš jich dalších 5, vedeš už skoro o kilo. Dobrá práce.

Odesláno

Mám na víkend 17-ti letou dceru. Z midlochova klipu nadšená, přes známé na facebooku zajistí další hlasující. jen tak ze zvědavosti jsme koukali na ty piráty - děs běs. Vydrželi jsme to celé jen proto, že jsme čekali na to dobrodružství (vlna tsunami, padající trám, žralok na palubě apod.).

Odesláno
Mám na víkend 17-ti letou dceru. Z midlochova klipu nadšená, přes známé na facebooku zajistí další hlasující. jen tak ze zvědavosti jsme koukali na ty piráty - děs běs. Vydrželi jsme to celé jen proto, že jsme čekali na to dobrodružství (vlna tsunami, padající trám, žralok na palubě apod.).

jo jo, já sem taky čekal, že přiběhnou somálci se sapíkama a začnou to mydlit, to bych jim dal osobně hlas místo svýho klipu :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)
PRAVE TVUJ HLAS ROZHODNE ;)

post-6982-1251028317.jpg

To je baba maskulinistka! jinak pirát to stáhl na rozdíl 36 hlasů, začínám čuchat jeho střelnej prach z houfnic :suicide_anim:

Upraveno uživatelem midloch
Odesláno

Já taky kliknul, už čtyřikrát, a pokaždé ze stejné IP adresy. Nevím jak to funguje, ale odhlasuju večer a druhý den ráno už to šlo znovu, jenom jestli to není podvod.

Odesláno
Tak sem si v pravidlech fšiml, že: Z jedné IP adresy je možno po dobu trvání soutěže odeslat denně pouze jeden hlas. Takže gdyby se někomu chtělo kliknout i zítra, tak předem díky :P

Tady je vysvetleni Aldo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...