Jakubisko Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2009 U filmu jsem se chvili nudil, a tak jsem si vyrobil pozadi s logem Breitling... Kdyz by nekdo chtel a hodne moc poprosil, dodelam i jine rozliseni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Kdybych hodně poprosil, neudělal by jsi Longines? PROSIM PROSIM PROSIM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rud111 Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Prosím o Breitlingy 1440 x 900. Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 22. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Prosím o Breitlingy 1440 x 900. Díky moc. Jakou barvu? Kdybych hodně poprosil, neudělal by jsi Longines? PROSIM PROSIM PROSIM K tomu bohuzel nemam podklady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rud111 Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Jakou barvu? K tomu bohuzel nemam podklady černou - dík. ta žlutá by mi asi urvala oči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 22. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 černou - dík. ta žlutá by mi asi urvala oči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se