Rocco Prenka Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 Ahoj všichni. Chtěl bych si koupi nějáké hodinky s automatickým strojkem ETA. Problem je,že se mi ty hodinky zdají být předražené. Vím,že strojek stojí cca 130 USD a hodinky např 600 USD.To je tedy 470 USD za těch 200g oceli.Proto prosím ,,znalce,, o pár linků na nějáké pěkné ETA automaty za nějákou normální cenu. Díky všem
Frantik Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 Ahoj všichni. Chtěl bych si koupi nějáké hodinky s automatickým strojkem ETA. Problem je,že se mi ty hodinky zdají být předražené. Vím,že strojek stojí cca 130 USD a hodinky např 600 USD.To je tedy 470 USD za těch 200g oceli.Proto prosím ,,znalce,, o pár linků na nějáké pěkné ETA automaty za nějákou normální cenu. Díky všem To je jako kdybys nadaval, ze motor stojí jen asi 100 000,- ale cely auto 300 000,- což je predrazene za tunu plechů a plastů navíc Takhle ta rovnice nefunguje!
Rocco Prenka Odesláno 25. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 (upraveno) tady jsou jedny s velmi slusnou cenou... pomer cena/vykon je uzasny... sam je mam, vim, o cem mluvim Upraveno 25. srpna 2009 uživatelem Rocco Prenka
Rocco Prenka Odesláno 25. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 ještě jsem se nenaučil vkládat text :-)´................Chtěl jsem se zeptat na přesnost.Kolik udělají vteřin za den?dik
schermann Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 ještě jsem se nenaučil vkládat text :-)´................Chtěl jsem se zeptat na přesnost.Kolik udělají vteřin za den?dik A aká hodnota by bola pre teba prijateľná?
Diamondking Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 ještě jsem se nenaučil vkládat text :-)´................Chtěl jsem se zeptat na přesnost.Kolik udělají vteřin za den?dik Mám sice Archimede Pilot které mají stejný kalibr a z počátku mi dělaly +10 s a po třech měsících se to ustálilo na +1-2 s za 24 hodin,jinak hoď do vyhledávače Archimede a počteš si toho hafo....věř mi..
schermann Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 (upraveno) cca 10 sec/den No vidím, že si si už niečo o mechanických hodinkách prečítal - Kibi ti ponúkol oblekofky, no ty si nenapísal nič type hodiniek po akých by si možno bažil - chceš teda hodinky k obleku, diversky, športové ... a aké funkcie by mali podľa teba mať? Upraveno 25. srpna 2009 uživatelem schermann
schermann Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 Aby sme ťa nenaťahovali, tak okrem chronoshopu skús napr. www.gnomonwatches.com
Rocco Prenka Odesláno 25. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 dik.btw o hodinkach toho vím dost,ale zajimal jsem se jen o repliky,te jsem došel k názoru,že fake je prostě fake.
Rocco Prenka Odesláno 25. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 uz tu padl dotaz na urceni hodinek - oblekovky - sportovni - potapky... ETA je leckde, co hledas? Chtěl bych hodinky na každý den.Funkce:nic extra,stačí datumovka.
Dantechno Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 Jak uz nekdo nahodil zkus : http://www.gnomonwatches.com/Ollech&WajsDiversAll.html
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se