Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ahoj všichni.

Chtěl bych si koupi nějáké hodinky s automatickým strojkem ETA. Problem je,že se mi ty hodinky zdají být předražené. Vím,že strojek stojí cca 130 USD a hodinky např 600 USD.To je tedy 470 USD za těch 200g oceli.Proto prosím ,,znalce,, o pár linků na nějáké pěkné ETA automaty za nějákou normální cenu.

Díky všem

Posted
Ahoj všichni.

Chtěl bych si koupi nějáké hodinky s automatickým strojkem ETA. Problem je,že se mi ty hodinky zdají být předražené. Vím,že strojek stojí cca 130 USD a hodinky např 600 USD.To je tedy 470 USD za těch 200g oceli.Proto prosím ,,znalce,, o pár linků na nějáké pěkné ETA automaty za nějákou normální cenu.

Díky všem

To je jako kdybys nadaval, ze motor stojí jen asi 100 000,- ale cely auto 300 000,- což je predrazene za tunu plechů a plastů navíc :thumbsup_anim:

Takhle ta rovnice nefunguje!

Posted
ještě jsem se nenaučil vkládat text :-)´................Chtěl jsem se zeptat na přesnost.Kolik udělají vteřin za den?dik

A aká hodnota by bola pre teba prijateľná?

Posted
ještě jsem se nenaučil vkládat text :-)´................Chtěl jsem se zeptat na přesnost.Kolik udělají vteřin za den?dik

Mám sice Archimede Pilot které mají stejný kalibr a z počátku mi dělaly +10 s a po třech měsících se to ustálilo na +1-2 s za 24 hodin,jinak hoď do vyhledávače Archimede a počteš si toho hafo....věř mi..

Posted (edited)
cca 10 sec/den

No vidím, že si si už niečo o mechanických hodinkách prečítal - Kibi ti ponúkol oblekofky, no ty si nenapísal nič type hodiniek po akých by si možno bažil - chceš teda hodinky k obleku, diversky, športové ... a aké funkcie by mali podľa teba mať?

Edited by schermann