rud111 Odesláno 26. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2009 Tak tyhle teda jsou! To je co? http://www.arlywatch.com/deutsch/kollektio...s-venus175.html
jara Odesláno 26. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2009 To spíše tyhle: Myslím si rovněž, že jsou mnohem apartnější a hlavně lépe čitelné.
knihomol Odesláno 27. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2009 Mně se nejvíc líbí tahle řada Luxury collection modely Modell AS 1130 a Modell AS 1595. Trochu mi připomínají Spartaky, ale tyto se mi líbí víc
cali Odesláno 28. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2009 To spíše tyhle: myslim ze su neobycajne podarebe.... okolo strojku nie je zbytocne moc puzdra (ako to byva inde zvykom) takze budu celkom pohodlne a tiez chovam nadej ze budu bez priehladu, lebo inak by stroj neukazovali v otvorenych hodinkach, za necelych 300 eurobubakov myslim celkom slusne hodinky s unitasom,.... este sa rozmyslim a skusim im napisat ako by to bolo pripadne s dodavkou
Helex Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Odesláno 7. září 2009 Kdybych je našel na půdě budu štěstím bez sebe, ale jinak já osobně mám radši modernější a ne zlatý. Pohled na strojek je super!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se