lub Odesláno 27. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2009 dnes jsem si na poště vyzvedl balíček ze Singapuru, tak mám radost. pořád jsem pokukoval po nějakých klasikách, automatech. vzhledem ke zdejší dobré pověsti, nepřeberného množství variant a cenové dostupnosti SEIKO5 padla volba právě na ně. dlouho jsem vybíral, nechtěl se unáhlit a nakonec jsem zvolil typ SNZF11K1. přijdou mi jako dobrý kompromis - něco mezi monstrama a oblekovkama , zkrátka na běžné nošení, ke každé příležitosti. objednával jsem 12.8. na http://chronograph.com/store/mli_viewItem.asp?idproduct=2695. a vzhledem k tomu, že se asi týden zdržely na celnici, tak je to celkem rychlost. první dojem se veskrze pozitivní, perfektní zpracování, články tahu z masivní oceli..splňují přesně to, co jsem očekával. velká spokojenost také s prodejcem, hlavně díky velkému výběru a vstřícné a rychlé komunikaci emailem. možná by se jinde daly sehnat i levněji, nicméně je to pořád výborná cena ve srovnání českými prodejci - navíc tento typ jsem u nás ani nenašel. posílám pár fotek hned po vybalení - na jedné je srovnání velikosti s Casio edifice EFA-118. jinak skvělé fotky jsou tady: http://www.flickr.com/photos/38490771@N03/tags/snzf11k1/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 27. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2009 (upraveno) Gratulujum, sem si jistej ze budou prinaset dlouho radost ... a moc hezky sviti ... Ještě mě napadá ten tah je skutečně plnej, nebo je to skládanej plech ? Upraveno 27. srpna 2009 uživatelem abbot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 27. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2009 Gratulujum, sem si jistej ze budou prinaset dlouho radost ... a moc hezky sviti ... Ještě mě napadá ten tah je skutečně plnej, nebo je to skládanej plech ? Mel by byt plnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 27. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2009 A napadá mě, je vůbec nějaký způsob, jak to z popisu (označení) hodinek poznat ? Jinak díky za info, až budu chtít něco pro radost, co mě nepoloží tak je to jeden z favoritů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 27. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2009 A napadá mě, je vůbec nějaký způsob, jak to z popisu (označení) hodinek poznat ? Jinak díky za info, až budu chtít něco pro radost, co mě nepoloží tak je to jeden z favoritů Sakrble, to ja nevim. Vzdycky se divam na fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warlordx Odesláno 28. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2009 Tak po týchto som pokukoval aj ja. Sú jednoduché, prehladné a najviac ma lákal ten biely ciferník (akurát niektorý z tých nápisov na ňom mohli vynechať) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
King Odesláno 28. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2009 Můžu vědět, na kolik vyjde doprava z JV Asie? Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 28. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2009 Můžu vědět, na kolik vyjde doprava z JV Asie? Dík Tak po různu, on to má každý obchod jinak, někdo už je cena promítnutá v ceně hodinek a někde stojí od 15 USD za airmail (5-10 pracovních dnů) po cca35 za expresní doprafu fedexem/ DHL atd (2-5) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
King Odesláno 28. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2009 Tak to je hodně slušné, díky. Čekal bych to už v rámci tisíců (nebo spíš tisíce). Zlatá globalizace. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 28. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2009 Tak to je hodně slušné, díky. Čekal bych to už v rámci tisíců (nebo spíš tisíce). Zlatá globalizace. :-D hmm ale nedej bůh to muset posílat zpátky , česká pošta už takovej lidumil neni a ceny jsou řád jinde i v případě, že to tam nesou čtvrt roku pěšky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 28. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2009 Můžu vědět, na kolik vyjde doprava z JV Asie? Dík doprava je v ceně a z celní správy byla na krabičce nálepka - bez cla. ještě k tomu tahu - je plný a vodítkem může být i cena hodinek, se skládaným plechovým jsou pětky podstatně levnější. z označení hodinek se typ tahu nebo řemenu nezjistí - aspoň jsem na to nepřišel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 28. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2009 ještě k tomu tahu - je plný a vodítkem může být i cena hodinek, se skládaným plechovým jsou pětky podstatně levnější. z označení hodinek se typ tahu nebo řemenu nezjistí - aspoň jsem na to nepřišel. Jnj díky , když ona je cena zrádná, neustále jsou někde akce atd a plecháč je pro mě tak trochu strašák a odrazuje mě , i když watchadoo to jistí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2009 Jnj díky , když ona je cena zrádná, neustále jsou někde akce atd a plecháč je pro mě tak trochu strašák a odrazuje mě , i když watchadoo to jistí ... Jo, plecháč bych taky rozhodně nebral. Tah u monster mi vážně sedí. O watchadoo jsem uvažoval, ale nakonec mě odradilo to ukončení u pouzdra, který pochopitelně nesedí tak, jako u origo tahů. Navíc u monster je ten tah u stěžejek rozšířenej, což považuju za zdařilou věc. Taky se mi moc nelíbí, když má tah příliš mnoho dílků...mám to spojený s dámským elementem (nevím proč). Ale všechno to už tady zaznělo, takže nic nového.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2009 Jo, plecháč bych taky rozhodně nebral. Tah u monster mi vážně sedí. O watchadoo jsem uvažoval, ale nakonec mě odradilo to ukončení u pouzdra, který pochopitelně nesedí tak, jako u origo tahů. Navíc u monster je ten tah u stěžejek rozšířenej, což považuju za zdařilou věc. Taky se mi moc nelíbí, když má tah příliš mnoho dílků...mám to spojený s dámským elementem (nevím proč). Ale všechno to už tady zaznělo, takže nic nového.... Já sem měl tu čest u kibiho vidět watchadoo na monstrech a pak i na sumách. Na monstrech to byla pecka, která mě budila i ze spaní a těm sumům to taky sedělo, ale tam už mi trochu vadila poměrně velká mezera mezi pouzdrem a tahem přesně jak píšeš ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klaucz Odesláno 30. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2009 Tak to je hodně slušné, díky. Čekal bych to už v rámci tisíců (nebo spíš tisíce). Zlatá globalizace. :-D Doporučuji zvolit tu dražší volbu dopravy. Ta základní doprava je nepojištěná a poslední dobou se na poště krade. Nejhorší je, že se neztratí celá zásilka,ale nějaký dobrák vybere hodinky z krabičky a balík zase zalepí. Ty zásilku přebereš a pak čumíš. Krade se někde na vyclívací poště nebo těsně na ní. proto je nejlepší volbou Fedex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klaucz Odesláno 30. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2009 Jnj díky , když ona je cena zrádná, neustále jsou někde akce atd a plecháč je pro mě tak trochu strašák a odrazuje mě , i když watchadoo to jistí ... Většinou jsou Seiko 5 s plechovým. U Monster, Samurajů a Sumíček máš jistotu a nic nezkazíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 30. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2009 Většinou jsou Seiko 5 s plechovým. U Monster, Samurajů a Sumíček máš jistotu a nic nezkazíš. Na monstra půjde watchadoo, samuraje jsou teď předražený a už z principu je za takový peníze nechci a suma sou na mojí somálskou ručku moc velký ... Proto se zajímám o Seiko 5 a hlavně taky ta cena, prostě se mi občas stává, že potřebuju špatnou náladu zamáznout nějakým nákupem a na to sou ideální hodinky řekněme do 150 USD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 31. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 srovnání luminiscence Seiko vs. Casio. nasvíceno bílou ledkou a hned vyfoceno-expozice 5 vt. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2009 Jsou moc krásné, taky bych si je chtěl pořídit. Mám malý dotaz - jsou pouze automat, nebo umožňují manuální nátah? Jinak jak hodnotíš zatím přenost? + jaká je zhruba rezerva chodu? Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 29. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2009 Jsou moc krásné, taky bych si je chtěl pořídit. Mám malý dotaz - jsou pouze automat, nebo umožňují manuální nátah? Jinak jak hodnotíš zatím přenost? + jaká je zhruba rezerva chodu? Díky! jen doplním kibiho... mám jak tyhle, tak ještě jedny s kalibrem 7S26. u obou jsem naměřil rezervu 46hodin. absence ručního nátahu nevadí, v nejhorším je prostě v ruce trochu navrním. přesnost cca +15s./den, ale nenosím denně, takže přesnou odchylku neznám. 7S26 mi jde přesněji - asi +4s./den. to ale samozřejmě nic nevypovídá. jinak s hodinkama jsem spokojen, za tu cenu vynikající, ale už koukám zase po něčem dalším, je to děs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se