Levit Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 Tímto děkuji za toto výborné forum.Sice jsem zde registrovám již od dubna 2008 a ani nevím z jakého důvodu jsem se registroval.Náhodou jsem sem opět zabrousil před cca měsícem a najednou jsem si musel nutně koupit Protreky.V týdnu jsem objevil zde v bazaru G-Shocky GW9000 které jsem musel také hned nutně mít.Teď si dělám chutě na G-Shock G-056.Vypadá to, že jsem se nakazil jistou neléčitelnou chorobou:-)
CzechJoker Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 Vypadá to, že jsem se nakazil jistou neléčitelnou chorobou:-) To bude mít Gilius radost. Tak dlouho nic a najednou tady frčí samý digitálky. Tož vítej a buď rozumný, jinak dopadneš jako my ostatní...
Gilius Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Mno...radost.....ony digitálky(nebo moje milované ana/digi) nejsou nic podřadného......prostě každému z nás vyhovuje něco jiného,líbí se něco jiného....ale spojuje nás jeden koníček-------->HODINKY. Já bych jen rád,aby to tak zůstalo.....(aby se to tu nezvrhlo v nadávání,či boj,mezi příznivci mechanických a baterkových kousků)........tak,jako je to jinde na forech o hodinkách,běžné.
Recommended Posts