Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj přátelé,

tak jsem si udělal radost (tedy spíš udělám, dostanu je asi k vánocům, pokud se nenaskytne něco dříve :)). T. č. v Pardubicích na vyčištění u pana Tichého.

Jen pár informací:

RADO Diastar, quartz (ETA v kovu, žádné známky plastu), sklo safír, pouzdro 36mm (Polished Steel Hardmetal), datumovka, vodotěsné do 30m, luminisc. ručky; použité, bez jakýchkoli škrábanců na skle a vrchním pozdře.

Decentně výstřední oblekovky, určené pro obchodní styk s dámskou klientelou :).

post-8235-1251820147.jpg

post-8235-1251819980.jpg

Omluva za nekvalitní foto :(.

Odesláno

sibirnaya: No taky jsem si to myslel, Beruško :), zvykl jsem si již na svůj pařátek navlékat větší a na medvěda mého kalibru mi zpočátku připadaly až trochu nedůstojné. Trvalo pár dní, než mě dostaly do své moci a než jsem je koupil (cena byla velmi lidová).

Ony jsou dost zvláštní, spíš něco mezi náramkem a hodinkami, a když vykukují zpod bílé manžety košile, tak vůbec nevypadají zle (a manželka je schválila na první pohled, takže je hotovo).

Odesláno
sibirnaya: No taky jsem si to myslel, Beruško :), zvykl jsem si již na svůj pařátek navlékat větší a na medvěda mého kalibru mi zpočátku připadaly až trochu nedůstojné. Trvalo pár dní, než mě dostaly do své moci a než jsem je koupil (cena byla velmi lidová).

Ony jsou dost zvláštní, spíš něco mezi náramkem a hodinkami, a když vykukují zpod bílé manžety košile, tak vůbec nevypadají zle (a manželka je schválila na první pohled, takže je hotovo).

Nehledě na to, že náramek u DiaStarů je vážně paráda, užívej, ne každé hodinky musí mít 50mm+ :)

Odesláno
Ruka je oukej, ale hodinky jsou dámské :crying_anim02:

Jaký mají průměr, 32 mm?

Skutečně jsou pánské (36mm), dámské existují v této řadě taky, jsou bez datumovky a o dost menší :).

Jinak jsem docela normální a obvykle nosím 40mm diversky :)

Odesláno
Nehledě na to, že náramek u DiaStarů je vážně paráda, užívej, ne každé hodinky musí mít 50mm+ :)

Díky, tah - tedy zde náramek :) - stojí opravdu za to (a ještě jsem zapomněl, spona je z titanu). Hodinky jsou dost těžké a pěkně kloužou po zápěstí k ruce, velmi dobře se nosí a jsou skvěle čitelné (nechci tady psát recenzi, to jen na dokreslení).

Návštěvník Snow
Odesláno

Šíleně malé, to bych nezkousnul a přitom nemusím velké hodinky. Mám jedny 39mm a jsou v poho, ale 36mm je hodně pod míru :thumbsdown_anim: .

Odesláno
Šíleně malé, to bych nezkousnul a přitom nemusím velké hodinky. Mám jedny 39mm a jsou v poho, ale 36mm je hodně pod míru :thumbsdown_anim: .

Beru a zcela chápu Vaše názory, milí kolegové, měl jsem to podobné - dokud jsem je nevzal na ruku. Je to opravdu něco jiného a jako něco jiného jsem to chtěl i předvést. Nic víc, nic míň :).

Odesláno
Jsou s názorem, propracované a nadčasové, včetně velikosti. Tedy až na ten ukrutný nápis diabetická hvězda. Dost dobrý !!

Jak jsi řekl :). Naštěstí je ta diabetická hvězda pro nás slabozraké už nečitelná :thumbsup_anim: .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...