rud111 Odesláno 6. září 2009 Nahlásit Odesláno 6. září 2009 Hm. ty Fortisky jsou fakt pěkné, taky bych si dal říct.
Darek73 Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Odesláno 7. září 2009 Tak tyhle Fortisy můžu doporučit. I po několika měsících se mi neomrzely
David_B Odesláno 7. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2009 Tak jsem se dnes potkal s Tombedem a Fortisky si ohmatal. Pořídil jsem pár fotek, na kterých je nemilosrdně vidět, jak je antireflex fajn Toho srovnání jsem se bál. Doufal jsem, že se mi nebudou líbit... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
David_B Odesláno 11. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2009 Tak jsem se zatím rozhodnul zůstat u Hamiltonu. Večer na sraze, ale budou asi znovu ty Fortis, tak uvidíme, co to se mnou udělá...ale chci odolat Zatím díky všem!
Peta-Biker Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 (upraveno) David_B: Děláš chybu, máš si nechat Fortisky. Už s námi nemůžeš na sraz, protože jsi z rodiny vypadl - marosh Fortis, já, HIFI a ty nic Upraveno 11. září 2009 uživatelem Peta-Biker
Baker Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 David_B: Děláš chybu, máš si nechat Fortisky. Už s námi nemůžeš na sraz, protože jsi z rodiny vypadl - marosh Fortis, já, HIFI a ty nic Hmm, ja muzu prijit ?
Peta-Biker Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 Baker: No, ale naposled:D, jak nebude do příštího srazu žádný Fortis, tak budeš sedět sám v koutě s Orienty
David_B Odesláno 11. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2009 David_B: Děláš chybu, máš si nechat Fortisky. Už s námi nemůžeš na sraz, protože jsi z rodiny vypadl - marosh Fortis, já, HIFI a ty nic Tak to jsem úplně klidný, protože za pár týdnů bude na tvé ruce beztak zase něco jiného
tombed Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 QUOTE(David_B @ 11.9.2009 - 14:35) 317958[/snapback]Tak jsem se zatím rozhodnul zůstat u Hamiltonu. Večer na sraze, ale budou asi znovu ty Fortis, tak uvidíme, co to se mnou udělá...ale chci odolat Zatím díky všem! no pro sichr vezmu komplet balení...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se