jacob Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Odesláno 2. září 2009 (upraveno) Rád bych zde blíže představil model 144 GMT St od značky Sinn. - Společnost Sinn sídlící v Německém Frankfurtu se od svého založení v roce 1961 zabývá výrobou vysoce kvalitních, mechanických hodinek. Od změny majitele v roce 1994 začala nová éra technologického rozvoje firmy Sinn. Od té doby bylo společnosti připsáno několik desítek patentů v oboru hodinářství, například: Magnetic field protection - rok 1994, Sinn Special Oil - rok 1995, HYDRO? technology - rok 1996, DIAPAL? technology - rok 2001, Tegiment? technology - rok 2003, ... Jedná se především o speciální oleje, odvlhčovací technologie apod. V roce 2005 se společnosti Sinn podařilo zkonstruovat pouzdro vodotěsné do hloubky 12 000m, které je nyní používáno u potapěčským modelů. - Balení se zkládá z černé kartonové krabice, ve které je čtvercová ( chcete-li krychlovitá) kožená krabička, kde jsou umístněny hodinky. - Průměr bez korunky činí 41mm, s korunkou 43mm. Výška je 14.6mm a váha samotných hodinek je 88g ( k dostaní i v titanové verzi, která váží gramů 66). - Typ hodinek 144 GMT je jeden z nejoblíbenějších a nejdéle nabízených modelů značky Sinn. Desing tohoto modelu je reminescencí na původní Porsche Desing, které navrhl Ferdinand Porsche ( pán, který daroval světu dnes již žijící legendu Porsche 911). Desing hodinek je jednoduchý a účelný, přípomíná začátky 80. let minulého století. - Pouzdro je vyrobeno z matné ocely. Je vybaveno safírovým sklem s vnitřní anireflexní vrstvou, průhledem na stroj, který je také chráněn safírovým sklem a vodotěstností 20ATM ( 200m). Celkové zpracování pouzdra je dle mého názoru na velmi vysoké a odpovídající úrovni. - Svítivost hodinek je na velmi dobré úrovni. Na nějakém fóru jsem dokonce četl, že by se mělo jednat o tritiové nátěry indexu, ale tomu moc nevěřím, od Marathonu znám, jak tritium svítí ( hodně). - Jako srdce hodinek slouží modifikovaný stroj Valjoux 7750 s automatickým nátahem, neměřenou rezervou nátahu a GMT nadstavbou, se kterou jsem jako doma v každém časovém pásmu. Upraveno 2. září 2009 uživatelem jacob
Radimk Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Odesláno 2. září 2009 (upraveno) Jaká je výška těch hodinek? Nelíbí se mi povrchovka, ta nepůjde jen tak opravit. Edit: už sem míry našel, omlouvám se, blbě čtu. Upraveno 2. září 2009 uživatelem Radimk
jacob Odesláno 2. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2009 Jaká je výška těch hodinek? Nelíbí se mi povrchovka, ta nepůjde jen tak opravit. Výška je 14.6mm, je to v recenzi. Jinak hodinky nosím tak 3x-4x týdně už delší dobu a není potřeba nic opravovat .
jacob Odesláno 2. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2009 hodinky parada... ale ta bouchacka je na valci tak spinava? nebo zrezla? Špinavá... a já leštil jak blbec hodinky .
Radimk Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Odesláno 2. září 2009 Výška je 14.6mm, je to v recenzi. Jinak hodinky nosím tak 3x-4x týdně už delší dobu a není potřeba nic opravovat . Už sem to tam našel, byl jsi rychlejší.. Bouchačka je v provozním režimu, pravda, pravda
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se